Nejsi přihlášen
neděle (5.4.09) - střed středních čech
kdo by chtěl, tak zítra ve 13.00 na parkovišti u plusu v sedlčanech....
někam to projedem...
(a možná se stavíme v písku v bikersu...)
kdyby náhodou tak tel mám v profilu
Editoval osiris (16.04.2009 23:40:08)
Re: neděle (5.4.09) - střed středních čech
hans psal:kdo by chtěl, tak zítra ve 13.00 na parkovišti u plusu v sedlčanech....
někam to projedem...
(a možná se stavíme v písku v bikersu...)
kdyby náhodou tak tel mám v profilu
kundo zajebaná, já zrovna nemůžu
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
sračky středočeský ................
fidoB6 psal:Všichni se na tebe vysrali,co?
Dnes jsem tam byl dvakrát, v pátek jednou, jezdím tam dost často - dolu po 105, tak někdy dáme něco společnýho...
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Bedřich psal:fidoB6 psal:Všichni se na tebe vysrali,co?
Dnes jsem tam byl dvakrát, v pátek jednou, jezdím tam dost často - dolu po 105, tak někdy dáme něco společnýho...
Kde, v sedlčanech?
fidoB6 psal:tak to jezdíš kousek odeměv jesenici doprava a pak jen kiláktak jak budu na chajdě, dám ti vědět a někam to protáhnem
ty bys furt jen někoho protahoval ty zvepřenino
hans psal:fidoB6 psal:tak to jezdíš kousek odeměv jesenici doprava a pak jen kiláktak jak budu na chajdě, dám ti vědět a někam to protáhnem
ty bys furt jen někoho protahoval ty zvepřenino
ty prasopse pojebaná, jen tobě se vyhnu vobloukem
No jezdim tam dost v sobotu jsem byl někde nahoře nad Sedlcem na motokrosu fakt dost hustý
No jinak B6 jsem prodal ale když by vám nevadila ta moje jebka tak bych se project jel. Stanoviště mam přímo na 18nácte .Tam už bordel neni
Tak chlapí, tak co třeba tudle neděli nějak v brzkých odpoledních hodinách??? Mohl bych tak na dvě hodiny vypadnout někam...
fidoB6 psal:Jestli fichtl pojede aspoň kolem kila, pak nemam nic a budu velkej fanoušek
Dobře polaďěnej fichtl se dostal na 80. A když vidím kluky na "závodních" Stadionech, tak to je mazec... By ses možná divil jak s tím peláší...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Věřim tomu...kámoš poladil fichtla na údajnejch 9koní(na brzdě jako nebyl,ale úprav tolik že tomu věřim)Takže už mi moc věcí nepřekvapí
Ondráš psal:fidoB6 psal:Jestli fichtl pojede aspoň kolem kila, pak nemam nic a budu velkej fanoušek
Dobře polaďěnej fichtl se dostal na 80. A když vidím kluky na "závodních" Stadionech, tak to je mazec... By ses možná divil jak s tím peláší...
80 jede obyčejně poladěnej (můj ), dobře poladěnej ke stovce, se závodníma úpravama 120 (což údajně dokáže i staďák )
fidoB6 psal:hans psal:80 jede obyčejně poladěnej (můj ), dobře poladěnej ke stovce, se závodníma úpravama 120)
Tvůj bandit jako?
ne, SOBI 20 woe
hans psal:fidoB6 psal:hans psal:80 jede obyčejně poladěnej (můj ), dobře poladěnej ke stovce, se závodníma úpravama 120)
Tvůj bandit jako?
ne, SOBI 20 woe
Woe, jaks psal že v sedlčanech serou na gumy, tak mě dneska parádně poslali do ...takže sem bez
Byl to čurák...ty jejich tabulky nepochopim...Když sem měl Jawku, únik oleje z převodovky = lehká závada, teď na bandasce osvětlení SPZ (ruplá žárofka,výměna max 5min)= vážná závada...vo gumách nemluvim,to je mi jasný...Ale ještě aby do mě čurák furt rejpal, jak ty motorkáři sou hovada, jak je to furt v televizi jak umíraj....to byly jeho první slova když sem tam byl....Naštěstí sem narazil na STK kde sou rozumní (za zdrbaný gumy stejně vyhodí), ale v poho...
Mour psal:..tak ten technik byl úplný pračurák, když Tě vyhodil s STK za sjetý gumy
to máš recht, na technickou se přece jezdí zásadně s gumama na a je třeba přidat závady v osvětlení !
já bych tam vypravil trestnou výpravu :)))
ale di, Ty brepto ...
Mour psal:..tak ten technik byl úplný pračurák, když Tě vyhodil s STK za sjetý gumy
Kurva kdybys to čet pořádně...psal sem že gumy sou mi jasný,ale ten zbytek...a fakt to byl čurák
Kelly01 psal:Doufám žes mu to pro utužení vztahů s STK taky řekl
Jak sem byl v Mníšku, tam sme si o Sedlčanech dobře pokecalijebu to, pro příště vím, kam nejezdit a na čí rady nedát (že Hansi?)
fidoB6 psal:Kurva kdybys to čet pořádně...psal sem že gumy sou mi jasný,ale ten zbytek...a fakt to byl čurák
..kdyby si ho z něho nedělal, tak se tak možná nebude chovat ..když na STK přijedeš s blikající, svítící, brzdící, jezdící motykou a s slušnýma gumama, tak Ti i čurák odpustí zástěrku, chápeš ne?
V mym případě sjetá guma = těsně pod hranicí...Si myslíte, že sem chuj kterej jede na STK s plátnem???A právě napřed sem se ptal Hanse, jak to tam řeší, jestli to mam zkusit...on mi napsal, že na gumy se tam nedívaj...tak sem to zkusil..a čuráka sem tam z něj nedělal, on automaticky vystartoval v "protimotorkářskym" smyslu...
A kurva nerejte do mě
fidoB6 psal:Kelly01 psal:Doufám žes mu to pro utužení vztahů s STK taky řekl
Jak sem byl v Mníšku, tam sme si o Sedlčanech dobře pokecalijebu to, pro příště vím, kam nejezdit a na čí rady nedát (že Hansi?)
za to nemůžu, že mě maj rádi a stk mi dělaj doma v garáži
a navíc jsem celou dobu žil v tom, že ti jde o to, jestli kontrolujou rozměry (což jsem zatím nezažil) a ne to, jestli máš ty pnoje vojebaný jak samici...
Jo tak doma v garáži povidáš.... Takže voni nedělaj fotodokumentaci?hmmm...zajímavý...žeby je tam za chvilku zavřeli jak v Drásově?
Už to seru..... příště jedu jinam a poprdeli
fidoB6 psal:Jo tak doma v garáži povidáš.... Takže voni nedělaj fotodokumentaci?hmmm...zajímavý...žeby je tam za chvilku zavřeli jak v Drásově?
Už to seru..... příště jedu jinam a poprdeli
jako fotodokumentaci woe?? ....nikdá nebylo....fotr zved telefon, povídá: karle, potřebuju jednu evidenčku na motorku, kdy ti to tam může mladej vzít??...a karel: mám teď chvilku, tak se pro mě stavte a uděláme to u vás.....a v garáži poudám: pane karel, mám to nadlábnout a rozsvítit?? ....a karel: prdlajs, kde máš noty?? a kde má ten bazmek štítek?? jo tady....a jak to jezdí, asi dobře co?? tak se nezabij....hale tak mě tlačí čas, hoďte mě zpátky do arbajtu..........a toť konec složitýho příběhu
Stránky: 1