Nejsi přihlášen
Re: jezisi cumte na novu !!
Loser psal:hodte sem vodkaz at to nemusim hledat
nech přehrát reklamu a pak to začíná na 23tí minutě http://archiv.nova.cz/multimedia/na-vla … -2009.html
Jebat motorky :-)
Tenhle debil si lživě stěžoval na moji mladou u vedení společnosti u které pracuje, že nebyl přijatý ve výběrovém řízení a že k němu byla sprostá nádávala mu a já nevim co ještě. Když mi to doma řikala, tak bych toho zmrda seřezal jak psa a on nakonec má reportáž ještě v televizi, no posral bych se z toho. sorry ale je tak na kulku
Miras psal:Tenhle debil si lživě stěžoval na moji mladou u vedení společnosti u které pracuje, že nebyl přijatý ve výběrovém řízení a že k němu byla sprostá nádávala mu a já nevim co ještě. Když mi to doma řikala, tak bych toho zmrda seřezal jak psa a on nakonec má reportáž ještě v televizi, no posral bych se z toho. sorry ale je tak na kulku
Za to bych se nikdy neomluvil
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
fidoB6 psal:Miras psal:Tenhle debil si lživě stěžoval na moji mladou u vedení společnosti u které pracuje, že nebyl přijatý ve výběrovém řízení a že k němu byla sprostá nádávala mu a já nevim co ještě. Když mi to doma řikala, tak bych toho zmrda seřezal jak psa a on nakonec má reportáž ještě v televizi, no posral bych se z toho. sorry ale je tak na kulku
Za to bych se nikdy neomluvil
cim ses dneska vetsi , tim se mas lip
uz to jde vsechno do
Chceš veškeré přízpěvky od státu na sociálce???jednuchá rada,natři si tlamu globínem na boty ,nech se přejmenovat a Dežo lakatoš a jeto,nebo se příště narod jako zakurvenej cigoš
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
nicola.foxx (Člen) 17.04.2009 00:20:21 Offline |
A to jste nekdo videl o romales na CT2 dneska 16.4.2009 ??? Tam sebou mlatili v kostele jako amici A to uz si zase zaplat panubohu zadaj o uprchlickej azil v kanade
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:A to jste nekdo videl o romales na CT2 dneska 16.4.2009 ??? Tam sebou mlatili v kostele jako amici A to uz si zase zaplat panubohu zadaj o uprchlickej azil v kanade
Jenže rasistická Kanada je odmítá a prej ať s tim ČR něco začne dělat!!!
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
K.a.s.y.m. (Člen) 17.04.2009 09:08:48 Offline |
Fresh Man psal:v kanadě prej maj co lovit ,že proč si to tu nepostřílíme sami
akorát bacha na to je střílet u popelnic......u krmelců jsou prej hájený
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
vyhladit
nicola.foxx (Člen) 17.04.2009 10:48:00 Offline |
Vzdyt jsou i jiny a daleko humalnejsi cesty. Trebas hura s nima do sprchy a mame zde stary dobry mejdlo ciklonB. To budou kluci vymydlenoucky.
Boha to jsou zase velkohubý kydy tady..
Každej chytrej jak radio a hovno z toho..
Když teda máte ten nápad,tak proč nezačnete studovat a postupně se do tý politiky cpát..??
Když budete vytrvalí,tak se KAŽDEJ může dostat do tý nejvyšší a tam začít prosazovat svůj názor..
Serou mě taky,ale abych to furt dokola vomílal??
PURE NAKED BIKE!
nicola.foxx (Člen) 17.04.2009 11:24:32 Offline |
Ty WOE Meloune !!! A ty by jsi na tu politiku mel zaludek? Je to jen boj o koryta a ty zakony co frkaj, delaj jen aby vykazali za ty prachy aspon nejakou praci.
A sam za sebe nedam ruku do vohne, ze bych to nedelal stejne.
Jsem celkem zvedavej na ty podzimni volby. To se zase bude kydat spina z chliva na dvur atd...
nicola.foxx psal:Ty WOE Meloune !!! A ty by jsi na tu politiku mel zaludek? Je to jen boj o koryta a ty zakony co frkaj, delaj jen aby vykazali za ty prachy aspon nejakou praci.
Jsem celkem zvedavej na ty podzimni volby. To se zase bude kydat spina z chliva na dvur atd...
Snažim se to nesledovat..mám svejch starostí dost..
Kdybych měl reálnou možnost,tak z tohodle státu táhnu do prdele..
Neni na co bejt hrdej..že jsem zrovna čech..negativa nad pozitivama značně převažujou..
PURE NAKED BIKE!
K.a.s.y.m. (Člen) 17.04.2009 12:11:26 Offline |
Meloun psal:nicola.foxx psal:Ty WOE Meloune !!! A ty by jsi na tu politiku mel zaludek? Je to jen boj o koryta a ty zakony co frkaj, delaj jen aby vykazali za ty prachy aspon nejakou praci.
Jsem celkem zvedavej na ty podzimni volby. To se zase bude kydat spina z chliva na dvur atd...Snažim se to nesledovat..mám svejch starostí dost..
Kdybych měl reálnou možnost,tak z tohodle státu táhnu do prdele..
Neni na co bejt hrdej..že jsem zrovna čech..negativa nad pozitivama značně převažujou..
no tak v tvym případě jen někam do afriky a udělat si vlastní stát,Protože ať se hneš kamkoliv za hranice tak to bude uplně stejný akorát ti budou kydat to svinstvo na hlavu v jinym jazyce.
Kasym ma recht ... mne se ta realna sance naskytla a po dvou mesicich uz me to prestalo bavit. Jsem kurevsky rad, ze se dneska vracim domu. Bohuzel se zdrzim asi jen tyden a pak zase musim dal na 6 mesicu A zrovna kdyz zacala sezona
Meloun, bud rad, ze ses doma a nemusis se furt s necim srat a zvykat si na jiny kultury, zrat zradla, ktery by sis doma v zivote nedal a pit prapodivnej chlast. Voni dokonce i to huleni maji uplne jiny nez u nas
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Však mě to tady až zas tak nesere..ale pokud by to mělo bejt nesnesitelný,tak bych se milerád usadil v nějaký norský vesničce..v přírodě u lesů..řeky..fjordy..zima..tma..chlast..krb..sauna..Takovej poklidnej život..Asi bych si zvyk..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Však mě to tady až zas tak nesere..ale pokud by to mělo bejt nesnesitelný,tak bych se milerád usadil v nějaký norský vesničce..v přírodě u lesů..řeky..fjordy..zima..tma..chlast..krb..sauna..Takovej poklidnej život..Asi bych si zvyk..
Meloune,woe,bys jako jezdil deset měsíců na sněžným skútru,
a co jako Bandaska
Vyměnil bys jí za motorovej člun?
Ale to tu určo ještě nebylo,přestavba na člun
...a bude hůř!
karlos100 psal:Meloun psal:Však mě to tady až zas tak nesere..ale pokud by to mělo bejt nesnesitelný,tak bych se milerád usadil v nějaký norský vesničce..v přírodě u lesů..řeky..fjordy..zima..tma..chlast..krb..sauna..Takovej poklidnej život..Asi bych si zvyk..
a co jako Bandaska
Ale to tu určo ještě nebylo,přestavba na člun
Krosku,sněžnej skůtr a člun a nějaká bandaska mi může políbit
PURE NAKED BIKE!
K.a.s.y.m. (Člen) 17.04.2009 13:45:43 Offline |
Meloun psal:karlos100 psal:Meloun psal:Však mě to tady až zas tak nesere..ale pokud by to mělo bejt nesnesitelný,tak bych se milerád usadil v nějaký norský vesničce..v přírodě u lesů..řeky..fjordy..zima..tma..chlast..krb..sauna..Takovej poklidnej život..Asi bych si zvyk..
a co jako Bandaska
Ale to tu určo ještě nebylo,přestavba na člunKrosku,sněžnej skůtr a člun a nějaká bandaska mi může políbit
konečně si pochopil,že bandit stojí za hovno?to ti to trvalo
Smoula.koumak (Člen) 17.04.2009 13:46:03 Offline |
něco jsem zaslechl, že na severu se musí dodržovat předpisy
Bandit v lese :-))
K.a.s.y.m. (Člen) 17.04.2009 13:48:30 Offline |
Smoula.koumak psal:něco jsem zaslechl, že na severu se musí dodržovat předpisy
ale jen na silnici pro krosku a sněžnýho skůtra silnice moc nejsou
K.a.s.y.m. psal:Meloun psal:karlos100 psal:
a co jako Bandaska
Ale to tu určo ještě nebylo,přestavba na člunKrosku,sněžnej skůtr a člun a nějaká bandaska mi může políbit
konečně si pochopil,že bandit stojí za hovno?to ti to trvalo
To já vim už dávno
Ovšem je to vizualní klenot....myslím tím pochopitelně eNko..žádnej polokelímek..
PURE NAKED BIKE!
K.a.s.y.m. (Člen) 17.04.2009 14:23:53 Offline |
Meloun psal:K.a.s.y.m. psal:Meloun psal:
Krosku,sněžnej skůtr a člun a nějaká bandaska mi může políbitkonečně si pochopil,že bandit stojí za hovno?to ti to trvalo
To já vim už dávno
Ovšem je to vizualní klenot....myslím tím pochopitelně eNko..žádnej polokelímek..
já s tebou souhlasim jen na půl...mě připadá k ničemu i eNko
Meloun psal:Však mě to tady až zas tak nesere..ale pokud by to mělo bejt nesnesitelný,tak bych se milerád usadil v nějaký norský vesničce..v přírodě u lesů..řeky..fjordy..zima..tma..chlast..krb..sauna..Takovej poklidnej život..Asi bych si zvyk..
na takovejhle sen musis mit aspon dve konta
nicola.foxx (Člen) 17.04.2009 15:29:57 Offline |
TO SMOULA:
A musi se dodrzovat predpisy i v lese? Jako trebas jak vysoko se tam muze litat a podobne?
Smoula.koumak (Člen) 17.04.2009 16:25:42 Offline |
že váháš
ale nedávaj se za to body
Bandit v lese :-))
Stránky: 1