Nejsi přihlášen
... a zase ta spojka
Zdar bando, jasný stručný dotaz. B6 - nalítáno 44 tis. Spojka neměněná. Je to na výměnu? Asi jo, že jo a co všechno měnit - komplet celou spojku, nebo jen lamely a pružiny. Pokud celou, jaká je cca orientační cena (našel jsem tu něco jako že 4500,--) a hlavně, kolik si zhruba účtují v servise za výměnu. Moc díkas.
"Burn rubber, not your soul"
Re: ... a zase ta spojka
VikecB12 psal:Klouže? Jestli né,tak v klidu čekej až začne. Spojka není olej,aby se měnila preventivně.
... ten séf co to má tak říkal, že už ji několikrát šteloval, takže nejspíš to můžu očekávat každým dnem a rád bych věděl, jaký budou cca výdaje
VikecB12 psal:Nevím kolik stojí origo Suzuki,ale loni sem kupoval spojku vot LUCASu na jebku,komplet lamely,plechy,pružinky asi za 3000kč a zatím funguje dobře a to dostává celkem nafrak(strýt)
... taky jsem přemýšlel, že bych nedotoval pana Suzukiho a koupil něco jinýho, jen jsem měl strach, aby to něco málo vydrželo - na ten můj styl jízdy - z garáže do garáže
K.a.s.y.m. (Člen) 15.04.2009 07:29:47 Offline |
měnil jsem jen spojkový lamely před 14-ti dny motorka má 62 tisíc
Prvně ti začne lehce klouzat při néé úplně ohřátym motoru a pak i při ohřátym pak to teprve má smysl měnit
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
VikecB12 psal:Nevím kolik stojí origo Suzuki,ale loni sem kupoval spojku vot LUCASu na jebku,komplet lamely,plechy,pružinky asi za 3000kč a zatím funguje dobře a to dostává celkem nafrak(strýt)
To jsi menil na tom hromovym esu jo , kurna ten odjest tveho kamose z Jedas po tom sterku byl zajimavej, davaji pekne pokourit
jak pise kasym nehrotit to, delala mi to same, pri studenym motoru klouzala pri ohratym ne... rozdelal jsem, zjistil ze neni jeste zdaleka na servisnim limitu (byla pripalena), tak jsem ji trosku zbrousil lamely smirglem a funguje vesele dal
Vzdy muze byt hur :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 15.04.2009 08:48:08 Offline |
Billy psal:VikecB12 psal:Nevím kolik stojí origo Suzuki,ale loni sem kupoval spojku vot LUCASu na jebku,komplet lamely,plechy,pružinky asi za 3000kč a zatím funguje dobře a to dostává celkem nafrak(strýt)
To jsi menil na tom hromovym esu jo , kurna ten odjest tveho kamose z Jedas po tom sterku byl zajimavej, davaji pekne pokourit
na B6 se dá koupit tušim kolem 2200+-
Já tam dal Lucas a fachčí bez chyby,ale já jsem turista tak to nepoznám
Ton@l psal:jak pise kasym nehrotit to, delala mi to same, pri studenym motoru klouzala pri ohratym ne... rozdelal jsem, zjistil ze neni jeste zdaleka na servisnim limitu (byla pripalena), tak jsem ji trosku zbrousil lamely smirglem a funguje vesele dal
tak nevím ale smirek do motoru nepatří..
huř to umyješ a zrníčka než se zastaví ve filtru mužou nadělat hoodně neplechy..
nikdy to neumyješ na 100%
pilník je jistější
tož tak..
Petr psal:Ton@l psal:jak pise kasym nehrotit to, delala mi to same, pri studenym motoru klouzala pri ohratym ne... rozdelal jsem, zjistil ze neni jeste zdaleka na servisnim limitu (byla pripalena), tak jsem ji trosku zbrousil lamely smirglem a funguje vesele dal
tak nevím ale smirek do motoru nepatří..
huř to umyješ a zrníčka než se zastaví ve filtru mužou nadělat hoodně neplechy..
nikdy to neumyješ na 100%
pilník je jistější
neboj byl to jemny smirek
Vzdy muze byt hur :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 15.04.2009 15:31:23 Offline |
ales.tv psal:Ahoj tkay mam dotaz obcas mi pri studenejsim motoru coz znamena cca teplota oleje asi 50 stupnu proklouzne spojka co stim mam delat?Ale po zahrati uz slape jak ma.
asi jsi to nečet od začátku, co?
K.a.s.y.m. psal:ales.tv psal:Ahoj tkay mam dotaz obcas mi pri studenejsim motoru coz znamena cca teplota oleje asi 50 stupnu proklouzne spojka co stim mam delat?Ale po zahrati uz slape jak ma.
...ne nečet, co píšou ?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 15.04.2009 15:47:09 Offline |
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:ales.tv psal:Ahoj tkay mam dotaz obcas mi pri studenejsim motoru coz znamena cca teplota oleje asi 50 stupnu proklouzne spojka co stim mam delat?Ale po zahrati uz slape jak ma.
...ne nečet, co píšou ?
měnil jsem jen spojkový lamely před 14-ti dny motorka má 62 tisíc bigsmile
Prvně ti začne lehce klouzat při néé úplně ohřátym motoru a pak i při ohřátym pak to teprve má smysl měnitgood
K.a.s.y.m. (Člen) 16.04.2009 07:34:47 Offline |
osiris psal:Meloun psal:osiris psal:
... já to myslím vážněÓóóóó..
...pomóóóóóóc, du se zahrabat, mě už nikdo neuvěří
Kdy ti můžeme přijít hodit bombonyéru na rakev?
Stránky: 1