Nejsi přihlášen
SBK 24.-26.7 2009 Brno
Zdar Chlapy, už několik let jezdíme s bezva partou na MOTO GP, do Brna. Letos jsme se rozhodli, že pojedeme na SBK, koupeno je 20 lupenů a tady je zajištěno ubytování www.ukoblizka.cz , již několikrát jsme tam byli, ubytováni a super. Večer v sobotu nám griluje atd. Je nás zatím 8 motorek od tud, Já, MácaR6, Luk, Redik, Faitík, Sleip, Nety, Bandit a 10 bezva chlapů, jede autem. Dva co jim doma diktujou ženský to museli vzdát, tak máme 2 volná místa. Cena je 1400,- je v tom stříbrnej lupen na celý víkend na SBK a 2 noci ubytování se snídaní. Program je následující v pátek cca. v 9hod ráno odjezd z Prahy, jedeme mimo dálnici ( už je naplánovaná super cesta ), příjezd do Hustopeč někdy odpo. ubytko ( parking máme zajištěn ), pivko, kalba, prostě dle gusta. Sobota dle výběru a počasí: Vyjížďka, kvalifikace SBK, koupání....večer to samé co pátek. Neděle ráno na okruh a odpo domů. Když se bude chtít přidat někdo po cestě není problém, je to o domluvě. Jinak je to bez bab, protože v Hustopečích a přilehlých lokalitách je jich dost. Pokud se někdo budete chtít přidat dejte mi vědět. Budu raději, když pojede někdo odsud.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
inkvizitorr (Administrator) 19.04.2009 21:11:05 Offline |
Re: SBK 24.-26.7 2009 Brno
hele vzal bych ty jízdenky, ale ubytko ne chci ject autej... co ty na to?
doba je temná...
inkvizitorr psal:hele vzal bych ty jízdenky, ale ubytko ne chci ject autej... co ty na to?
Můžeš si rozložit stan u nás na zahrádce Na okruh hezkou procházkou půl hodiny (autem hodinu stání ve frontě ). Grilování zajištěno, alkohol taky
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
inkvizitorr (Administrator) 19.04.2009 22:30:23 Offline |
Petula psal:inkvizitorr psal:hele vzal bych ty jízdenky, ale ubytko ne chci ject autej... co ty na to?
Můžeš si rozložit stan u nás na zahrádce Na okruh hezkou procházkou půl hodiny (autem hodinu stání ve frontě ). Grilování zajištěno, alkohol taky
dá se na takovou nabídku ríct ne? eště uvidim co a jak díkes
doba je temná...
inkvizitorr psal:hele vzal bych ty jízdenky, ale ubytko ne chci ject autej... co ty na to?
....právě, že je to i s ubytkem, který je zaplacený. Pokud zůstanou lupeny, máš je u mě, ale věřím, že se tu někdo přidá.
LosBanditos (Člen) 21.04.2009 19:52:13 Offline |
Pokud tam budou babi, tak vezmu blondýnu. Dej vědět kam poslat prachy a tak
LosBanditos adios !
Hej možná bych jel je to sice slušná pálka a pojedu z opačné strany republiky ale třeba by to šlo. jen nevím jestli taky nebudu limitovanej slečnou asi by chtěla je taky
LosBanditos psal:Pokud tam budou babi, tak vezmu blondýnu. Dej vědět kam poslat prachy a tak
....posílám Ti info na email.....a woe Banditos Losos, BEZ BAB, blondsky jsou taky baby, néééé
Ja to teda neberu
Pokud vsechno jako loni klapne, tak budu mit ubytko zadara i se snidani, parkovani s prednostnim vjezdem taky, od patku do nedele se budu potulovat po pitlane, hlidat jim gumy a jeste za to dostanu zaplaceno...
Ale jinak... ...WSBK je lepsi jak MotoGP
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:Ja to teda neberu
Pokud vsechno jako loni klapne, tak budu mit ubytko zadara i se snidani, parkovani s prednostnim vjezdem taky, od patku do nedele se budu potulovat po pitlane, hlidat jim gumy a jeste za to dostanu zaplaceno...
...
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:vOjTaB6 psal:Ja to teda neberu
Ale jinak... ...WSBK je lepsi jak MotoGP...
Co je? Jenom reaguju na nabidku, ne...? A mam radost, ze mi ty Bejci snad vyjdou i letos...
Bandit rulezz!!!
...asik ti trochen závidim, voe
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
......a komu tím prospějěš
SLUGI psal:vOjTaB6: ... sem jen nepochopil to "potulování po pitlane atd." - že by ňákej druh V.I.P
Ne ne, ja delam technickeho komisare a na WSBK bych mel letos (stejne jako loni a drive) kontrolovat pneumatiky (smi mit jen urcitej pocet a jen od Pirelli). Proto jsem napsal to "potulovani po pitlane".
Bandit rulezz!!!
SLUGI psal:... se tam jako komisař budu "potulovat" taky, ale jako traťovej
Tobe furt lezi v zaludku to potulovani...
Samozrejme ze se tam nebudu potulovat, budu tam litat jag magor, aby mi na trat neujela jedina motorka bez spravnejch gum...
Bandit rulezz!!!
LosBanditos (Člen) 23.04.2009 19:39:56 Offline |
Kožak psal:Vole ... píše .. bez bab nééé ..., tak nech blondýnu doma zametat dvorek
ty aby ses nepřidal. Slibotechno. POjeď kua taky !!!!!!!!!!!!!!! Budeš moje bruneta ne
LosBanditos adios !
LosBanditos (Člen) 24.04.2009 18:46:58 Offline |
Kožak psal:LosBanditos psal:Kožak psal:Vole ... píše .. bez bab nééé ..., tak nech blondýnu doma zametat dvorek
ty aby ses nepřidal. Slibotechno. POjeď kua taky !!!!!!!!!!!!!!! Budeš moje bruneta ne
Zapomeň
Já vím, že to nechceš abych věděli jak mě máš rád, ale troška lásky by neuškodila. Budem mít svůj pelíšek a kluci nám budou říkat bufy boys
Woe se nenech přemlouvat.
LosBanditos adios !
LosBanditos psal:Kožak psal:LosBanditos psal:
ty aby ses nepřidal. Slibotechno. POjeď kua taky !!!!!!!!!!!!!!! Budeš moje bruneta neZapomeň
Já vím, že to nechceš abych věděli jak mě máš rád, ale troška lásky by neuškodila. Budem mít svůj pelíšek a kluci nám budou říkat bufy boys
Woe se nenech přemlouvat.
chováš se jak nějaká bukvice tak woe abych s tebe nemusel udělat dva
MRDAT!!!
4Fun.cz psal:Kojaku do hustopeč to mám kousek.Tož to abych přijel ptřást ploutví né?pokud budu moct tak se za vama zastavím kluci ušatí.
.....to je jasný bude nás tam dost....pokud budeš chtít s námi zakalit, nocleh nebude problém.
....tak jenom doplňuji kdo jede odsud z Bandiťáků
Kojaksro
SleiP
MácaR6
Tomáš Bandit
Redík 25
Faitík
Luk
Nety
Los Banditos
.... a pod nátlakem a pod vlivem na Mácháči přislíbili ještě
Barynek
Luig
Škardík
....z teho vyplívá že máme ještě jedno volné místo, pokud jsem ho už někomu neslíbil a nepamatuji si to.
...takže kdo bude ten poslední Pičocip
kojaksro psal:4Fun.cz psal:Kojaku do hustopeč to mám kousek.Tož to abych přijel ptřást ploutví né?pokud budu moct tak se za vama zastavím kluci ušatí.
.....to je jasný bude nás tam dost....pokud budeš chtít s námi zakalit, nocleh nebude problém.
No a já to mám taky coby kamenem dohodil,pokud nebudu mít jinej program,tak se za vama na chvilku stavím
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:kojaksro psal:4Fun.cz psal:Kojaku do hustopeč to mám kousek.Tož to abych přijel ptřást ploutví né?pokud budu moct tak se za vama zastavím kluci ušatí.
No a já to mám taky coby kamenem dohodil,pokud nebudu mít jinej program,tak se za vama na chvilku stavím
.........správný přístup....a s tím spaním nebude problém
pampeliška (Člen) 20.06.2009 04:05:12 Offline |
Bodlinka psal:to je diskriminace
jojo discriminace jooo do nichh stejne tam jedou za babama
Jeu, jedu za sluncem.......
4Fun.cz psal:Apropo Kojaku ,budete mít čas projet i nějakou tu zatáčku v okolí????Nějaká ta serpentínes se tu najde....Jinak budu se snažit přijet za váma a potřást ploutví
....pokud vyjde počasí na sobotu, tak určo něco dáme.
....budeme se těšit chlape
kojaksro psal:4Fun.cz psal:Apropo Kojaku ,budete mít čas projet i nějakou tu zatáčku v okolí????Nějaká ta serpentínes se tu najde....Jinak budu se snažit přijet za váma a potřást ploutví
....pokud vyjde počasí na sobotu, tak určo něco dáme.
....budeme se těšit chlape
no já bych neřekl že to bude hlavně o počasí, ale o tom, jak moc se vy hovada zpráskáte v pátek
Bandit 4EVER!!!
4Fun.cz psal:Apropo Kojaku ,budete mít čas projet i nějakou tu zatáčku v okolí????Nějaká ta serpentínes se tu najde....Jinak budu se snažit přijet za váma a potřást ploutví
To ma jako koule ze muze jet taky???
nemusí kapat, stačí když prší
Bandit psal:kojaksro psal:......prostě a jednoduše je to bez bab, je jich tam dost
to je sice pravda ,ale když máš tu svojí tak kam jí pošleš když chce jet taky ????
No kam asi,doprdele přece né,to dá rozum
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Šéfe, platí odjezd v pátek v 9:00 z Prahy? Zejtra si jdu ošéfovat brigošku tak jestli to tam mam nějak uhrát že jim na to v pátek nebo jestli se nejede později. Případně neni tu někdo kdy by jel z Prahy nebo ze západu pozdějc? Cirka ve 4?
Ne asi
kojaksro psal:.....tak kolem 10sáté sraz v Práglu. A všicí, žádné vyjímky.
no a dej sem tu trasu, já se kvuli tvojí plešatý hlavě nepo do Práglu a zase zpátky, připojím se na cestě tak dej vědět kde cca a v kolik. V pátek totiž makám tak do 12
dík
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:kojaksro psal:.....tak kolem 10sáté sraz v Práglu. A všicí, žádné vyjímky.
no a dej sem tu trasu, já se kvuli tvojí plešatý hlavě nepo do Práglu a zase zpátky, připojím se na cestě tak dej vědět kde cca a v kolik. V pátek totiž makám tak do 12
dík
vodevřem dva účty?
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
barynek psal:kojaksro psal:.....tak kolem 10sáté sraz v Práglu. A všicí, žádné vyjímky.
dík
na co tobě bude nějaká trasa, vždyť stejně nikam sám netrefíš, všude zabloudíš, však se znáš
Ne asi
luig psal:barynek psal:kojaksro psal:.....tak kolem 10sáté sraz v Práglu. A všicí, žádné vyjímky.
díkna co tobě bude nějaká trasa, vždyť stejně nikam sám netrefíš, všude zabloudíš, však se znáš
já nejezdím s navigací jako někdo, kdo sebojí s mapou
tož nemel, kurva
Bandit 4EVER!!!
luig psal:Jenže ty netrefíš ani s tou mapou
A nemel o navigaci, vždycky si chrochtáš když jedeš za mnou a o hovno se musíš starat co?
pičo s mapou by to bylo větší vzrůšo, to je samá hajtek vina ale po staletí ověřenej způsob navigace - na to už jsi zapomněl
beru mapu a šukam
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:luig psal:Jenže ty netrefíš ani s tou mapou
A nemel o navigaci, vždycky si chrochtáš když jedeš za mnou a o hovno se musíš starat co?pičo s mapou by to bylo větší vzrůšo, to je samá hajtek vina ale po staletí ověřenej způsob navigace - na to už jsi zapomněl
beru mapu a šukam
Ok, až příště někam pojedem tak ber mapu a šukej to, já jedu s hajtek ovinou a pak ti budu vyprávět jaký to tam bylo Ty mi zas povíš jaký to bylo v tý (kam dojedeš ty)
PS.: s tvojim orientačním smyslem bych o navigaci zauvažoval
Ne asi
luig psal:Ok, až příště někam pojedem tak ber mapu a šukej to, já jedu s hajtek ovinou a pak ti budu vyprávět jaký to tam bylo Ty mi zas povíš jaký to bylo v tý (kam dojedeš ty)
PS.: s tvojim orientačním smyslem bych o navigaci zauvažoval
ale
vždycky když někam potřebuju dojet, tak dojedu - s mapou vždycky a když selže mapa pomůžou značky nebo selskej rozum. Tak nemel hovna o
Jedinej rozdíl je v tom, že s mapou se kocháš a nejedeš pilu jak děfka. A vo tom to je, pojezdit a pokochat se zároveň
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:luig psal:Ok, až příště někam pojedem tak ber mapu a šukej to, já jedu s hajtek ovinou a pak ti budu vyprávět jaký to tam bylo Ty mi zas povíš jaký to bylo v tý (kam dojedeš ty)
PS.: s tvojim orientačním smyslem bych o navigaci zauvažovalale
vždycky když někam potřebuju dojet, tak dojedu - s mapou vždycky a když selže mapa pomůžou značky nebo selskej rozum. Tak nemel hovna o
Jedinej rozdíl je v tom, že s mapou se kocháš a nejedeš pilu jak děfka. A vo tom to je, pojezdit a pokochat se zároveň
dojedeš, ale záleží na tom, za jag dlouho
faitík psal:barynek psal:luig psal:Ok, až příště někam pojedem tak ber mapu a šukej to, já jedu s hajtek ovinou a pak ti budu vyprávět jaký to tam bylo Ty mi zas povíš jaký to bylo v tý (kam dojedeš ty)
PS.: s tvojim orientačním smyslem bych o navigaci zauvažovalale
Jedinej rozdíl je v tom, že s mapou se kocháš a nejedeš pilu jak děfka. A vo tom to je, pojezdit a pokochat se zároveňdojedeš, ale záleží na tom, za jag dlouho
ale v Praze je i v patek odpoledne hezky ne?
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Luk psal:dojedeš, ale záleží na tom, za jag dlouho
Luk psal:ale v Praze je i v patek odpoledne hezky ne?
no jasný, uvidíš věci a památky, kerý si vlastně ani nechtěl vidět
si to pletes to je WSBK ne MOTO GP
Takže k té trase, viděl bych to asi takhle
Praha Barrandov - Davle - Týnec nad Sázavou - Benešov - Vlašim - Pelhřimov -
Třešť - Třebíč - Pohořelice - Hustopeče
....většinu jsem už jel a je to docela fajn cesta
luig psal:To vypadá gut
Jenom ještě budeš muset udělat trasu pro (Barynka) aby se k nám někde přidal (nejlépe pro něj zajet do Hradce )
....přitachtí taky do Práglu, že Bary?
luig psal:To vypadá gut
Jenom ještě budeš muset udělat trasu pro (Barynka) aby se k nám někde přidal (nejlépe pro něj zajet do Hradce )
dělej si z někoho jinýho
ti ještě předvedu svoje navigační schopnosti
Bandit 4EVER!!!
kojaksro psal:luig psal:To vypadá gut
Jenom ještě budeš muset udělat trasu pro (Barynka) aby se k nám někde přidal (nejlépe pro něj zajet do Hradce )....přitachtí taky do Práglu, že Bary?
e-e, připojím se někde na trase.. dam echo kde
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:kojaksro psal:luig psal:To vypadá gut
Jenom ještě budeš muset udělat trasu pro (Barynka) aby se k nám někde přidal (nejlépe pro něj zajet do Hradce )....přitachtí taky do Práglu, že Bary?
e-e, připojím se někde na trase.. dam echo kde
Už to zas vidim tu organizaci, ojaaaaaa
Viděl bych to že dovalíš do Husto tak o půlnoci na sobotu
Ne asi
kojaksro psal:Takže k té trase, viděl bych to asi takhle
Praha Barrandov - Davle - Týnec nad Sázavou - Benešov - Vlašim - Pelhřimov -
Třešť - Třebíč - Pohořelice - Hustopeče
....většinu jsem už jel a je to docela fajn cesta
vofafrně durch Třebíč měštáci sou tam nemilosrdně pracovytý s radaroj
svět je cirkusovej stan