Nejsi přihlášen
jak prodloužit kabel od bliken
Ahoj mám dotaz, jak máte nastavený kabely zadních bliken. Mám nosič bočních kufrů a chybí mi tak 10cm . Jsou tam nějaký asi origo konektory, daj se někde koupit? Díky za nápady
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
Re: jak prodloužit kabel od bliken
Daj se sehnat ale je to sraní. Zásadně když ho budeš kupovat tak ho vyzkoušej hned v krámě. Já zkoušel asi 3 v Bikersu co byly psaný na suzuki a nic, v Polu to samý až jsem je našel na www.topmoto.cz - u Teplic
Ne asi
Sorry, beru zpět, měl jsem na mysli tohle: http://www.topmoto.cz/Blinkry-37003/Kabelove-prechodky ale nedošlo mi že já to hledal kvůli montáži LED blinkrů. Sice tam je protikus toho co vychází z kabeláže do blinkrů ale použil bys jenom půlku. Nebo leda hned to spojit s montáží LEDek a je to vyřešený
Ne asi
luig psal:Sorry, beru zpět, měl jsem na mysli tohle: http://www.topmoto.cz/Blinkry-37003/Kabelove-prechodky ale nedošlo mi že já to hledal kvůli montáži LED blinkrů. Sice tam je protikus toho co vychází z kabeláže do blinkrů ale použil bys jenom půlku. Nebo leda hned to spojit s montáží LEDek a je to vyřešený
To je vo něčem, díky Luigi
...tywe krávo, ser na duchaplný rady ...dvakrát denně, ráno 5 a večer 10 minut za ně tejden tahej
...jinak nic inteligentního k tomu nemám, už ti poradili
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...tywe krávo, ser na duchaplný rady ...dvakrát denně, ráno 5 a večer 10 minut za ně tejden tahej
Aby netahal za něco jinýho a pak to neviselo chcíple po kotník
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
fidoB6 psal:osiris psal:...tywe krávo, ser na duchaplný rady ...dvakrát denně, ráno 5 a večer 10 minut za ně tejden tahej
Aby netahal za něco jinýho a pak to neviselo chcíple po kotník
eště že už dosolii
Stránky: 1