Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 24.04.2009 11:55:59 Offline |
Re: Těsnění - odkaz
pod ventilovný víko se nechá dát zpátky jestli jsi ho někde neroztrh a na boční víčko si ho vystřihni z papíru a nebo to dej jen na silikon.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
zdarec chlapi mel jsem problem s olejem papalo mi to cca1litr na 200km což je divny.dal jsem nove guferka na ventily a zkoukl jsem i pisty s kruhama dal jsem to dohromady ale dal jsem tam stary těsněni pod palicu a je tu o 300procent horši než to bylo myslite že by to mohlo byt těsněnim???dik
K.a.s.y.m. (Člen) 09.06.2009 10:39:26 Offline |
sembus psal:zdarec chlapi mel jsem problem s olejem papalo mi to cca1litr na 200km což je divny.dal jsem nove guferka na ventily a zkoukl jsem i pisty s kruhama dal jsem to dohromady ale dal jsem tam stary těsněni pod palicu a je tu o 300procent horši než to bylo myslite že by to mohlo byt těsněnim???dik
Jako ,že to olej žere???no tak v tom případě budeš muset ještě jednou hlavu dolu a kouknout na kroužky pořádně
1.jestli nejsou opotřebený
2.jestli jsou správně nandaný.
3.nechápu proč jsi použil starý těsnění pod hlavu když je na jedno použití.
K.a.s.y.m. (Člen) 09.06.2009 12:08:51 Offline |
sembus psal:no to je pravě ono nedošlo v čas a mi tu měli sraz tak jsem chtel vyrazit a stejně na pitchu.kruhy maji v zamkach cca 0.8mm.mysliš že to mohlo byt tim těsněnim že to tam tak vali???
0,8 mm a to jsi to tam nechal dovolená vůle je tušim 0,05-0,1 mm...se nediv ,že ti to bere olej.Těsnění by na to mělo vliv pouze ,že by ti to teklo ven z motoru a nebo chladícíma kanálama do válců díky netěsnosti,ale tohle co jsi napsal je díky špatnym kroužkum.
P.S. měřil jsi kroužky tak,že jsi je sundal z pístu a strčil do valce kde normálně běhají a změřil vůli mezi zámkama.Nějak takhle..mimochodem tady je vůle 0,95 mm a bere to na jednoválci tak 3 dcl oleje na 150 km
K.a.s.y.m. (Člen) 10.06.2009 10:18:18 Offline |
sembus psal:no toto jsempotřeboval slyšet tak ted mi je to jasny koupim kruhy a je to nikdo mi nebyl schopen řict jaka tam ma byt vule dik.
nemáš zač.
Stránky: 1