Nejsi přihlášen
Futra do vidle??
Čau lidi,
nechal jsem si přetěsnit vidle, new oil,gufera stíratka tourmax,ale po nějakej 1000km začala cvakat a chcát a jsou v futra v piči.
Kupoval jste je někdo a zakolik?Dyžtak při nejhoršim kupím origo ale prý budu dlouho čekat
Re: Futra do vidle??
Dada600 psal:Čau lidi,
nechal jsem si přetěsnit vidle, new oil,gufera stíratka tourmax,ale po nějakej 1000km začala cvakat a chcát a jsou v futra v piči.
Kupoval jste je někdo a zakolik?Dyžtak při nejhoršim kupím origo ale prý budu dlouho čekat
Teď jsem to zjišťoval na 12ctku. Origo vycházeli okolo 800,-Kš za jednu vidli. Nebo koupit celou opravnou sadu, která by mohla být dostupná na starší model. Nabízí DK auto moto tuning.
Tož tak:-D
Banditatom (Člen) 24.04.2009 23:15:20 Offline |
jo jestli cvakinká "když brzdíš lítá jak nadržená pana" tak máš vymlácený vložky.Což je mi docela divný pač moje babička má měněné pouze gufera a vložky oka ani ťuk
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Filous psal:...pro ty co jim po chvíli začnou týct nový gufera...jag je tam navlíkáte??? ...jakože normálně bez igelitu??? ...tag to si pag za to že tečou můžete vječinou sami
jaký igelit??????
normálně... mázlé olejem...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Banditatom (Člen) 25.04.2009 15:11:06 Offline |
Filous psal:...pro ty co jim po chvíli začnou týct nový gufera...jag je tam navlíkáte??? ...jakože normálně bez igelitu??? ...tag to si pag za to že tečou můžete vječinou sami
...jsi nikdy nenatahoval šprcku?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
tomasNJ psal:Filous psal:...pro ty co jim po chvíli začnou týct nový gufera...jag je tam navlíkáte??? ...jakože normálně bez igelitu??? ...tag to si pag za to že tečou můžete vječinou sami
jaký igelit??????
normálně... mázlé olejem...
...to né dycky stačí
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom psal:Filous psal:...pro ty co jim po chvíli začnou týct nový gufera...jag je tam navlíkáte??? ...jakože normálně bez igelitu??? ...tag to si pag za to že tečou můžete vječinou sami
...jsi nikdy nenatahoval šprcku?
...gdysy jo, ale uš je to hodně dlouho
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1