Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » helma???

Lachtan (Člen)
13.04.2009 10:54:21

helma???

čáááu, poradíte někdo dobrou značku helmy??? Dikes

Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
SLUGI (Člen)
13.04.2009 10:59:55

Re: helma???

... dobrá značka idontknow
... no přece ...

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/39_duoshoei.jpg

evil

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
jaryn (Člen)
13.04.2009 11:03:19

Kelly...?bigsmile

God Gave me Everything I want
Lachtan (Člen)
13.04.2009 11:04:14

SLUGI psal:

... dobrá značka :idontknow:
... no přece ...

http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … oshoei.jpg

:evil:

hmmm, má smysl schánět výklopnou? Bezpečnost, poruchovost těch hejblat atd...

Kelly01 (Člen)
13.04.2009 11:04:20

Shoei 1000

God Save The Queen!
qwerty (Člen)
13.04.2009 12:28:10

AGV good

WD club member.
Paladin86 (Člen)
13.04.2009 15:11:14

Ale taky nám napiš co od tý helmy čekáš? vyklápečka? kolik do ní chceš dát?

Ice (Člen)
13.04.2009 15:14:11

Lachtan psal:
SLUGI psal:

... dobrá značka idontknow
... no přece ...

http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … oshoei.jpg

evil

hmmm, má smysl schánět výklopnou? Bezpečnost, poruchovost těch hejblat atd...

Už se to tu někde probíralo. Pokud máš dostačující rozpočet, tak i výklopné jsou k sehnání kvalitní... Ale něco to stojí...smokin

Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Fik-B6S (Člen)
13.04.2009 17:20:29

Já třeba teď od výklopné upouštím. je pravda že ji mám už  asi 6-7 let a byl jsem celkem spokojený ale chtěl bych integralku ta moje vyklopná je přece jen dost hlučná(píská v ni jak nedolíhá v rozích těsnění na plexi)...smile2
pokukuju po Cabergu V2X (carbonový skelet) nebo po scorpionu EXO 1000. chci vnitří přídavné plexi...good

Amatér postavil Archu, profesionál Titanic...
http://www.youtube.com/watch?v=Fk8W4OyaHZU
mr.BSE (Člen)
13.04.2009 17:26:31

Fik-B6S psal:

Já třeba teď od výklopné upouštím. je pravda že ji mám už  asi 6-7 let a byl jsem celkem spokojený ale chtěl bych integralku ta moje vyklopná je přece jen dost hlučná(píská v ni jak nedolíhá v rozích těsnění na plexi)...smile2
pokukuju po Cabergu V2X (carbonový skelet) nebo po scorpionu EXO 1000. chci vnitří přídavné plexi...good

Scorpionu bych se vyhnul... Pusobily na me v Louisu dost lagricově.

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Dajda (Člen)
14.04.2009 16:20:44

Dajda (Člen)
14.04.2009 16:23:27

..se mi líbí,jak maj vše podrobně popsaný..sůpr důpr..což jsem se u jiného výrobce nesetkal..
http://www.lazerhelmets.cz/image.aspx?u … 0informace

Dajda (Člen)
14.04.2009 16:26:32

akorát bych upředňostnil D kroužky a braddový a nosní deflektor..tahle např vypadá dobře.. http://www.lazerhelmets.cz/c/osprey/osprey-gl.htm

Editoval osiris (14.04.2009 16:55:46)

Paladin86 (Člen)
14.04.2009 16:33:15

Dajda psal:

..se mi líbí,jak maj vše podrobně popsaný..sůpr důpr..což jsem se u jiného výrobce nesetkal..

Kamarád jí zkoušel a řikal že jemně vybruje plexi a pak z toho bolí oči! Ty vyšší modely už jsou v pohodě. Ale nevim jak je na tom kvalita... slyšel jsem pozitivní i negativní názory idontknow Já mám zatim super zkušenost se Sharkem a každej co znám tak taky! Takže tu můžu určitě doporučit! kamarádce jsem před rokem přivez Shark RSI za 5000 Kč. Takže kdybych kupoval helmu tak je volba jasná! good

Sandman (Člen)
15.04.2009 11:31:34

Paladin86 psal:
Dajda psal:

Kamarád jí zkoušel a řikal že jemně vybruje plexi a pak z toho bolí oči! Ty vyšší modely už jsou v pohodě. Ale nevim jak je na tom kvalita... slyšel jsem pozitivní i negativní názory idontknow Já mám zatim super zkušenost se Sharkem a každej co znám tak taky! Takže tu můžu určitě doporučit! kamarádce jsem před rokem přivez Shark RSI za 5000 Kč. Takže kdybych kupoval helmu tak je volba jasná! good

Tal tu mám doma a jsem s tím škopkem fakt spokojený. Plexi doléhá přesně, přilba je vyvážená a i když si do toho dávám kuklu (pro snížení hluku z okolí), vedro mi v tom není ani teďkasmile1good

Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
K.a.s.y.m. (Člen)
15.04.2009 12:01:51

kámoš si ted koupil toho sharka co se dá otevřít až dozadu a udělat z ní Jet,ale na můj vkus jsou 2 kg docela dost to nosit na hlavě a prej v ní i dost hučí.Ale má atest na ránu zepředu
Já mám otvíracího Lasera a celkem OK jediný co bych jí vytknul je to že se povolujou ty šrouby který dělaj i pant takže jsem je zalepil Loctitem a dobrý bigsmile
Jinak mám dobrou zkušenost i s AGV měkoučká hluk nijak výraznej.
Co se mi fakt nelíbí je Caberg to kdybych si na hlavu nasadil kýbl tak by byl možná pohodlnější.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Filous (Člen)
15.04.2009 12:05:29

K.a.s.y.m. psal:

kámoš si ted koupil toho sharka co se dá otevřít až dozadu a udělat z ní Jet,ale na můj vkus jsou 2 kg docela dost to nosit na hlavě a prej v ní i dost hučí.Ale má atest na ránu zepředu
Já mám otvíracího Lasera a celkem OK jediný co bych jí vytknul je to že se povolujou ty šrouby který dělaj i pant takže jsem je zalepil Loctitem a dobrý bigsmile
Co se mi fakt nelíbí je Caberg to kdybych si na hlavu nasadil kýbl tak by byl možná pohodlnější.

...a Bandit Helmets na hlavje měls??? ...muj životní vomyl...ale pjeknejbigsmile ...jen nevim, jag pani vysvjetlim, že potřebuju další helmuidontknow

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen)
15.04.2009 12:07:56

Filous psal:
K.a.s.y.m. psal:

...a Bandit Helmets na hlavje měls??? ...muj životní vomyl...ale pjeknejbigsmile ...jen nevim, jag pani vysvjetlim, že potřebuju další helmuidontknow

tak to jsem na hlavě neměl,ale jestli je to podobný Cabergu tak radši ani nechci bigsmile

Filous (Člen)
15.04.2009 12:16:27

K.a.s.y.m. psal:
Filous psal:
K.a.s.y.m. psal:

tak to jsem na hlavě neměl,ale jestli je to podobný Cabergu tak radši ani nechci bigsmile

...eště lepčí bigsmile

Ondráš (Člen)
15.04.2009 12:29:03

K.a.s.y.m. psal:

Máš divnou hlavu... Mě sedí dobře...smokinsmile1

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Mour (Člen)
15.04.2009 12:36:58

Filous psal:

...a nemůžeš říct, že si ji třeba někde ztratil? surprised

K.a.s.y.m. (Člen)
15.04.2009 12:41:50

Ondráš psal:
K.a.s.y.m. psal:

Máš divnou hlavu... Mě sedí dobře...smokinsmile1

vogo jako nejde o to jestli sedí nebo nesedí,ale je to strasně tvrdý jak nemám hlavu jak v bavlnce tak to prostě nesnesu bigsmile
si zkus někdy nějakou lepšejší značku třeba AGV nebo Laser nebo Schubert a uvidíšsmile1

Filous (Člen)
15.04.2009 12:56:23

Mour psal:
Filous psal:

...vidiš, to mě nenapadloidontknowbigsmile ...tag já to skusim a pag ti řeknu jag to dopadlohelp

Mour (Člen)
15.04.2009 12:58:52

Filous psal:
Mour psal:
Filous psal:

...vidiš, to mě nenapadloidontknowbigsmile ...tag já to skusim a pag ti řeknu jag to dopadlohelp

...a jelikož to bylu už dávno, tak Tě nemůže ani trestat goodidontknow

Ondráš (Člen)
15.04.2009 13:06:47

K.a.s.y.m. psal:

vogo jako nejde o to jestli sedí nebo nesedí,ale je to strasně tvrdý jak nemám hlavu jak v bavlnce tak to prostě nesnesu bigsmile
si zkus někdy nějakou lepšejší značku třeba AGV nebo Laser nebo Schubert a uvidíšsmile1

No nevim... Za ty roky jí mam vymačkanou na mou hlavu... Myslím, že bych těžko hledal něco co mi na první nasazení sedne líp než tahle po 4 letech...smokin

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen)
15.04.2009 13:12:35

to jsem si myslel taky když jsem po 5 letech měnil AGV..a ten Laser mi sednul hned.
A jestli jako chceš říct ,že ti trvalo 4 roky než ti ten Caberg sednul tak to si kup příště Bandita nebo Simpsonku. Filous trdí ,že je ještě lepší bigsmile

osiris (Člen)
15.04.2009 13:15:55

Mour psal:
Filous psal:
Mour psal:

...a jelikož to bylu už dávno, tak Tě nemůže ani trestat goodidontknow

...bodejť voni taky řikaj že ten hadřík na sebe už maj přece dlouho, no tak von řekne že už to je taky dlouho co ji ztratil :))

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
wolff podruhy (Člen)
15.04.2009 19:35:24

Filous psal:
K.a.s.y.m. psal:

Povídej, čekám na recenzi...

SLUGI (Člen)
15.04.2009 21:03:52

... Filous chtěl asi říct něco ve smyslu že design předběhl kvalitu

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/39_285e.jpg

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
wolff podruhy (Člen)
15.04.2009 23:14:47

SLUGI psal:

... Filous chtěl asi říct něco ve smyslu že design předběhl kvalitu

http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 9_285e.jpg

Tak trochu vim vo čem je řeč bigsmile
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=7119

Já ho varoval bigsmile

Meloun (Člen)
15.04.2009 23:18:08

K.a.s.y.m. psal:

to jsem si myslel taky když jsem po 5 letech měnil AGV..a ten Laser mi sednul hned.
A jestli jako chceš říct ,že ti trvalo 4 roky než ti ten Caberg sednul tak to si kup příště Bandita nebo Simpsonku. Filous trdí ,že je ještě lepší bigsmile

Čoveče..nepleteš ty si Laser s Lazerem?idontknow

PURE NAKED BIKE!
osiris (Člen)
15.04.2009 23:23:28

...jo to byl fofr ;)

Meloun (Člen)
15.04.2009 23:34:42

osiris psal:

...jo to byl fofr ;)

To bylo na mě?evil

PURE NAKED BIKE!
osiris (Člen)
15.04.2009 23:50:45

Meloun psal:
osiris psal:

...jo to byl fofr ;)

To bylo na mě?evil

...ne nebylo redfacesmile1 jen jsem měl otevřenejch víc oken a kecal u toho a než jsem se dostal k odpovědi, tak jste napsali další 2 příspěvky, čili teď se ten fofr hodí spíš na mě a jinak byl myšlenej na repliku slugiho o tom že design předběh kvalitu smile1

Meloun (Člen)
16.04.2009 00:07:58

osiris psal:
Meloun psal:
osiris psal:

...jo to byl fofr ;)

To bylo na mě?evil

...ne nebylo redfacesmile1 jen jsem měl otevřenejch víc oken a kecal u toho a než jsem se dostal k odpovědi, tak jste napsali další 2 příspěvky, čili teď se ten fofr hodí spíš na mě a jinak byl myšlenej na repliku slugiho o tom že design předběh kvalitu smile1

No proto..bigsmilebigsmile

PURE NAKED BIKE!
Filous (Člen)
16.04.2009 09:26:59

wolff podruhy psal:
Filous psal:
K.a.s.y.m. psal:

Povídej, čekám na recenzi...

...no co bych ti povidal...chvíli sem si zvykal na ten úzkej průzor, na to se zvyknout dá, polstry sou hodně příjemný, měkký, v pohodě, jen mi příde, že se budou dost vymačkávat, vlastně jedinej óbr průser je neutěsněný plégo, gde je nahoře škvíra tag čtyry mm, tagže při první jízdě sem zjistil, že se nedá jet víc neš šedesát, bo při vyšší rychlosti máš v helmě průvan jag f průchodu, tagže sem to musel vyřešit nákupem těsnící gumy do voken f OBI a nalepit ho na plégo, vot tý doby je klid, další vopruz je čištění pléga, kerý je na šrouby a po tom, co sem byl ze Sharka zvyklej na rychlozámky mě to sere...každopádně to nejni helma na ňákej suprsport, bo jag to má ouskej ten průzor, tag s řidítkama dole musíš mít hrozně zakloněnou hlavu, abys něco viděl...ale je krásnábigsmile

wolff podruhy (Člen)
16.04.2009 23:00:06

...dyť já tě rozumim bigsmile ale vem to tak, na druhou stranu zas budeš za fešáka při sprintíku vod světel k světlum...
Vodjezd po zádech, příjezd po předním zas taky bude efektnější bigsmile

Ale stejně si to nevodpustim, já ti to řikal evilbigsmile

Filous (Člen)
17.04.2009 08:12:00

wolff podruhy psal:

...dyť já tě rozumim bigsmile ale vem to tak, na druhou stranu zas budeš za fešáka při sprintíku vod světel k světlum...
Vodjezd po zádech, příjezd po předním zas taky bude efektnější bigsmile

Ale stejně si to nevodpustim, já ti to řikal evilbigsmile

...já vim, já vim, ale já jag si prostě fšechno nevyskoušim a nenabiju si hubu sám, tag nejsem spokojenejbigsmilebigsmilebigsmile

Fresh Man (Člen)
17.04.2009 08:52:26

ser na to ten dizajn je goodsem tam ji vem vyvenčit...good

Bandit pičo
Filous (Člen)
17.04.2009 08:54:36

Fresh Man psal:

ser na to ten dizajn je goodsem tam ji vem vyvenčit...good

..dyk jo, jezdim v nígoodbigsmile

huskyb12 (Administrator)
17.04.2009 09:10:09

se ví, jezdí v ní, akorát mu Ája musí hlásit kudy, páč buď je cesta mimo zorný pole nebo má voči plný slz :)))

ale maj to vychytaný, jak stíhači - zahlásí jenom "jeď na druhou hodinu nebo asi tak čtvrt na tři" :)))

ale di, Ty brepto ...
Filous (Člen)
17.04.2009 09:20:42

huskyb12 psal:

se ví, jezdí v ní, akorát mu Ája musí hlásit kudy, páč buď je cesta mimo zorný pole nebo má voči plný slz :)))

ale maj to vychytaný, jak stíhači - zahlásí jenom "jeď na druhou hodinu nebo asi tak čtvrt na tři" :)))

...no jo, jen to "asi" mě v tom jejím hlášení dycky trošku znervózňujebigsmile

Kelly01 (Člen)
17.04.2009 09:22:26

Jak hlásí myškusurprised

God Save The Queen!
Filous (Člen)
17.04.2009 09:28:08

Kelly01 psal:

Jak hlásí myškusurprised

...levápravá...prostě v rychlym sledusurprised

Kelly01 (Člen)
17.04.2009 09:34:28

Vony se babám ty strany ale vobčas pletousurprised

God Save The Queen!
Filous (Člen)
17.04.2009 09:35:58

Kelly01 psal:

...mě takyredfacebigsmile

Fresh Man (Člen)
17.04.2009 15:05:49

Filous psal:
Kelly01 psal:

...mě takyredfacebigsmile

ser na ně.... je super...asi bych do ní taky šel goodgoodgood

Bandit pičo
sonyk (Člen)
18.04.2009 15:04:58

Kokoska je nej preci

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
SLUGI (Člen)
18.04.2009 20:44:21

... jo jo, helma je potřeba evil

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/39_helma.jpg

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
huskyb12 (Administrator)
19.04.2009 09:59:29

Kelly01 psal:

Jak hlásí myškusurprised

ten, co Tě sundá, stejně přiletí ze slunce ...

ale di, Ty brepto ...
Lachtan (Člen)
19.04.2009 23:46:10

Kožak (Člen)
20.04.2009 19:43:19

MRDAT!!!

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS