Nejsi přihlášen
pneumatiky B600
Potřeboval bych poradit ohledně pneu na mýho banďoura.Výběr je tak velkej ,že nevim kam se dřív podívat a jaký vybrat.Dostal jsem tip na Dunlop Sportmax Roadstar,ale bojim se,že budou moc tvrdý.Rád bych zvolil gumy který jsou dobře přilnavý,ale zároveň nemizej před očima(nepotřebuju okruhový pneu)
Taky mi je ukradená přilnavost na mokru,protože stejně nejezdim když prší a když mě to chytne jedu jak posranej
Občas mám spolujezdce a rád blbnu.
Neměli byste někdo nějakou zkušenost,či tip??
Díky všem
Re: pneumatiky B600
Ty D Roadsmart tri doporučit můžu,sedijou pěkně a vodhaduju že na B6 vzadu vydrží tak 8-10tis km. Mě na B12 vydržel zadek 7500km a na předku mám najeto 10500km a su na značkách,tak ju ještě tisíc km nechám a pude taky dolů.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 16.04.2009 13:25:51 Offline |
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=5741
a nebo stačí použít http://www.suzukibandit.cz/openforum/search.php
a napsat tam slovo pneu a vyskočí ti http://www.suzukibandit.cz/openforum/se … 1686599868
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
dejv2005 psal:Potřeboval bych poradit ohledně pneu na mýho banďoura.Výběr je tak velkej ,že nevim kam se dřív podívat a jaký vybrat.Dostal jsem tip na Dunlop Sportmax Roadstar,ale bojim se,že budou moc tvrdý.Rád bych zvolil gumy který jsou dobře přilnavý,ale zároveň nemizej před očima(nepotřebuju okruhový pneu)
Taky mi je ukradená přilnavost na mokru,protože stejně nejezdim když prší a když mě to chytne jedu jak posranej
Občas mám spolujezdce a rád blbnu.
Neměli byste někdo nějakou zkušenost,či tip??
Díky všem
Také jsem to řešil tento týden a na konec jsem koupil Metzeler Roadtec Z6.Kamarád je má na TDM 900 a nemůže si je vynachválit. koukni se sem http://www.bestpneu.cz/pneu.php?pneuwid … mit=Hledat
VikecB12 psal:Ty Z6 mám na druhým banditovi a připadají mě dost tvrdý. Celkem se těším až je sundám Ale kolik vydrží vám neřeknu,protože sem to s nima už koupil.
Mě se zdají celkem měký proti tomu co tam je nyní-Bridgestone batlax BT 56.Prava je ještě origo, takže stará a tvrdá
Jak se tak dočítám na jiných fórech tak Dunlop Sportmax Roadstar nevypadá jako špatná volba.Koukal jsem i na Metzeler Roadtec Z6,ale na ně jsem nenašel skoro žádný zkušenosti,tak to zatím vypadá na ty D Sportmax.....
Jestli máte někdo ještě nějaký zkušenosti s gumama,tak sem s nimi.
Předem díky všem
zzzmrzlinar (Člen) 16.04.2009 16:14:33 Offline |
ten roadsmrt mám vzadu a v poho, jestli nejsi extrastřelec tak budeš spokojenej parchant, navíc na šestce nejsem po asi šesti tisicích ani v půlce vzorku, na mokru ani nijak neklouže, zkrátka odpovídá názvu tedy sportovně cestovní gumka
Co se takhle ptá tak si všichni pochvalujou ty Dunlopy Sportmax Roadsmart si každej pochvaluje a něco i vydržej,má je kolega z práce na Triumphu má nalítáno přes 10.000km a ještě co sem koukal vzorek pořád dobrej.Prej i dobře držej a rovnoměrně se i sjížděj.Tak to asi vypadá,že zvolim tyhle gumy.Akorát sem zkoušel psát meila KOJAKSRovi a nic.Tak uvidim
Díky všem za rady
dejv2005 psal:Co se takhle ptá tak si všichni pochvalujou ty Dunlopy Sportmax Roadsmart si každej pochvaluje a něco i vydržej,má je kolega z práce na Triumphu má nalítáno přes 10.000km a ještě co sem koukal vzorek pořád dobrej.Prej i dobře držej a rovnoměrně se i sjížděj.Tak to asi vypadá,že zvolim tyhle gumy.Akorát sem zkoušel psát meila KOJAKSRovi a nic.Tak uvidim
Díky všem za rady
....woe jsem v jednom kole, jak nic, máš to na emailu.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:dejv2005 psal:Co se takhle ptá tak si všichni pochvalujou ty Dunlopy Sportmax Roadsmart si každej pochvaluje a něco i vydržej,má je kolega z práce na Triumphu má nalítáno přes 10.000km a ještě co sem koukal vzorek pořád dobrej.Prej i dobře držej a rovnoměrně se i sjížděj.Tak to asi vypadá,že zvolim tyhle gumy.Akorát sem zkoušel psát meila KOJAKSRovi a nic.Tak uvidim
Díky všem za rady....woe jsem v jednom kole, jak nic, máš to na emailu.
díky a až budeš mít nějaký info tak zavolej
Chlapi ja teď jezdím na DUNLOP Sportmax D270 a docela pohoda. Pokud nejezdíte střelbu až na kolena jsou ok a cenově vycházejí super. Střelbu jsem s nima ještě nejel takže nemůžu říct, že to nejde. A s výdrží zatím nevím najel jsem +- 300 km a guma vypadá jak nová.
LosBanditos (Člen) 25.04.2009 10:04:45 Offline |
VikecB12 psal:Ty D Roadsmart tri doporučit můžu,sedijou pěkně a vodhaduju že na B6 vzadu vydrží tak 8-10tis km. Mě na B12 vydržel zadek 7500km a na předku mám najeto 10500km a su na značkách,tak ju ještě tisíc km nechám a pude taky dolů.
Mám tady yRoadsmart a spokojenost. Perfektně čitelná guna
LosBanditos adios !
LosBanditos psal:VikecB12 psal:Ty D Roadsmart tri doporučit můžu,sedijou pěkně a vodhaduju že na B6 vzadu vydrží tak 8-10tis km. Mě na B12 vydržel zadek 7500km a na předku mám najeto 10500km a su na značkách,tak ju ještě tisíc km nechám a pude taky dolů.
Mám tady yRoadsmart a spokojenost. Perfektně čitelná guna[/quote
Teď sem je koupil od Kojaksro za 6.000 + 500 přezutí=superprice
Najel sem za víkend cca 150km(zatim) a můžu říct,že ta guma je fakt dobrá.
Dokonce sem si škrtnul v zatáčce botou o zem
Takže souhlas,uvidíme co vydržej
Takže díky Kojaksro ...
Zdravím,
potřebuji se zeptat na názor chci přezout B6 a mám pár favoritů
angel od pirelli
BT 21 bridgestone
208 RR Dunlop
nevím kterou nerozumím tomu, jezdím rychle a zatáčky...
A ještě jsem se chtěl zeptat jestli se dá nacpat širší třeba 180 nebo 190 šířka ta 160 je hnusná jako prdel..
dík
peperotti
K.a.s.y.m. (Člen) 27.04.2009 08:37:09 Offline |
drpeper psal:Zdravím,
angel od pirelli
BT 21 bridgestone
208 RR Dunlop
A ještě jsem se chtěl zeptat jestli se dá nacpat širší třeba 180 nebo 190 šířka ta 160 je hnusná jako prdel..
dík
peperotti
jde ,ale nemá to smysl.jak psal Vikec jedině dvoustovku
po nasazení 180
jetá na stupačku
stejně ti to tu gumu stáhne na šířku 160 takže se tim nic nemění
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
drpeper psal:Zdravím,
angel od pirelli
BT 21 bridgestone
208 RR Dunlop
dík
peperotti
...esi jezdíš s tema Fehlingama, co máš na fotce, tag tam vobuj cokolif, páč stejně žádnou kudlu nejezdíš ...nejni zač
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...esi jezdíš s tema Fehlingama, co máš na fotce, tag tam vobuj cokolif, páč stejně žádnou kudlu nejezdíš ...nejni zač
Souhlas... S těma mrdkama se nedostaneš ani na kraj gumy. Mám je taky, ale půjdou dolu, páč jsem s nima už několikráte dost vostře drbnul (ty svodidla nepočítám) a nehodlám čekat až se jednou kousnou tak, že si lehnu...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
dejv2005 psal:LosBanditos psal:VikecB12 psal:Ty D Roadsmart tri doporučit můžu,sedijou pěkně a vodhaduju že na B6 vzadu vydrží tak 8-10tis km. Mě na B12 vydržel zadek 7500km a na předku mám najeto 10500km a su na značkách,tak ju ještě tisíc km nechám a pude taky dolů.
Mám tady yRoadsmart a spokojenost. Perfektně čitelná guna[/quote
Teď sem je koupil od Kojaksro za 6.000 + 500 přezutí=superprice
Najel sem za víkend cca 150km(zatim) a můžu říct,že ta guma je fakt dobrá.
Dokonce sem si škrtnul v zatáčce botou o zem
Takže souhlas,uvidíme co vydržej
Takže díky Kojaksro ...
já sem ještě lůzr a hlavně kdybych škrtnul kolenem tak sem v ,měl sem na sobě džíny voe.
Budu teďka řešit kombinézu.
Prestudujte a urcite si vyberiete, aj ja som na to dal a pohodicka> http://www.hamletovygumy.net/index.php? … y-motopneu
Editoval osiris (30.04.2009 20:02:08)
Každý je v niečom dobrý. Ja jazdím.
Stránky: 1