Nejsi přihlášen
Zrcátka nový
Ahoj klucíí :) Chtěl bych si koupit nový zrcátka místo těch kulatých. Ale potřeboval bych poradit našel jsem spostu zrcátek ale nevim zda jsou dostatečně dlouhý a jestli je v jich vůbec něco vidět ale taky koukám na cenu :) původně jsem si chtěl koupit tyhle:
http://www.aukro.cz/item607625707_tunin … _10mm.html
ale tady na fóru jsem našel že jsou na hovno tak jestli by mi někdo z vás poslal odkaz na náký dobrý zrcátka nebo jestli je někdo nemá přebytečně v šuplíku a neprodal by je.. Díky .)
"Jednou sem se dloubal v nose až mi tekla krev."
Re: Zrcátka nový
Vobi psal:Ahoj klucíí :) Chtěl bych si koupit nový zrcátka místo těch kulatých. Ale potřeboval bych poradit našel jsem spostu zrcátek ale nevim zda jsou dostatečně dlouhý a jestli je v jich vůbec něco vidět ale taky koukám na cenu :) původně jsem si chtěl koupit tyhle:
ale tady na fóru jsem našel že jsou na hovno tak jestli by mi někdo z vás poslal odkaz na náký dobrý zrcátka nebo jestli je někdo nemá přebytečně v šuplíku a neprodal by je.. Díky .)
Myslim ze tydle tam mam....teda uz jen jedno, ale kazdopadne je v tom hovno videt a za jizdy se to klepe jak sulc....ale to nejni dulezity, protoze vypadaj frajersky
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Myšák psal:Vobi psal:Ahoj klucíí :) Chtěl bych si koupit nový zrcátka místo těch kulatých. Ale potřeboval bych poradit našel jsem spostu zrcátek ale nevim zda jsou dostatečně dlouhý a jestli je v jich vůbec něco vidět ale taky koukám na cenu :) původně jsem si chtěl koupit tyhle:
ale tady na fóru jsem našel že jsou na hovno tak jestli by mi někdo z vás poslal odkaz na náký dobrý zrcátka nebo jestli je někdo nemá přebytečně v šuplíku a neprodal by je.. Díky .)Myslim ze tydle tam mam....teda uz jen jedno, ale kazdopadne je v tom hovno videt a za jizdy se to klepe jak sulc....ale to nejni dulezity, protoze vypadaj frajersky
Taky jsem si je chtěl koupit , ty modrý co má dole
Traktor patří na pole !!!
ja jsi chtel koupit ty cerveny ale jako jestli se to trepe jako ratlik a uvidim v tom leda hovno to mi pomuze leda tak do kytek... :) ja mam predstavu nakou takovou pekny zrcatka takovy aby se netrepali tolik (i ty original se tresou kdyz za to vezmu ale pri normalni jizde jsou v poho) a slo v nich neco videl a tak do nejvice 1200,- tezke podminky. tak dystak poslete mi nakej odkaz kde bych takovyhle nasel hledam ale marne .. :(
"Jednou sem se dloubal v nose až mi tekla krev."
qwerty psal:jeste jeden dotaz. nezkousel nekdo pridelat zrcatka na kapotaz u starsiko Ska ? Popripade napad jak by to mohlo jit udelat aby to i drzelo
Stary Sko ma dost uzkou kapotaz. To by vypadalo asi dost zajimave. Jestli neco takovyho udelas, tak se nezapomen s tim tady pochlubit ;-)
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Inženýrek psal:qwerty psal:jeste jeden dotaz. nezkousel nekdo pridelat zrcatka na kapotaz u starsiko Ska ? Popripade napad jak by to mohlo jit udelat aby to i drzelo
Stary Sko ma dost uzkou kapotaz. To by vypadalo asi dost zajimave. Jestli neco takovyho udelas, tak se nezapomen s tim tady pochlubit ;-)
pohravam si s tim , ale neverim ze by se to na te kapotazi udrzelo jen na tech plastech uvidime pokud budu mit cas a chut tak to zkusim
WD club member.
qwerty psal:Inženýrek psal:qwerty psal:jeste jeden dotaz. nezkousel nekdo pridelat zrcatka na kapotaz u starsiko Ska ? Popripade napad jak by to mohlo jit udelat aby to i drzelo
pohravam si s tim , ale neverim ze by se to na te kapotazi udrzelo jen na tech plastech uvidime pokud budu mit cas a chut tak to zkusim
Tak pod to zkus udelat nejaky leseni ne
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Inženýrek psal:qwerty psal:Inženýrek psal:
Stary Sko ma dost uzkou kapotaz. To by vypadalo asi dost zajimave. Jestli neco takovyho udelas, tak se nezapomen s tim tady pochlubit ;-)pohravam si s tim , ale neverim ze by se to na te kapotazi udrzelo jen na tech plastech uvidime pokud budu mit cas a chut tak to zkusim
Tak pod to zkus udelat nejaky leseni ne
to vim ,ale to uz zavani slozitosti takze se na to vyjebu asi
WD club member.
pepas psal:ty s toho aukra stojí za hovno jsou v nich vidět pouze lokty,
mily pepo,
ted se tady resi neco jineho . Ja sem psal do tohodle vlakna at neotviram dalsi .
Uz sem te chtel sjet za profil ale de videt ze jej mas vyplnenej takze
bandit
WD club member.
Zkus třeba tyhle:
http://www.obchod-stranky.cz/novelmoto/ … niversalni
Vypadaj skoro jao orig. hranatý z bandtia K3. V ruce jsem je neměl, lae vypadaj dobře. I ta dýlka by měla být OK abys v nich něco viděl.
Ten, kdo vymyslel práci by ji měl taky naučit masturbovat, aby se udělala sama
Koldan psal:nemožu si pomoct,ale mně jako nejlepší mirory přindů na plnotučné ty originály, de v nich kurefsky gut vidět, netřepů sa a eště sa bliščí, tagže dle mě jen trůba by je čenžnul
Přesně tak,proč měnit něco co funguje,nepovoluje se a ještě dobře vypadá. A ty dnešní radobytuningový plastový zrcátka sou na bandita uplně mimo,ty se hodí na nějaký moderní jebky
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Stránky: 1