Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 26.04.2009 20:21:14 Offline |
Re: spotřeba
petr666 psal:toš chcu jen zjistit jestli jeto pravda ne dyš jeto všude psany a řikali prodejci
zkus jezdit podle předpisů a žádný prudký zrychlení
ale bude to příšerná nuda takhle jezdit.
Kup si B6 nebo B650 ta za to jezdí poměrně běžně a i se svezeš
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Vzdy nad kopcem to plynuje rozjed (ne prudce pridat plyn, to pak zere hodne) a pak cely kopec dolu + co to jeste pojede drz packu spojky. Jestli chces jeste vice setrit, tak jeste zhasni i motor, pak bys mohl okolo tech 4,5-5 litru byt.
Co hoří, to bouchá, co létá, to padá.
K.a.s.y.m. psal:petr666 psal:toš chcu jen zjistit jestli jeto pravda ne dyš jeto všude psany a řikali prodejci
Mám b6 2006 když jedu jak Volha,kadla kadla,tak to mám za 4 l s prstem v
Skáču dobře,skáču rád
OMG... u takove motorky řešit spotřebu kde to jsme..
Kup si JAWU 350
To jako by jsem si koupil Yamahu XJR1300 "muj sen" a pak si stěžoval že mi to žere 8-9l
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
petr666 psal:lidi chcuse zeptat jak mam jezdit na banditovi 1250s aby to žralo tych 5l/100km vubec nevim
už jsem myslel, že se nikdo nezeptá
samotnému je mi to trapný
díky
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
petr666 psal:lidi chcuse zeptat jak mam jezdit na banditovi 1250s aby to žralo tych 5l/100km vubec nevim
Všichni jste to asi trochen nepochopili, žere mu 4l/100km a on chce pouze dodržet údaje dané výrobcem a vy si z něho ještě utahujete, že se ne, bando jedna
WD club member...
Hanz psal:petr666 psal:lidi chcuse zeptat jak mam jezdit na banditovi 1250s aby to žralo tych 5l/100km vubec nevim
Všichni jste to asi trochen nepochopili, žere mu 4l/100km a on chce pouze dodržet údaje dané výrobcem a vy si z něho ještě utahujete, že se ne, bando jedna
tak at za to zacne poradne tahat ... pro zacatek mimo obec aspon 60 a dal se uvidi ... hlavne to nenapalit hned votpocatku
... My day begins when yours is about to end ... 2nd.PARAMEDIC and RESCUE TEAM Ostrava
K.a.s.y.m. (Člen) 27.04.2009 07:31:38 Offline |
dala psal:K.a.s.y.m. psal:petr666 psal:toš chcu jen zjistit jestli jeto pravda ne dyš jeto všude psany a řikali prodejci
Kup si B6 nebo B650 ta za to jezdí poměrně běžně a i se svezešMám b6 2006 když jedu jak Volha,kadla kadla,tak to mám za 4 l s prstem v
kapiš to??jinak samo ,že to umí i za 4,ale to už je trápení jak motorky tak i sebe.
neplac jeste pri osmi litrech
K.a.s.y.m. (Člen) 27.04.2009 08:19:00 Offline |
VikecB12 psal:Já sem zatím našel jedinej funkční lék na snížení spotřeby a to koupení motorky přítulce. Kdyš jedu sám,jedu za vosum a kdyš jezdím s ní,jedu za šest
jo jo je to tak.Na solo za 6-6,5 s Kukii standartně 5
Smoula.koumak (Člen) 27.04.2009 15:45:44 Offline |
nevyšlo by vám levněji jezdit sám za těch osm?
Bandit v lese :-))
hlavne ne za vosum a do lesa
No já ať jezdim jak jezdím nebyl jsem nikdy pod 6,3.
Lukaso2 psal:No já ať jezdim jak jezdím nebyl jsem nikdy pod 6,3.
já jezdil ze začátku i za 4,5 ale časy se zkracují průměr narůstá začal jsme jezdit ve dvou, hop a jsem na 6 a to na 650...
Progear 650 (Člen) 27.04.2009 18:55:00 Offline |
Fik-B6S psal:Lukaso2 psal:No já ať jezdim jak jezdím nebyl jsem nikdy pod 6,3.
já jezdil ze začátku i za 4,5 ale časy se zkracují průměr narůstá začal jsme jezdit ve dvou, hop a jsem na 6 a to na 650...
Hlavně mi tu nebrečtě.... Stačí zpřevodovat a jezdit trosku vostřejc a 8 to bere pořád...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Fik-B6S psal:Lukaso2 psal:No já ať jezdim jak jezdím nebyl jsem nikdy pod 6,3.
Hlavně mi tu nebrečtě.... Stačí zpřevodovat a jezdit trosku vostřejc a 8 to bere pořád...
ty už si to nepamatuješ ale já ještě jo jak jsem jel míjel pumpy s úsměvem urazil 300km a pak měl obrovsou rezervu a teď stojím co kousek a jen futruju prachy do nádrže přední guma mi taky zmizela před očima... asi budu muset začít krást jinak to nevidím...
sou to nesmysly...copak někdo z vás jezdí tak, aby to žralo míň? tomu se mi nechce věřit...prostě jedu jak jedu a spotřebu seru,stejně se s tim nic nenadělá...a rozdíl 6l nebo 6,5l...ať nežeru 6l nebo 7l (25vočí navíc na sto km)
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Lukaso2 psal:No já ať jezdim jak jezdím nebyl jsem nikdy pod 6,3.
Já to ani nepočítám,páč bych se ,tenhle víkend sem jel za 10
Mě se jednou podařilo jet z Vejprt(cca.35km od Chomutova) dojet až do Prahy za 200kč/ a v tu dobu bylo Béňo za cca 25kč ,možná trochu míň.Páč sem všechno propil a zapoměl sem ja natankovat předem(když sem přijel tak mi blikalo už nějakej ten kilák hladový voko).A když sem odjížděl našel sem někde 200..Dojel sem až na pražskej okruh a někde u Ořecha mi to začlo škitat,tak sem přepnul na rezervu(já vim,že brzo) a dojel až do podolí na Agip.Tam čekala záchrana a všechno bylo v poho.Takže spotřeba 5.9L ,celkem good,za míň sem to nedal
Fido mrdá mě spíš dojezd než to že tam cpu víc prachů když jedu na slovensko tak je to s těma pumpama někdy trožku těžší...
a jinak jedu jak jedu nebudu kvůli spotřeby spomalovat nebo nechávat baťužek doma...
Fik-B6S psal:Fido mrdá mě spíš dojezd než to že tam cpu víc prachů když jedu na slovensko tak je to s těma pumpama někdy trožku těžší...
a jinak jedu jak jedu nebudu kvůli spotřeby spomalovat nebo nechávat baťužek doma...
Ten dojezd je na ,to je jasný, každejch 200km brát benál...jenže stejně co člověk naděláJezdit leda tam,kde je benzínek hafo
K.a.s.y.m. (Člen) 28.04.2009 07:33:34 Offline |
loni když jsme se vraceli z dovči tak jsem tankoval u Lienze a asi 8 km před barákem jsem dával rezervu tedy po 380 km na 15 litrů
ale je fakt ,že většinu cesty pršelo tak jelo dost pomalu a hlavně nás jelo 8 motorek a nechtěli jsme se roztrhat.
K.a.s.y.m. (Člen) 28.04.2009 07:46:10 Offline |
hlavně že je sranda ne?
Nerikam ze sem parkrat neskudlil abych dojel kam sem potreboval a rikam kurna musim dojet, ale jezdit pravidelne na spotrebu a brat to jako narodni sport to je moc ovsem
nevim proc resite spotrebu pri minulem mereni mi to zralo 7,3 na 100 a to sme jel slusne a sam ..... ve dvojko pod 8 nejdu a kdyz jezdim jako to cune tak pod 8,5 se tez nedostanu sam
kolem 200-220 km musim zajizdet na benzinku
P.S. a to mam 6ku
WD club member.
qwerty psal:nevim proc resite spotrebu pri minulem mereni mi to zralo 7,3 na 100 a to sme jel slusne a sam ..... ve dvojko pod 8 nejdu a kdyz jezdim jako to cune tak pod 8,5 se tez nedostanu sam
P.S. a to mam 6ku
Tak to je divný, moje šestka nejde přes 6,5 i když jí rvu furt v plnejch...možná bys měl začít řešit spotřebu
fidoB6 psal:qwerty psal:nevim proc resite spotrebu pri minulem mereni mi to zralo 7,3 na 100 a to sme jel slusne a sam ..... ve dvojko pod 8 nejdu a kdyz jezdim jako to cune tak pod 8,5 se tez nedostanu sam
P.S. a to mam 6kuTak to je divný, moje šestka nejde přes 6,5 i když jí rvu furt v plnejch...možná bys měl začít řešit spotřebu
jj resim to , bude muset pod kudlu do servisu cekam az budou love a budou mit cas mi na to mrknout
WD club member.
K.a.s.y.m. (Člen) 28.04.2009 13:12:56 Offline |
já bych začal vzduchovim filtrem
fidoB6 psal:qwerty psal:nevim proc resite spotrebu pri minulem mereni mi to zralo 7,3 na 100 a to sme jel slusne a sam ..... ve dvojko pod 8 nejdu a kdyz jezdim jako to cune tak pod 8,5 se tez nedostanu sam
P.S. a to mam 6kuTak to je divný, moje šestka nejde přes 6,5 i když jí rvu furt v plnejch...možná bys měl začít řešit spotřebu
Mě to žere teda mnohem víc,ale to dělaj ty 2 laufy a na každym kerbeci filtříček
K.a.s.y.m. (Člen) 28.04.2009 13:57:36 Offline |
qwerty psal:K.a.s.y.m. psal:já bych začal vzduchovim filtrem
no buh vi kolik uz maji ty svicky nalitane kdy tam byly delane podtlaky apod.... proste buh vi kdy ten motor videl servis
tak to to ví aspoň někdo když ne májitel
K.a.s.y.m. psal:qwerty psal:K.a.s.y.m. psal:já bych začal vzduchovim filtrem
no buh vi kolik uz maji ty svicky nalitane kdy tam byly delane podtlaky apod.... proste buh vi kdy ten motor videl servis
tak to to ví aspoň někdo když ne májitel
mam ji rok ( pri koupi mnela kolem 22 000km) ted ma asik o 6500 vice takze nevim budu ji muset dat , uz to ani moc jet nece
WD club member.
K.a.s.y.m. (Člen) 28.04.2009 14:36:25 Offline |
qwerty psal:K.a.s.y.m. psal:qwerty psal:
no buh vi kolik uz maji ty svicky nalitane kdy tam byly delane podtlaky apod.... proste buh vi kdy ten motor videl servistak to to ví aspoň někdo když ne májitel
mam ji rok ( pri koupi mnela kolem 22 000km) ted ma asik o 6500 vice takze nevim budu ji muset dat , uz to ani moc jet nece
no to je na servis docela zralá jestli je filtr původní tak ten bude vypadat
K.a.s.y.m. psal:qwerty psal:K.a.s.y.m. psal:
tak to to ví aspoň někdo když ne májitelmam ji rok ( pri koupi mnela kolem 22 000km) ted ma asik o 6500 vice takze nevim budu ji muset dat , uz to ani moc jet nece
no to je na servis docela zralá jestli je filtr původní tak ten bude vypadat
borec mi pri koupi rikal ze tam daval novej tak nevim no i kdyz podle toho co on rikal ze tam vsecko menil a pritom kecy jak cyp
P.S. Zadni desticky a brzdovka nebyla menena od vyroby jak sem to minule leto rozebral
WD club member.
K.a.s.y.m. (Člen) 28.04.2009 15:22:25 Offline |
qwerty psal:K.a.s.y.m. psal:qwerty psal:
mam ji rok ( pri koupi mnela kolem 22 000km) ted ma asik o 6500 vice takze nevim budu ji muset dat , uz to ani moc jet neceno to je na servis docela zralá jestli je filtr původní tak ten bude vypadat
borec mi pri koupi rikal ze tam daval novej tak nevim no i kdyz podle toho co on rikal ze tam vsecko menil a pritom kecy jak cyp
P.S. Zadni desticky a brzdovka nebyla menena od vyroby jak sem to minule leto rozebral
znáš známé příslový:Důvěřuj,ale prověřuj nemusim k tomu víc dodávat,že ne?
K.a.s.y.m. psal:petr666 psal:toš chcu jen zjistit jestli jeto pravda ne dyš jeto všude psany a řikali prodejci
..to těžko
bla...blabla...!
Stránky: 1