Nejsi přihlášen
Lachtan wotravuje...
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 03529.html
Čus lidi, zajímá mě váš názor. Asi to máte víc ve voku. Dikes
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
K.a.s.y.m. (Člen) 08.04.2009 07:42:03 Offline |
Re: Lachtan wotravuje...
je zvláštní ,že takhle starý motorky maj všechny kolem 35-40 tis.,ale přitom se každej chlubí ,že najede 6-10 tisic km za rok
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:je zvláštní ,že takhle starý motorky maj všechny kolem 35-40 tis.,ale přitom se každej chlubí ,že najede 6-10 tisic km za rok
Já mam taky 2000 a mám najeto 43 tis.
Na druhou stranu... Těch 30 tis. jsem za poslední 3 roky najel já... Bůh ví kolik tam mam.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 08.04.2009 10:59:50 Offline |
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:je zvláštní ,že takhle starý motorky maj všechny kolem 35-40 tis.,ale přitom se každej chlubí ,že najede 6-10 tisic km za rok
Já mam taky 2000 a mám najeto 43 tis.
Na druhou stranu... Těch 30 tis. jsem za poslední 3 roky najel já... Bůh ví kolik tam mam.
já mám třeba na roku 2000. 62 000km a co
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:je zvláštní ,že takhle starý motorky maj všechny kolem 35-40 tis.,ale přitom se každej chlubí ,že najede 6-10 tisic km za rok
prodavam B6 2002/39000km
veskera konkurence +/-20tis.km
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Meloun psal:Vypadá fajn..Pokud budeš chtít,tak bych to s tebou moh vomrknout..mám to 10 km..
Děkuji za nabídku, vážim si toho, když to eventuelně domluvim, můžu ti nějak zavolat? Jen nevim kdy to přesně bude...Moc dík Petr
Lachtan psal:Meloun psal:Vypadá fajn..Pokud budeš chtít,tak bych to s tebou moh vomrknout..mám to 10 km..
Děkuji za nabídku, vážim si toho, když to eventuelně domluvim, můžu ti nějak zavolat? Jen nevim kdy to přesně bude...Moc dík Petr
Tel je v profilu..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Lachtan psal:Meloun psal:Vypadá fajn..Pokud budeš chtít,tak bych to s tebou moh vomrknout..mám to 10 km..
Tel je v profilu..
Jj, mám supeeer...
Lachtan psal:Fulltank psal:Lachtane a volal jsi tam jak sem ti psal cislo : Nebo ses na to vysral ?
čaaau,nevysral, jedu o víkendu do Plzně a Klatov, tak se s nim skusim domluvit...
jj zkus je to fajnovej chlapik dela servis a prodava i nejaky spotrebni dily
Fulltank psal:Lachtan psal:Fulltank psal:Lachtane a volal jsi tam jak sem ti psal cislo : Nebo ses na to vysral ?
čaaau,nevysral, jedu o víkendu do Plzně a Klatov, tak se s nim skusim domluvit...
jj zkus je to fajnovej chlapik dela servis a prodava i nejaky spotrebni dily
už se těšim, jak budu o víkendu pokukovat
Meloun psal:Vypadá fajn..Pokud budeš chtít,tak bych to s tebou moh vomrknout..mám to 10 km..
Čus meloune, zatim je to s chlápkem domluvený na pondělí. Zavolal bych ti o víkendu jestli se ti to bude hodit nebo nee. Zatim Ď.
Lachtan psal:Meloun psal:Vypadá fajn..Pokud budeš chtít,tak bych to s tebou moh vomrknout..mám to 10 km..
Čus meloune, zatim je to s chlápkem domluvený na pondělí. Zavolal bych ti o víkendu jestli se ti to bude hodit nebo nee. Zatim Ď.
Volej klidně..když to nebudu brát,tak to zkoušej dál..když budu nedostupnej,tak spim anebo jsem někde v hospodě bez signálu..čoveče-aby ty ses mi vůbec dovolal
Jinak v Po v klidu,ale až odpoledne nějak..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Lachtan psal:Meloun psal:Vypadá fajn..Pokud budeš chtít,tak bych to s tebou moh vomrknout..mám to 10 km..
Volej klidně..když to nebudu brát,tak to zkoušej dál..když budu nedostupnej,tak spim anebo jsem někde v hospodě bez signálu..čoveče-aby ty ses mi vůbec dovolal
Jinak v Po v klidu,ale až odpoledne nějak..
ok chlape, dik
Stránky: 1