Nejsi přihlášen
spidys kazisvět :o)
tak si jedu "spokojeně" po praze a nejednou vidim rozsekaný auta a naší sanitečku.......no kdopa jí řídil....no přeci Bandit píčák Spidys......ale byl v tom chudák nevinně.
jo frajerka co vystupuje z toho Lamborghini jsem já
nejlepší je že za to mohlo to sklenářský auto a TV NOVA udělala debili ze záchranky a policajtů.....
http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/s … jakem.html
A je to!!
Re: spidys kazisvět :o)
Je to blbý...celá nova, dramatickej nadpis jak prase aby udělali záhadu....
Hlavně je na hovno,že už ani majáky s houkačkama tolik nepomáhaj...
Hlavně že všichni žijou
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Progear 650 (Člen) 01.05.2009 12:51:27 Offline |
Zrzule: řekl bych, že Ti padaj kaťata.... si kup pásek....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
XJelen psal:Zrzi jak se ti tohodle Hůndaje vejdou vožralí kamarádi
Když si vzpomenu na tu sebranku cos onehdá vezla na masofku do Koruny, sem by se ti nevešel ani Lůzr s Kytarou
hele pane jelen vole, tohle neni family car ... tohle je lamborginy. V tom se vozraly kamaradi s kytarama nevozej. I zrzulka do toho musela chudera zhubnout - proto ji taky padaj ty kalhoty.
A vy tady do ni budete takhle blbe sit misto abyste ji pochvalili jeji krasnou postavicku.
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:XJelen psal:Zrzi jak se ti tohodle Hůndaje vejdou vožralí kamarádi
Když si vzpomenu na tu sebranku cos onehdá vezla na masofku do Koruny, sem by se ti nevešel ani Lůzr s Kytarouhele pane jelen vole, tohle neni family car ... tohle je lamborginy. V tom se vozraly kamaradi s kytarama nevozej. I zrzulka do toho musela chudera zhubnout - proto ji taky padaj ty kalhoty.
A vy tady do ni budete takhle blbe sit misto abyste ji pochvalili jeji krasnou postavicku.
Kdybych hodnotil postavičku, hned by se do mě někdo pustil, že ať do ní nejebu, že je zadaná apod.
Ale jinak teda
Hulibrk psal:A co je to tam za divny manevr v 0:31 vterine?
To ses tam otacela,kdyz je pak Lambo prdeli k sanitce?
ne to uz odjizdela ... nova to ma blbe sestrihany a pak zase poskladany ... filmovy triky, vogo, ne?
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Kuwa tak já rozsekám sanitku za nějakýho melouna (sorry Meloune) a vy tady vobdivujete Zrzuli, která tam stejně čekala jen na ty kamery a foťáky aby se vokázala v TV
Se na to příště vyseru
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
spidys psal:Kuwa tak já rozsekám sanitku za nějakýho melouna (sorry Meloune) a vy tady vobdivujete Zrzuli, která tam stejně čekala jen na ty kamery a foťáky aby se vokázala v TV
Se na to příště vyseru
Tak aby ti to nebylo líto.....nádherně si jí tam rozmrdal
fidoB6 psal:spidys psal:Kuwa tak já rozsekám sanitku za nějakýho melouna (sorry Meloune) a vy tady vobdivujete Zrzuli, která tam stejně čekala jen na ty kamery a foťáky aby se vokázala v TV
Se na to příště vyseru
vazne pekny je videt, ze ses sakra snazil
fidoB6 psal:spidys psal:Kuwa tak já rozsekám sanitku za nějakýho melouna (sorry Meloune) a vy tady vobdivujete Zrzuli, která tam stejně čekala jen na ty kamery a foťáky aby se vokázala v TV
Se na to příště vyseru
Hovno tomu je...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
spidys psal:Kuwa tak já rozsekám sanitku za nějakýho melouna (sorry Meloune) a vy tady vobdivujete Zrzuli, která tam stejně čekala jen na ty kamery a foťáky aby se vokázala v TV
Se na to příště vyseru
ty hajzle......tak já tam o tebe pečuju jak o vlastního a ty takhle......přístě až pojedu okolo ani nepřibrzdim a uvidíš můj prostředníček
no ten tvůj ksift asi neni moc vhodnej do kamer no
A je to!!
Tak to uvádim na pravou míru...
Když sem to tam s těma cajtama taghle rozházel, tak sem si uvědomil, že určitě přijede nějaká ta TV, natočit nějakou tu katastrůfku...
Tak sem rychle volal Zrzuli, esli by nepřijela a neprošla se před kamerou, protože na ten můj xicht se vážně nedá koukat
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
spidys psal:Tak to uvádim na pravou míru...
Když sem to tam s těma cajtama taghle rozházel, tak sem si uvědomil, že určitě přijede nějaká ta TV, natočit nějakou tu katastrůfku...
Tak sem rychle volal Zrzuli, esli by nepřijela a neprošla se před kamerou, protože na ten můj xicht se vážně nedá koukat
...no vono dyby natočili tebe, tag by f Blesku byl hnet na titulce velkej nadpis "Zdeněk Izer, zkrachovalý bavič skončil jako řidič sanity" ...a pot tym malejma "Ovšem ani to mu nejde, způsobil totiž škodu za 1,5 miliónu korun.Vyhodí ho i od záchranky???Skončí kdysy slavná osobnost pod mostem a bez prostředků???Z čeho to zaplatí???Na všechny tyto dotazy nám bývalý umělec a milovník amerických vozů a prý i člen motorkářského gangu Bandit MC odmítl odpovědět"
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 02.05.2009 12:45:55 Offline |
tak to je trefný
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1