Nejsi přihlášen
... ABik - wasisdas ?
... přezbrojuješ ?
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 13059.html
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Re: ... ABik - wasisdas ?
SLUGI psal:... vím
... jako bych ho viděl
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … aktory.jpg
napodobne
B12 neni uz je autobus :)
Petula psal:slugi: stále zůstáváme u jedné stopy
peka: gsxr750
RR nejede co ? srot
Tak já to teda trochu uvedu na pravou míru Po pár jízdách na okruhu a trošce kilometrů v provozu bylo zjištěno, že RR jede a to dobře, ale má to pár much. Peťa nedošáhne na zem díky příliš širokému sedlu a při rozjezdech v provozu je to trochu o hubu. Já sice došáhnu, ale na okruhu z toho nemám úplně ten správný dojem - posez je moc řekl bych krátký Ikdyž podle fotek se mám kam posunout dozadu zadkem, tak mi to prostě nějak nejde
První zatím statické zkoušky na GSXR vychází v prospěch Suzuki. Uvidíme, budeme zkoušet a jednou se nám podaří snad vybrat tu správnou
A jinak se opravdu zaměřujeme spíše na okruh než běžné cesty Na okruh se teď těším a do provozu mě to nijak výrazně netáhne. Poměr okruh : cesta jasně hovoří za vše 90:10
ABik : ... co tohle, upraveno na okruh s tím že s můžeš i na normální silnici
http://www.motomanbrno.cz/index.php?id= … p;index=36
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
ABik psal:Vyměníme za Ducati Monster S4Rs
SE STOTISÍCOVÝM DOPLATKEM
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
hele,dyk je to tak jako nebojim se říct že Triumph Boník drobátko poladěnej né? sem jednoho zrovna viděl a nebyl ani drahej na to jak byl pěknej,sériovej teda,začalo mně to vrtat hlavou jestli se nemám zbavit toho vodníka..
...no jasně kupte si mrdky na kterejch se nedá jezdit, hlavně že maj slavný jméno :))
...to jsou exponáty na zbytečný peníze a dobrý tak na podstavec a vometat z nich prach ;)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
jo dneska duchodci berou treba aj 10 koliku mesicne :-)
WenzelB6 psal:vokruh..bílá..klasika
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … audina.jpg
ten manik na fotce nevypadá že by bral 10koliku spíš navopak ale boníka má jedna paráda
Banditatom (Člen) 22.04.2009 20:16:09 Offline |
WenzelB6 psal:vokruh..bílá..klasika
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … audina.jpg
no jo no tohle mě chytne za srdíčko ale jinak kapotám nějak nerozumím
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
osiris psal:...no jasně kupte si mrdky na kterejch se nedá jezdit, hlavně že maj slavný jméno :))
...to jsou exponáty na zbytečný peníze a dobrý tak na podstavec a vometat z nich prach ;)
..:: NESER ::..
__________________________________________________________________________________
Banditatom (Člen) 22.04.2009 20:22:08 Offline |
tomasNJ psal:osiris psal:...no jasně kupte si mrdky na kterejch se nedá jezdit, hlavně že maj slavný jméno :))
...to jsou exponáty na zbytečný peníze a dobrý tak na podstavec a vometat z nich prach ;)..:: NESER ::..
)on tomu nerozumí
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:tomasNJ psal:osiris psal:...no jasně kupte si mrdky na kterejch se nedá jezdit, hlavně že maj slavný jméno :))
...to jsou exponáty na zbytečný peníze a dobrý tak na podstavec a vometat z nich prach ;)..:: NESER ::..
)on tomu nerozumí
...jasně nerozumí ;)
...jízdní vlastnosti to má stejný jako když zapřáhneš koně, sedneš na žebřiňák a vjedeš na dlažbu, stejně to i zatáčí
fijatoj: říká se o potrefený huse, ale na tebe to myšlený nebylo, ty máš motorku přeci jen modernější soudobý koncepce, myslel jsem vysloveně ty historický repliky který se kupujou vyloženě jako masírka a né kvůli jízdním vlastnostem :)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Banditatom psal:tomasNJ psal:
..:: NESER ::..)on tomu nerozumí
...jasně nerozumí ;)
...jízdní vlastnosti to má stejný jako když zapřáhneš koně, sedneš na žebřiňák a vjedeš na dlažbu, stejně to i zatáčí
fijatoj: říká se o potrefený huse, ale na tebe to myšlený nebylo, ty máš motorku přeci jen modernější soudobý koncepce, myslel jsem vysloveně ty historický repliky který se kupujou vyloženě jako masírka a né kvůli jízdním vlastnostem :)
vím jak si to myslel
ale co třeba mít masírku, která ale ty vlastnosti jízdní dobré má
Stránky: 1