Nejsi přihlášen
POZOR NA NĚJ!!!
Pánové pokud z vás někdo plánuje pořídit toho to bandita (Viz odkaz) vyvarujte se toho. Prodávající uvádí mylné informace o stavu motocyklu!!! Píše i říká že bandit je z ČR přitom je z Francie. Dále že je neboraný - realita: má upilovaný stupačky, každý šroub na karteru jiný místem i vyrezlí, svařený dorazy. Pozor na něj!!!
http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … 600-n.html
Re: POZOR NA NĚJ!!!
Byl jsem se taky podívat na jedné bandasce, pán se dušoval že vše super, žádnej kreš, bez investice... tak jsem vyrazil, realita ouplně jiná a ani to nechtěl vyndat, abych se mohl projel
... jinak stále to prodává...
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
No já nevím,mě se zdá jako pěknej Ubroušený stupačky mám taky a přitom je moja mašina furt panna. No a u motorek z francie není nic divnýho že sou místy napadený oxidací,ale tento se mě zdá slušnej. Dokonce bych řekl že má aji origo řídítka,což vječinou po kreši nebejvá....
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Tuli psal:Je to hrůza!!! Nechápu proč lžou, v závěru se stejně na to příjde!!!! Akorád je člověk nasranej!
![]()
ten kto sa nevyzna, by to aj kupil...
Tak ako ja pred rokom. Ked nevies na co sa mas pozerat, tak prides, vidis peknu motorku, prejdes to, ide to a mozno beries. Takato kurwa caka len na takeho cloveka
Určítě souhlasím, ale přece jenom jsem to viděl na vlastní oči! Nechci s váma rozporovat ale podívejte se jaký je počasí na těch fotkách! Poškození vidět není, ale kdyby to bylo vyfocený těď tak by jste koukali! Byl jsem se na ní podívat o víkendu a zelená tráva fakt nebyla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stránky: 1