Nejsi přihlášen
Re: vzduchový filtr
http://www.suzukibandit.cz/download.php?sekce=2
podívej do manuálu
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Tomas600N psal:čoveče,ja sem myslim kvuli vzduchači sundaval aj zadni světlo mi nešla odklopit nadrž kvuli podsedlakum,a ty šly dolu jedině se zadnim světlem
tak to nechápu.....
hans psal:Tomas600N psal:čoveče,ja sem myslim kvuli vzduchači sundaval aj zadni světlo mi nešla odklopit nadrž kvuli podsedlakum,a ty šly dolu jedině se zadnim světlem
tak to nechápu.....
tož je to tak jak to pišu no už je to dávno,ale tohle si myslim pamatuju
dala psal:Hopši jak se dostanu ke vzduchovému filtru na b6 2006? Doufám že nemusím rozdělat pul motorkymám na tom naběháno 4800 km má cenu ted do toho rýpat?
...nedělej na tom nic, nech si to udělat a f ušetřenym čase dělej to co umíš
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Tomas600N psal:hans psal:Tomas600N psal:čoveče,ja sem myslim kvuli vzduchači sundaval aj zadni světlo mi nešla odklopit nadrž kvuli podsedlakum,a ty šly dolu jedině se zadnim světlem
tak to nechápu.....
tož je to tak jak to pišu no už je to dávno,ale tohle si myslim pamatuju
presne vim vo cem mluvis ... moje prvni vymena probihala , dle pravidel hlavne nic neulomit a nevohnout kdyz to bylo tag drahy ... pak sem se nasral a vohnul to a vuala ... ale ty nervy bych nikomu nepral ... este ted mi je
... My day begins when yours is about to end ... 2nd.PARAMEDIC and RESCUE TEAM Ostrava
K.a.s.y.m. (Člen) 27.04.2009 07:25:39 Offline |
Filous psal:dala psal:Hopši jak se dostanu ke vzduchovému filtru na b6 2006? Doufám že nemusím rozdělat pul motorkymám na tom naběháno 4800 km má cenu ted do toho rýpat?
tak s tímto nemůžu jinak než se stotožnitnech těm co to uměj trochu vidělat
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:dala psal:Hopši jak se dostanu ke vzduchovému filtru na b6 2006? Doufám že nemusím rozdělat pul motorkymám na tom naběháno 4800 km má cenu ted do toho rýpat?
tak s tímto nemůžu jinak než se stotožnitnech těm co to uměj trochu vidělat
Dobrej nápad
Skáču dobře,skáču rád
Stránky: 1