Nejsi přihlášen
Zaseklý plyn
Zdravím vás všechny. Potřebovala bych jako nezkušená radu. Stalo si mi, že se zasekl plyn u bandita na 12 tis otáčkách pak zdechl. Problém je v tom, že po nastarování se motor dostane do zmíněných 12tis a nechce klesnout. Jak šahnu na plyn pak po přidání otáčky klesnou, po puštění plynu zase letí na 12 tis. Funkce plynu je tedy naprosto obrácená. Nemáte podobnou neblahou zkušenost a pokud ano jak jste ji řešily?
K.a.s.y.m. (Člen) 04.05.2009 07:13:51 Offline |
Re: Zaseklý plyn
nehrabal se ti nějakej dobrák v karbecích a nebo v plynový rukojeti nebo spíše v neměl odpojený lanka?Ty lanka tam jsou totiž dvě a normálně jednym otvíráš a druhym zavíráš pokud je někdo otočil tak máš asi problém vyřešenej
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:nehrabal se ti nějakej dobrák v karbecích a nebo v plynový rukojeti nebo spíše v neměl odpojený lanka?Ty lanka tam jsou totiž dvě a normálně jednym otvíráš a druhym zavíráš pokud je někdo otočil tak máš asi problém vyřešenej
......to je jag kolo s vobrácenym řízenim ...a nebo si na to zvyknout a používat tu rukojeť vobráceně
...přehoť lanka a je vyřešíno
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Když už tu řešíte takový věci...
měnil jsem řidítka a po přemontování plynu se mi zdá,jako by měl takovej větší vakl,
je to znát při přidání i ubrání,má delší chod,rychle spadne a zas naopak musím víc tahat.Musím ho pořád držet trochu přitaženej.
...jsem cosik pojebal,asi...
Tak mi zkuste poradit,prosím,páč mě to docela sere
...a bude hůř!
karlos100 psal:Když už tu řešíte takový věci...
měnil jsem řidítka a po přemontování plynu se mi zdá,jako by měl takovej větší vakl,
je to znát při přidání i ubrání,má delší chod,rychle spadne a zas naopak musím víc tahat.Musím ho pořád držet trochu přitaženej.
Tak mi zkuste poradit,prosím,páč mě to docela sere
...našponuj si lanka...dole u karburace nebo přet heftem na lankách...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:karlos100 psal:Když už tu řešíte takový věci...
Tak mi zkuste poradit,prosím,páč mě to docela sere...našponuj si lanka...dole u karburace nebo přet heftem na lankách...
Dík,sem,přišponuju
...a bude hůř!
karlos100 psal:Filous psal:karlos100 psal:Když už tu řešíte takový věci...
Tak mi zkuste poradit,prosím,páč mě to docela sere...našponuj si lanka...dole u karburace nebo přet heftem na lankách...
Dík,sem,přišponuju
Ježíšmarjá proktistapána panenkoskákavá
to ses nemoh včera přihlásit ty pako
hlavně že kecáme furt vo vinách co
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 05.05.2009 07:42:08 Offline |
pavkka psal:Díky za rady, kéž by to bylo tak jednoduché jak píšete.Problém zjištěn, dírka u karburátoru.
foto
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
XJelen psal:karlos100 psal:Filous psal:
...našponuj si lanka...dole u karburace nebo přet heftem na lankách...Dík,sem,přišponuju
Ježíšmarjá proktistapána panenkoskákavá
to ses nemoh včera přihlásit ty pako
hlavně že kecáme furt vo vinách co
kecy vo vinách jsou důležitý,
a za plyn stejně tahám furt nadoraz
když jedu za Tebou
...a bude hůř!
Stránky: 1