Nejsi přihlášen
Re: Co to tam bylo a už není??? (na rámu)
osiris psal:...jestli jde o střed fotky, tak tam někde v tý tmě má bejt závaží, ale jestli ho tam máš nebo ne, to nevidím ...natož nějakej lom
si byl taky na operaci s očima?
já to vidim dost zřetelně...ale asi je to tim že sem to viděl in natura
osiris psal:...nádrž bez benzínu je voser
...asi si zašejkruješ s matkama, naleješ benál a je
hele nádrž je celou dobu v bytě v paneláku vedle topení....takže vlhkost žádná. Tohle tam je od tý doby co to bylo na laku. Asi to nikdo nevyfoukal po té co to myl od benzínu a hezky to oblepil aby se tam nedostala barva...bohužel se nedostala ani pryč vlhkost. To že to otluču matkama nebo čimkoli, je stejně na hovno bo ta nádrž nebude věčně plná po střechu
...tak to honzo ne e, mezi klempířem a lakováním se mi válela NEZALEPENÁ na zemi v kanclu zrovna tak vedle topení jako tobě (jestli je to narážka), ale pár měsíců po tom co byla odmaštěná udělá svoje ...a že v tomhle stavu to ode mne nešlo je holej fakt (je to u všech stejný se stejným postupem)
...při každý přepravě a to i tý tvý domů se ti tam změnou teplot nakondenzovala vlhkost
...na tom že už po první opravě a natož po druhý nebo kolikátý tam asi nebude ochranná vrstva jako na nový je přece pochopitelný
...a že úplně stejný podmínky měla i předtím (taky jsi ji neměl furt plnou) a nic se s ní nedělo, tak úplně stejně bude fungovat dál, ale s benzínem
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Lihy psal:no to muselo bejt sakra těšký závaží, že to urvalo trojku plech
.
.
tak jestli to tam k ničemu nebylo tak to mrdám, akorát doufám že mi takhle nepraskne něco co tam k něčemu je
Je tam závaží trčí směrem ke krku průměr cca 5 cm délka asi taky 5 cm
osiris psal:...tak to honzo ne e, mezi klempířem a lakováním se mi válela NEZALEPENÁ na zemi v kanclu zrovna tak vedle topení jako tobě (jestli je to narážka), ale pár měsíců po tom co byla odmaštěná udělá svoje ...a že v tomhle stavu to ode mne nešlo je holej fakt (je to u všech stejný se stejným postupem)
...při každý přepravě a to i tý tvý domů se ti tam změnou teplot nakondenzovala vlhkost
...na tom že už po první opravě a natož po druhý nebo kolikátý tam asi nebude ochranná vrstva jako na nový je přece pochopitelný
...a že úplně stejný podmínky měla i předtím (taky jsi ji neměl furt plnou) a nic se s ní nedělo, tak úplně stejně bude fungovat dál, ale s benzínem
narážka to nebyla. Je mi jasný že po těch letech provozu tam něco už bylo. Ale to že je to rezatý sem ti řikal hned jak sem to doma rozlepil. Je mi ale jasný že se to vymejt muselo...ale asi bych to po tom letování atd, vycáknul aspoň WDčkem. Ale neber to jako výtku na tebe, ty si to přece sám neopravoval.
...škoda, měl jsem ti říct abys to nenechával půl roku bez náplně
...ale fakt mezi klepáním a lakováním to bylo vyschlý, za to dám ruku do vohně
...vážně ale nestresuj, i vypuštěná nevopravovaná nádrž po takový době voleze, neboj, vošejkruješ to, dáš benál a je to cajk (spodek pod benzínem je jasnej a nad hladinou stačí když se to vobčas vošplouchne tím jak sem tam vyjedeš, výpary v zavřený bandě to taky všechno usnadňujou) ...bude ok
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Byť je divnej,tak má Osi pravdu,já mám nádrž od něj taky po opravě,a skoro po 2 letech je vevnitř jak nová,ovšem byl v ní pořád benzín
Jediná liška je na hrdle,ale ta se za celou dobu nezměnila tak se tím netrápím..
God Save The Queen!
Me by zajimalo jakou ulohu ve vyvazeni motorky to ma spis , Je to tam tak akorat vaha na vic
všechny závaží jsou proti vibracím... i ty na konci řídítek...(ty origo bývají vylity olovem aby to fungovalo) ty hliníkové jsou už jen na okrasu bo to prd váží...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Stránky: 1