Nejsi přihlášen
Hodiny, hodinky na riditka
Jak mate vymyslen ukazovani casu?
Mate obyc hodinky na suchy zip na riditkach nebo nejakou peknou hracicku, koukal jsem se po shopech, ale nic jsem nenasel. Budiky mam jen analog a chtel bych mit nekde cas kdykoliv na pohled.
Co hoří, to bouchá, co létá, to padá.
Re: Hodiny, hodinky na riditka
Brejn psal:Jak mate vymyslen ukazovani casu?
Mate obyc hodinky na suchy zip na riditkach nebo nejakou peknou hracicku, koukal jsem se po shopech, ale nic jsem nenasel. Budiky mam jen analog a chtel bych mit nekde cas kdykoliv na pohled.
Nej je jezdit bez hodin Jinak tak si kup SIGMU a bude ti ukazopvat přesně i kolik jedeš
http://kupsikola.cz/sigma/cyklocomputer … -mc8-moto/
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
..no s tou montáží tě nechci strašit..kdysi jsem se o to pokoušel,ale problém v byl v tom,že snímač musí "vidět" na tachoš..což se nedalo zařídit a nakonec,jak jsem psal,zlatý Abík..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
ABik psal:Pšán psal:..no s tou montáží tě nechci strašit..kdysi jsem se o to pokoušel,ale problém v byl v tom,že snímač musí "vidět" na tachoš..což se nedalo zařídit a nakonec,jak jsem psal,zlatý Abík..
tak to vyklop
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:ABik psal:Pšán psal:..no s tou montáží tě nechci strašit..kdysi jsem se o to pokoušel,ale problém v byl v tom,že snímač musí "vidět" na tachoš..což se nedalo zařídit a nakonec,jak jsem psal,zlatý Abík..
tak to vyklop
Tak já tě budu ještě chvíli napínat
Stránky: 1