Nejsi přihlášen
Spotřeba
Tak ti vám nevím kolik mi to vlastně žere?
Teď přes zimu nic moc, ale jak začnu jezdit tak nevím kde na to vezmu to je spotřeba jak tank, estli to nebudu mušet prodat a to mám to kolo teprve půl roku
Vždycky se stavím u Podařila na pivku má tam Plzeň 12 nejlepčejší na Mělníku to je mňamózní a ta cena 23.50 je fakt hustá
The father of the little princess of the dawn
Re: Spotřeba
Newtton psal:kdybyste byli z Plzně tak nic jinýho nepijete. Gambáč nebo Prazdroj, no jedině to je
No a to si představ, že někteří ti nevyvolení si myslí, že pivo je třebas i starápromiň o podobnej kentus Gábinu moc nemusim ale taková orosená plzíňka.. cvak-mlask-krk
viz avatar:)
maňas psal:plzeň není marná,ale my co jsme zvyklí na krakonoše,tak taky tvrdíme,že se mu nic nevyrovná
To kdysi čepoval kamarad a dycky sem si rovnou pucoval klice od hajzlu...pekny projimadlo
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Ondráš : no tak to sem zjedav co by si mi doporučil,snad né močopudný géčko,víc chodíš chcát než vypiješ
Myšák : máš asi špatnej organizmus,já sem po krákorovi v pohodě,si hold musíš dát klistýr a chinin,třeba to pak bude lepšejší
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
maňas psal:Myšák : máš asi špatnej organizmus,já sem po krákorovi v pohodě,si hold musíš dát klistýr a chinin,třeba to pak bude lepšejší
Asi de vo zvyk... Kdyz sem byl na koleji tak sem si na Samsona taky zvyknul za 14.50...nekup to za ty prachy
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Myšák psal:maňas psal:Myšák : máš asi špatnej organizmus,já sem po krákorovi v pohodě,si hold musíš dát klistýr a chinin,třeba to pak bude lepšejší
Asi de vo zvyk... Kdyz sem byl na koleji tak sem si na Samsona taky zvyknul za 14.50...nekup to za ty prachy
Tak na toho jsem si tady na koleji fakt nezvyk. to si dam radši 4 plzíňky za 30 ve flašce a mam z toho požitek, než se nutit do tohohle ......
viz avatar:)
škardík psal:Jerry psal:Já se vám divím kluci. Že za to platíte!? Já piju taky Plzeń a mám to zadarmo. Doporučuju! To chutná třikrát tolik!!!
pošli návod na mail
Návod je vlastní hopsoda
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
vcera nez sem zaparkoval moto do garaze sem dotankoval na plnou a sem zvedavej kolik na ni ujedu.pls jak to vubec u B6N rok 97 je dojde fuel prepnu na rezervu a jedu dal?kolik je rezerva litru cca?dikes
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Stránky: 1