Nejsi přihlášen
Re: helma???
SLUGI psal:... dobrá značka :idontknow:
... no přece ...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … oshoei.jpg
:evil:
hmmm, má smysl schánět výklopnou? Bezpečnost, poruchovost těch hejblat atd...
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
Lachtan psal:SLUGI psal:... dobrá značka
... no přece ...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … oshoei.jpghmmm, má smysl schánět výklopnou? Bezpečnost, poruchovost těch hejblat atd...
Už se to tu někde probíralo. Pokud máš dostačující rozpočet, tak i výklopné jsou k sehnání kvalitní... Ale něco to stojí...
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Já třeba teď od výklopné upouštím. je pravda že ji mám už asi 6-7 let a byl jsem celkem spokojený ale chtěl bych integralku ta moje vyklopná je přece jen dost hlučná(píská v ni jak nedolíhá v rozích těsnění na plexi)...
pokukuju po Cabergu V2X (carbonový skelet) nebo po scorpionu EXO 1000. chci vnitří přídavné plexi...
Fik-B6S psal:Já třeba teď od výklopné upouštím. je pravda že ji mám už asi 6-7 let a byl jsem celkem spokojený ale chtěl bych integralku ta moje vyklopná je přece jen dost hlučná(píská v ni jak nedolíhá v rozích těsnění na plexi)...
pokukuju po Cabergu V2X (carbonový skelet) nebo po scorpionu EXO 1000. chci vnitří přídavné plexi...
Scorpionu bych se vyhnul... Pusobily na me v Louisu dost lagricově.
Second Class Citizen
1130 Café Racer
já bych vybíral tady..
http://www.lazerhelmets.cz/c/helmy-laze … -lazer.htm
..se mi líbí,jak maj vše podrobně popsaný..sůpr důpr..což jsem se u jiného výrobce nesetkal..
http://www.lazerhelmets.cz/image.aspx?u … 0informace
akorát bych upředňostnil D kroužky a braddový a nosní deflektor..tahle např vypadá dobře.. http://www.lazerhelmets.cz/c/osprey/osprey-gl.htm
Editoval osiris (14.04.2009 16:55:46)
Dajda psal:..se mi líbí,jak maj vše podrobně popsaný..sůpr důpr..což jsem se u jiného výrobce nesetkal..
http://www.lazerhelmets.cz/image.aspx?u … 0informace
Kamarád jí zkoušel a řikal že jemně vybruje plexi a pak z toho bolí oči! Ty vyšší modely už jsou v pohodě. Ale nevim jak je na tom kvalita... slyšel jsem pozitivní i negativní názory Já mám zatim super zkušenost se Sharkem a každej co znám tak taky! Takže tu můžu určitě doporučit! kamarádce jsem před rokem přivez Shark RSI za 5000 Kč. Takže kdybych kupoval helmu tak je volba jasná!
Paladin86 psal:Dajda psal:..se mi líbí,jak maj vše podrobně popsaný..sůpr důpr..což jsem se u jiného výrobce nesetkal..
http://www.lazerhelmets.cz/image.aspx?u … 0informaceKamarád jí zkoušel a řikal že jemně vybruje plexi a pak z toho bolí oči! Ty vyšší modely už jsou v pohodě. Ale nevim jak je na tom kvalita... slyšel jsem pozitivní i negativní názory Já mám zatim super zkušenost se Sharkem a každej co znám tak taky! Takže tu můžu určitě doporučit! kamarádce jsem před rokem přivez Shark RSI za 5000 Kč. Takže kdybych kupoval helmu tak je volba jasná!
Tal tu mám doma a jsem s tím škopkem fakt spokojený. Plexi doléhá přesně, přilba je vyvážená a i když si do toho dávám kuklu (pro snížení hluku z okolí), vedro mi v tom není ani teďka
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
K.a.s.y.m. (Člen) 15.04.2009 12:01:51 Offline |
kámoš si ted koupil toho sharka co se dá otevřít až dozadu a udělat z ní Jet,ale na můj vkus jsou 2 kg docela dost to nosit na hlavě a prej v ní i dost hučí.Ale má atest na ránu zepředu
Já mám otvíracího Lasera a celkem OK jediný co bych jí vytknul je to že se povolujou ty šrouby který dělaj i pant takže jsem je zalepil Loctitem a dobrý
Jinak mám dobrou zkušenost i s AGV měkoučká hluk nijak výraznej.
Co se mi fakt nelíbí je Caberg to kdybych si na hlavu nasadil kýbl tak by byl možná pohodlnější.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:kámoš si ted koupil toho sharka co se dá otevřít až dozadu a udělat z ní Jet,ale na můj vkus jsou 2 kg docela dost to nosit na hlavě a prej v ní i dost hučí.Ale má atest na ránu zepředu
Já mám otvíracího Lasera a celkem OK jediný co bych jí vytknul je to že se povolujou ty šrouby který dělaj i pant takže jsem je zalepil Loctitem a dobrý
Co se mi fakt nelíbí je Caberg to kdybych si na hlavu nasadil kýbl tak by byl možná pohodlnější.
...a Bandit Helmets na hlavje měls??? ...muj životní vomyl...ale pjeknej ...jen nevim, jag pani vysvjetlim, že potřebuju další helmu
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 15.04.2009 12:07:56 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:kámoš si ted koupil toho sharka co se dá otevřít až dozadu a udělat z ní Jet,ale na můj vkus jsou 2 kg docela dost to nosit na hlavě a prej v ní i dost hučí.Ale má atest na ránu zepředu
Co se mi fakt nelíbí je Caberg to kdybych si na hlavu nasadil kýbl tak by byl možná pohodlnější....a Bandit Helmets na hlavje měls??? ...muj životní vomyl...ale pjeknej ...jen nevim, jag pani vysvjetlim, že potřebuju další helmu
tak to jsem na hlavě neměl,ale jestli je to podobný Cabergu tak radši ani nechci
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:kámoš si ted koupil toho sharka co se dá otevřít až dozadu a udělat z ní Jet,ale na můj vkus jsou 2 kg docela dost to nosit na hlavě a prej v ní i dost hučí.Ale má atest na ránu zepředu
Co se mi fakt nelíbí je Caberg to kdybych si na hlavu nasadil kýbl tak by byl možná pohodlnější....a Bandit Helmets na hlavje měls??? ...muj životní vomyl...ale pjeknej ...jen nevim, jag pani vysvjetlim, že potřebuju další helmu
tak to jsem na hlavě neměl,ale jestli je to podobný Cabergu tak radši ani nechci
...eště lepčí
K.a.s.y.m. (Člen) 15.04.2009 12:41:50 Offline |
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:Co se mi fakt nelíbí je Caberg to kdybych si na hlavu nasadil kýbl tak by byl možná pohodlnější.
Máš divnou hlavu... Mě sedí dobře...
vogo jako nejde o to jestli sedí nebo nesedí,ale je to strasně tvrdý jak nemám hlavu jak v bavlnce tak to prostě nesnesu
si zkus někdy nějakou lepšejší značku třeba AGV nebo Laser nebo Schubert a uvidíš
Mour psal:Filous psal:...a Bandit Helmets na hlavje měls??? ...muj životní vomyl...ale pjeknej ...jen nevim, jag pani vysvjetlim, že potřebuju další helmu
...a nemůžeš říct, že si ji třeba někde ztratil?
...vidiš, to mě nenapadlo ...tag já to skusim a pag ti řeknu jag to dopadlo
Filous psal:Mour psal:Filous psal:...a Bandit Helmets na hlavje měls??? ...muj životní vomyl...ale pjeknej ...jen nevim, jag pani vysvjetlim, že potřebuju další helmu
...a nemůžeš říct, že si ji třeba někde ztratil?
...vidiš, to mě nenapadlo ...tag já to skusim a pag ti řeknu jag to dopadlo
...a jelikož to bylu už dávno, tak Tě nemůže ani trestat
K.a.s.y.m. psal:vogo jako nejde o to jestli sedí nebo nesedí,ale je to strasně tvrdý jak nemám hlavu jak v bavlnce tak to prostě nesnesu
si zkus někdy nějakou lepšejší značku třeba AGV nebo Laser nebo Schubert a uvidíš
No nevim... Za ty roky jí mam vymačkanou na mou hlavu... Myslím, že bych těžko hledal něco co mi na první nasazení sedne líp než tahle po 4 letech...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 15.04.2009 13:12:35 Offline |
to jsem si myslel taky když jsem po 5 letech měnil AGV..a ten Laser mi sednul hned.
A jestli jako chceš říct ,že ti trvalo 4 roky než ti ten Caberg sednul tak to si kup příště Bandita nebo Simpsonku. Filous trdí ,že je ještě lepší
Mour psal:Filous psal:Mour psal:
...a nemůžeš říct, že si ji třeba někde ztratil?...vidiš, to mě nenapadlo ...tag já to skusim a pag ti řeknu jag to dopadlo
...a jelikož to bylu už dávno, tak Tě nemůže ani trestat
...bodejť voni taky řikaj že ten hadřík na sebe už maj přece dlouho, no tak von řekne že už to je taky dlouho co ji ztratil :))
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
wolff podruhy (Člen) 15.04.2009 19:35:24 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:kámoš si ted koupil toho sharka co se dá otevřít až dozadu a udělat z ní Jet,ale na můj vkus jsou 2 kg docela dost to nosit na hlavě a prej v ní i dost hučí.Ale má atest na ránu zepředu
Povídej, čekám na recenzi...
wolff podruhy (Člen) 15.04.2009 23:14:47 Offline |
SLUGI psal:... Filous chtěl asi říct něco ve smyslu že design předběhl kvalitu
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 9_285e.jpg
Tak trochu vim vo čem je řeč
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=7119
Já ho varoval
K.a.s.y.m. psal:to jsem si myslel taky když jsem po 5 letech měnil AGV..a ten Laser mi sednul hned.
A jestli jako chceš říct ,že ti trvalo 4 roky než ti ten Caberg sednul tak to si kup příště Bandita nebo Simpsonku. Filous trdí ,že je ještě lepší
Čoveče..nepleteš ty si Laser s Lazerem?
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:osiris psal:...jo to byl fofr ;)
To bylo na mě?
...ne nebylo jen jsem měl otevřenejch víc oken a kecal u toho a než jsem se dostal k odpovědi, tak jste napsali další 2 příspěvky, čili teď se ten fofr hodí spíš na mě a jinak byl myšlenej na repliku slugiho o tom že design předběh kvalitu
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Meloun psal:osiris psal:...jo to byl fofr ;)
To bylo na mě?
...ne nebylo jen jsem měl otevřenejch víc oken a kecal u toho a než jsem se dostal k odpovědi, tak jste napsali další 2 příspěvky, čili teď se ten fofr hodí spíš na mě a jinak byl myšlenej na repliku slugiho o tom že design předběh kvalitu
No proto..
PURE NAKED BIKE!
wolff podruhy psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:kámoš si ted koupil toho sharka co se dá otevřít až dozadu a udělat z ní Jet,ale na můj vkus jsou 2 kg docela dost to nosit na hlavě a prej v ní i dost hučí.Ale má atest na ránu zepředu
Povídej, čekám na recenzi...
...no co bych ti povidal...chvíli sem si zvykal na ten úzkej průzor, na to se zvyknout dá, polstry sou hodně příjemný, měkký, v pohodě, jen mi příde, že se budou dost vymačkávat, vlastně jedinej óbr průser je neutěsněný plégo, gde je nahoře škvíra tag čtyry mm, tagže při první jízdě sem zjistil, že se nedá jet víc neš šedesát, bo při vyšší rychlosti máš v helmě průvan jag f průchodu, tagže sem to musel vyřešit nákupem těsnící gumy do voken f OBI a nalepit ho na plégo, vot tý doby je klid, další vopruz je čištění pléga, kerý je na šrouby a po tom, co sem byl ze Sharka zvyklej na rychlozámky mě to sere...každopádně to nejni helma na ňákej suprsport, bo jag to má ouskej ten průzor, tag s řidítkama dole musíš mít hrozně zakloněnou hlavu, abys něco viděl...ale je krásná
wolff podruhy (Člen) 16.04.2009 23:00:06 Offline |
...dyť já tě rozumim ale vem to tak, na druhou stranu zas budeš za fešáka při sprintíku vod světel k světlum...
Vodjezd po zádech, příjezd po předním zas taky bude efektnější
Ale stejně si to nevodpustim, já ti to řikal
wolff podruhy psal:...dyť já tě rozumim ale vem to tak, na druhou stranu zas budeš za fešáka při sprintíku vod světel k světlum...
Vodjezd po zádech, příjezd po předním zas taky bude efektnější
Ale stejně si to nevodpustim, já ti to řikal
...já vim, já vim, ale já jag si prostě fšechno nevyskoušim a nenabiju si hubu sám, tag nejsem spokojenej
se ví, jezdí v ní, akorát mu Ája musí hlásit kudy, páč buď je cesta mimo zorný pole nebo má voči plný slz :)))
ale maj to vychytaný, jak stíhači - zahlásí jenom "jeď na druhou hodinu nebo asi tak čtvrt na tři" :)))
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:se ví, jezdí v ní, akorát mu Ája musí hlásit kudy, páč buď je cesta mimo zorný pole nebo má voči plný slz :)))
ale maj to vychytaný, jak stíhači - zahlásí jenom "jeď na druhou hodinu nebo asi tak čtvrt na tři" :)))
...no jo, jen to "asi" mě v tom jejím hlášení dycky trošku znervózňuje
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
Lachtan psal:scorpion???
http://www.motostar.cz/bmz_cache/d/dec8 … 32x550.JPG
Ano
MRDAT!!!
Stránky: 1