![Suzuki Bandit Forum](/openforum/img/napis-forum.jpg)
Nejsi přihlášen
Uvolněná volnoběžka...
Čest bando, jen takový dotaz, jestli se vám to už někdy někomu stalo?!? Po zimě mě nechtěla nastartovat bandaska. Startér točil jak o dušu, ale nerozhýbal válce. Jukli jsme na to s kámošem, co tomu rozumí o víc než dost jak já, a zjistili jsme, že se na volnoběžce uvolnil šroub, co ji drží a ta se uvolnila taky a začla se protáčet. Známej říkal, že to ještě neviděl na žádném bajku, a že jich už pár opravil, tak by mě zajímalo, jestli se s tím už někdy někdo z vás setkal?
Šroub jsme utáhli, pojistili to trochu lepidlem na závity a už jezdím. Tak to snad vydrží...
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Re: Uvolněná volnoběžka...
Zkus použít tlačítko hledat
např. http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=7905
loni jsem to řešil taky
ale nebyl to povolený šroub ale už špatná volnoběžka /byl tam vylomený kus toho bazmeku/
takže na vrakáč a sehnat jinou, protože 6000,- za novou bych asi nedal
ale to asi nebude tvůj případ
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
![]() |
Cyber_joker (Člen) 17.04.2009 17:51:12 Offline |
Čus,
stalo se mi to taky, viz ten link, ale nedával sem tam ani lepidlo, jen sem to odmastil a v poho :) Už sem s tim najel něco přes 2 K km
bandit
...přátelé jí bych vám to neradil, já totiž všechno sežeru....
![]() |
Cyber_joker (Člen) 17.04.2009 19:52:36 Offline |
666killer psal:Cyber_joker psal:Čus,
stalo se mi to taky, viz ten link, ale nedával sem tam ani lepidlo, jen sem to odmastil a v poho :) Už sem s tim najel něco přes 2 K km
banditno moc nie
Tak, dělal sem to koncem tohodle února a docela dlouho se jezdit nedalo :) p.s.: navíc nějak ještě nemám papíry
...přátelé jí bych vám to neradil, já totiž všechno sežeru....
Stránky: 1