Nejsi přihlášen
Re: nejakej tip na výlet v okolí 60 km?
Petr J. psal:tam toho máte.......a Ty se ptáš?
On je mladej,světa zatim neznalej.Se časem polepči!!
Ted važně:
Přibram-Rožmital-Voltuš-Lnaře-Bělčice-Březnice-Přibram kolečko asi 60km
nebo Lnaře-Blatna-Bělčice-Březnice-Přibram asi 90km
Nebo Rožmital-Březnice-Přibram asi 40km
Nebo Blatna-Sedlice-Radomyšl-Strakonice-Pisek-talyn-Tyn nad Vltavou-Pisek Nova hospoda-Blatna a bud zpet po puvodni nebo -Bělčice a dal...
Kombinaci ja mraky.
Na začatku bylo slovo boži a par svařenejch trubek.
strakonicka je des a hruza asfalt super ale ridici ostatni haluz stacilo kdyz sem vez moto domu v dodavce.no myslel sem spis nejakou vec hospudku ci tak no ale to prvni vypada zajimave
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
sonyk psal:strakonicka je des a hruza asfalt super ale ridici ostatni haluz stacilo kdyz sem vez moto domu v dodavce.no myslel sem spis nejakou vec hospudku ci tak no ale to prvni vypada zajimave
Tak to vem přes Lnaře a po vjezdu do Lnař maš po leve ruce na hrazy rybnika hospodu U přistavu se tam řika,tam jsou na motorkaře zvykli,zaparkuješ přimo přede dveřma a je to.
Až budu pojizdnej tak tě provedu po super cestičkach...
Mour psal:Rebel psal:Mour psal:V Příbrami ...no přeci do dolů
To znaš tam od vas...nebo nééé
..jsme tam u Vás byli loni na pánské dovolené s dětma ...máme prošmejděné všechny šachty v okolí .... i tu se skluzavkou
Ste se měli stavět,bych vas rad viděl
to Rebel: ááááách.....horizontky......ááááách.....zatáčky.....ááááách.......krásný asfalt......
čoveče, ty to stejně máš na všechny strany od domu parádní svezení........a na Rožmitál a dál na Plzeň a zpátky, a znova.......a na horizontky a........připrav mi na jaro pokoj pro hosty, stravu si odpracuji na dvoře, dám prasatům......a vovcím....loveovečka.....
inkvizitorr (Administrator) 14.02.2007 14:31:38 Offline |
jó, okolí radomyšle to je takový malý TT
doba je temná...
...já tady mam taky jeden...takovej nakopávací mostek...mi dycky hercna pumpuje jag vo závot, bo je to taková ouská silnička vokolo Jizery z MB na Bakof, za mostek nejni vidět a furt se tam motaj sportofci na inlajnech, tagže je to takový buť a nebo ...sem tam vonehdá šel vzduchem i s pani a málem sem ji stratil, bo sem jí zapoměl říct, ať se drží a to bylo snat poprvý a naposlet, co mi hustohustě nadávala...a mezi náma, ani se jí nedivim
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Radomyšl?jel jsem tam asi 2x a nic moc bando
Rebel:jo slušný trasy,ale chce to jet víc na jih-lepší asfalt
Sonyk:nech to na jaro ted je tam vlhko,jed radši tu strakonickou
Petas co moto,máš hotovo?
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
to Kim to bude tim že malo tahaš I s autem se tam necha skočit 10metru vzduchem.Ale je to na ARO,pokud maš slabši pumpu.
Dyž to tak čtu,ja si zřidim penzion a přes sezonu budu pořadat projiždky s ubytovanim,a po večerech posezeni s prasatkem na rožni a bude....
Chudaci sousedi....
Petr J. psal:to Rebel: ááááách.....horizontky......ááááách.....zatáčky.....ááááách.......krásný asfalt......
čoveče, ty to stejně máš na všechny strany od domu parádní svezení........a na Rožmitál a dál na Plzeň a zpátky, a znova.......a na horizontky a........připrav mi na jaro pokoj pro hosty, stravu si odpracuji na dvoře, dám prasatům......a vovcím....loveovečka.....
To mluviš o silnicich dyž vyjedu přednima vratama,ale dyž to vemu druhejma vratama na zahradě.....to je zasejc jina sorta...bahnackej a endurackej rajmotocrosova trat stale k dispozici,stara piskovna o kus dal,lom na okoupani znaveneho těla pobliž,a spousta cest a cestiček v prostoru....
Jen by to chtělo větši garaž s ruznym motoparkem...4kolku,bahnaka,....dyk to znaš...
inkvizitorr (Administrator) 15.02.2007 09:05:02 Offline |
vogo akde mam postavit barák já abych tam měl vrata čtvery, jedny vedly na železňák, druhý na dubou, třetí na tálín a čtvrtý na makof těžká písemka no a mělo by to bejt eště kousek od mimoně aby to nebylo daleko na letiště a do prostoru na krosku a na dvoře malou minibajkovou dráhu
doba je temná...
Panove tak vidim řešeni Inkvizovo problemu:
Zakoupit menši pozemek,cca 40-50 hektaru.Po obvodě postavit silnični okruh,s kompletnim zazemim va vnitřni straně drahy.No a uvnitř postavit areal ktery by navazoval na dane zazemi...minibajkovou drahu,motardovy okruh,motokrosovou trat,oval na plochou drahu.....
No a v garaži stroje potřebneho typu...od každeho něco...vše v 2t a 4t verzi...
Tak a ted už jen klofnout dceru Biliho Gatese,Ivanu Trumpovou,....nebo vyhrat v cizině nějaky šileny jackpot...ty česky by na to nestačily....
JO to by se mi taky libilo...a dyby po postaveni zbylo na nějakou ROZUMNOU rentičku,aby si to člověk mohl uživat a nemusel do prace.....
inkvizitorr (Administrator) 15.02.2007 10:30:43 Offline |
myslim, že ještě jeden vokruh by se tady asi určitě uživil, akurát ta investice ze začátku je asi maso
doba je temná...
inkvizitorr psal:myslim, že ještě jeden vokruh by se tady asi určitě uživil, akurát ta investice ze začátku je asi maso
To by se uživil i ten celej areal.Vem si kolik je tady okruhu pro zavody motokar,minibajku,motardu,ralyecros,autocros...
Pokud by byl rozumně přistupnej i pro veřejnost..(pokud se nejedou zavody tak v podstatě pořad)tak by se musel uživit
Jen ta počatečni investice je ukrutna!Dyž se dostavěl motodrom v BRNĚ za komanču tak se mluvilo o 300-400milionech!
A to by dneska nestačilo ani nahodou....
inkvizitorr (Administrator) 15.02.2007 11:09:33 Offline |
když teď mleli vo tom okruhu u jihlavy tak tam byl rozpočet v řádech miliard mě by se ale líbilo spíš něco na způsob těch menších okruhů do cca 3km a bez větších pičovin vokolo, takovej pro sociály ale zase abych tam moh doject po práci a bez větších procedur tam dát hoďku na sklidnění a zpátky...
doba je temná...
beton je kuwa drahej a zemni prace taky neco stoji mame na ne firmu bagr velkej 750 hodina bez DPH, nakadak 25kc/km plus pojezd po stavbe tusim 150 hodina neni to prdel.ale kdyz to stihnete postavit do 10.3.2007 tak prijedu
inkvizitorr (Administrator) 15.02.2007 11:27:56 Offline |
vogo klady to má, ale že celou zimu nandavá železný pryže to tu neřekne....
doba je temná...
Tak jsem trošku zapatral a cena 1m dalnice je asik 100 000,-kč Okruh dle Inkvize cca 3km a mame cenu 300milionu.Ale protože je dalnice počitana n adaleko větši zatiženi tak by to byla asi cena za komplet - pozemky+tereni upravy+asfalt+parkoviště.
Stejně je to ranec
Eště že bydlim kde bydlim.
Co řešíš... Staf se u mě na a sousedovu slívu. Bandita dáš do garáže a až se udržíš na nohou a budeš vidět alespoň obrysy, tak můžeš jet domu. Do té doby tě tu ubytuju
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
No kua tak sežeňte nějakej zajímavej větší pozemek a hold tam psotavíme baráky tak nějak do lajny všecí a budem tak pomaličku po lehoučku budovat ten vokroužek ..... co vy na to - stavějících případně potenciálních stavějících je nás tady momentálně dost ne! :) Ale dál jak 5km vod současnýho bydlení nejdu! :))))))
Ahoj bydlim na Zbraslavi a nejradeji jezdím na velkou ameriku a pak na bubovice směrem na Svatý Jan pod skalou tam jsou myslím že,4 klopené zatáčky z kopce dole to otočím a jedu zpět a to několikrát.Pak dálé na Karlštejn kolem golfového hřiště buď do Litně je tam obora mají tam jeleny daňky a jiné zvířátka.Nebo směrem na koněpruské jeskyně.Říkam se že není důležitý cil cesty,ale cesta samotná.Líbí se mi tam krajina silnice jsou celkem v pořádku akorád na jaře je potřeba dát pozor na stěrk protože tam se nesolí jen sipe štěrkem.další plus vidím v tom,že je tam minimální provoz.Najít dneska pěknou silnici s malým provozem je skoro nemožné.Třeba se někdy potkáme.Ahoj Olda
Kdo nezažil neuvěří, kdo zažil nepochopí.
jj ameriku a karlstejn me taky napadl uz jen to pocasi a rozmital - plzen taky good ale tam si otestuju asi jako prvni pac tam tudy jezdim k babicce k domazlicim autem to tam mam vcelku najety docela pekna cesta hlavne v lese za vesinem
Stránky: 1