Nejsi přihlášen
Oprva pneumatiky ?
Zdar chlapi, není to tak dlouho co jsem pičobajk obul do nové zadní gumy DUNLOP SPORTMAX D270 a po necelých 200 Km jsem z baťůžkem zažili nemilou situaci, kdy mi tato nová guma jebla přímo pod zatkem. Výsledek je, že gumu mám proraženou a trochu natrhnutou cca. 0,5 cm. Máte někdo skušenosti s opravou? Napadlo mě či do gumy nedat duši. nechce se mi kupovat zase novou. To bych zuřil
. Na prazdné gumě jsem byl nucený ujet cca. 1 km domů.
|
K.a.s.y.m. (Člen) 04.05.2009 08:09:04 Offline |
Re: Oprva pneumatiky ?
Kojaksro by ti řekl víc ,ale mě bylo v Barumu(ne pneuservis,ale ve fabrice)řečeno,že do těhle gum se nesmí dát větší hříbek jak 4 mm takže to je první věc proč jí neopravíš.Druhá věc.Jestli jsi na tý prázdný gumě ještě jel tak jí vyhoď rovnou protože jsi s velkou pravděpodobností rozválel boky pneu a potrhal její kostru.Což je dost nebezpečný na další ježdění.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Kojaksro by ti řekl víc ,ale mě bylo v Barumu(ne pneuservis,ale ve fabrice)řečeno,že do těhle gum se nesmí dát větší hříbek jak 4 mm takže to je první věc proč jí neopravíš.Druhá věc.Jestli jsi na tý prázdný gumě ještě jel tak jí vyhoď rovnou protože jsi s velkou pravděpodobností rozválel boky pneu a potrhal její kostru.Což je dost nebezpečný na další ježdění.
...no né asi![]()
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Ku... ! tak banan no ja doufal, že se stane zázrak a nebudu muset na novou. A já blbec jsem si ještě říkal koupim novou ta mi vydrží dlouho. Tak dneska jdu pro novou beru DUNLOP SPORTMAX D270 za 2500 peněz. A teď už budu čumět na cestu kam jedu. ![]()
K.a.s.y.m. psal:Kojaksro by ti řekl víc ,ale mě bylo v Barumu(ne pneuservis,ale ve fabrice)řečeno,že do těhle gum se nesmí dát větší hříbek jak 4 mm takže to je první věc proč jí neopravíš.Druhá věc.Jestli jsi na tý prázdný gumě ještě jel tak jí vyhoď rovnou protože jsi s velkou pravděpodobností rozválel boky pneu a potrhal její kostru.Což je dost nebezpečný na další ježdění.
"...ale Mlhó o tom už tady doboru hodinu mluvíme..." ![]()
nic ve zlým, já musel ![]()
Strýcfajtr !!!
|
K.a.s.y.m. (Člen) 04.05.2009 12:46:38 Offline |
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:Kojaksro by ti řekl víc ,ale mě bylo v Barumu(ne pneuservis,ale ve fabrice)řečeno,že do těhle gum se nesmí dát větší hříbek jak 4 mm takže to je první věc proč jí neopravíš.Druhá věc.Jestli jsi na tý prázdný gumě ještě jel tak jí vyhoď rovnou protože jsi s velkou pravděpodobností rozválel boky pneu a potrhal její kostru.Což je dost nebezpečný na další ježdění.
"...ale Mlhó o tom už tady doboru hodinu mluvíme..."
nic ve zlým, já musel
jsi nikdy nezaspal dobu???![]()
![]()
![]()
tak jsem závěr servisáka je že se musí podívat do vnitř a rozhodne se. Guma je uplně nová takže říkal, že pokud jsem jel max do 1 km pomalu, že by se ji nemělo nic stát ale všechno zaleží co je uvnitř. Takže možná se dá ještě zachránit zitra budu vědět. Snažil jsem se jet uplně pomlainku max 10 km a seděl jsem na nadrži takže snad bude ok.
v tom případě jsem v píči a vyhodil jsem 3000 s přezutím za to, že mi kokot nechal povolenej ventilek a já jel na prázdný gumě z Chlumce do HK
do
do
do
. Dá se to reklamovat jako špatně provedená práce v servise???
do ![]()
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:v tom případě jsem v píči a vyhodil jsem 3000 s přezutím za to, že mi kokot nechal povolenej ventilek a já jel na prázdný gumě z Chlumce do HK
do
do
do
do
bych ještě dodal že když jsem zkoušel talk tak tam byl cca 1atmosféra, necelá...![]()
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:barynek psal:v tom případě jsem v píči a vyhodil jsem 3000 s přezutím za to, že mi kokot nechal povolenej ventilek a já jel na prázdný gumě z Chlumce do HK
do
do
do
dobych ještě dodal že když jsem zkoušel talk tak tam byl cca 1atmosféra, necelá...
Nafoukni to a uvidíš,třeba tomu nic nejni,nebo to je na venek viditelně poškozený.Jestli se neudělá po nafouknutí někde boule nechal bych to.
.....ze zkušenosti se dá lepit max. 6 hříbkem ( po knotech z opravné sady tam většinou 4 hříbek ani nejde ), ALE ta díra musí být krásně kulatá aby se dala vrtákem krásne začistit, a nesmí být moc na straně nebo z boku, to už vůbec ne. Nejlepší je když se dá dát 4 hříbek, ale i tam záleží na jakém místě to je. Každopádně jestli je trhlá nelepím ani náhodou a když na tom borec trvá pošlu ho ![]()
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
TaKŽE P SUNDÁNÍ GUMY SE ZJISTILO, ŽE GUMA JE ZEVNITŘ UPLNĚ ROZTRHANÁ. mUSELA TO BYT NĚJAKÁ KOVOVÁ pičovina, co mi rozjebala gzmu a kus sport blatníčku. teď jen řeším zda obuju nějakou starší gumu nebo sehnat něco nového. Asi půjdu do toho DUNLOP SPORTMAX D270 je u nas u MIRA za 2500 peněz. Ale nevim nic v této cenové kategorii ale není.
Michal Dk psal:barynek psal:barynek psal:v tom případě jsem v píči a vyhodil jsem 3000 s přezutím za to, že mi kokot nechal povolenej ventilek a já jel na prázdný gumě z Chlumce do HK
do
do
do
dobych ještě dodal že když jsem zkoušel talk tak tam byl cca 1atmosféra, necelá...
Nafoukni to a uvidíš,třeba tomu nic nejni,nebo to je na venek viditelně poškozený.Jestli se neudělá po nafouknutí někde boule nechal bych to.
To je právě to, že je to krásně kulaťounký a nikde žádný poškození
žádná boule nic, když jsem ajsíkjůoval dneska odpo s kojaksro, tak říkal radši sundat a kouknout jestli není zevnitř dodrbaná (jakože se drolí, když bude potrhanej ten ocelovej kord...) jistota je jistota A když nebude
na to a jezdit.
Tak uvidíme...
Bandit 4EVER!!!
Michal Dk psal:barynek psal:Michal Dk psal:Nic ji nebude 1 atm je ještě dost kdyby byla prázdná je po ní.
i tak, nemělo by se uposlechnout pana gumaře?
Jestli tě nechce podojit
budu to dělat v HK
než se vysypat někde ve čt na vysočině nebo v jiný prdeli tady v naší matičce zemi, tak to radši obětuju ty 2-3kilča za prohlídku.
A ze mě by toho moc nepodojil, i když člověk nikdy neví (viz. http://www.youtube.com/watch?v=pA7e5Rj0laQ )![]()
![]()
Bandit 4EVER!!!
|
K.a.s.y.m. (Člen) 05.05.2009 08:43:35 Offline |
VikecB12 psal:No já mám pocit,že D 270 je určená pro cestovní endůra,teda aspoň já sem je jezdil na Varaderu.... Ale už si to na stopro nepamatuju,takže možná kecám...
http://www.pneumatiky-pneu.eu/dunlop/du … 0_345.html
máš recht dávaj to na cestovní endůra,ale jak píšou je to všestranná guma ![]()
Já ted koupil zase maxisku..sice jí proti lonsku o 300 podražili na 2800,ale furt dobrá cena na tu mojí turistiku je to good ![]()
P.S.Nevíte někdo čim to je ,že jsem měl na tý starý maxisce co jsem včera sundal modrý boky na dezenu????![]()
|
K.a.s.y.m. (Člen) 05.05.2009 08:48:12 Offline |
osiris psal:...bylo jí teplo
Hmm tak to jí budu muset přidat dozadu větrák na lepší chlazení![]()
![]()
![]()
osiris psal:Michal Dk psal:Nic ji nebude 1 atm je ještě dost kdyby byla prázdná je po ní.
a jak s tim ocelovým kordem? nemuže bejt poničenej? když teda Osi říkáš hovno tomu je, já nevim ... jsem z toho trochu nesvůj ...![]()
Bandit 4EVER!!!
|
K.a.s.y.m. (Člen) 05.05.2009 09:56:23 Offline |
barynek psal:osiris psal:Michal Dk psal:Nic ji nebude 1 atm je ještě dost kdyby byla prázdná je po ní.
a jak s tim ocelovým kordem? nemuže bejt poničenej? když teda Osi říkáš hovno tomu je, já nevim ... jsem z toho trochu nesvůj ...
tak jí pro klid duše sundej a uvidíš
luig psal:Vidíš, já ti to říkám od začátku že tomu je hovno že atmosféra je dost ale nééé, ty mi zase nevěříš
jo
a když by se nedej bože něco stalo, tak mi řekneš jako tehdá, že tě nemusím poslouchat, ne? tak zmlkni
po práci za chvilku vyvalim a pak sem dam vysledek.
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:luig psal:Vidíš, já ti to říkám od začátku že tomu je hovno že atmosféra je dost ale nééé, ty mi zase nevěříš
jo
a když by se nedej bože něco stalo, tak mi řekneš jako tehdá, že tě nemusím poslouchat, ne? tak zmlkni
po práci za chvilku vyvalim a pak sem dam vysledek.
Jaký tehdá
?
Ne asi
2 luig: Tatralandia![]()
ale to jsem si musel rejpnout, tak kein stress ![]()
![]()
2 all: tak jsem byl v servisu, guma zevnitř neporušená a kein stress (jo já vim, říkali jste mi to, ale tak pro sichr..)
sice říkal že je hodně měkká, ale jebat na to, dojedu jí a vrátim se ke svým roadám. I přesto díky![]()
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:2 luig: Tatralandia
ale to jsem si musel rejpnout, tak kein stress
2 all: tak jsem byl v servisu, guma zevnitř neporušená a kein stress (jo já vim, říkali jste mi to, ale tak pro sichr..)sice říkal že je hodně měkká, ale jebat na to, dojedu jí a vrátim se ke svým roadám. I přesto díky
Ojáááá, Tatralandia ![]()
![]()
![]()
Jinak s gumou gratuluju, vidíš já ti říkal neplaš ![]()
Ne asi
luig psal:barynek psal:2 luig: Tatralandia
ale to jsem si musel rejpnout, tak kein stress
2 all: tak jsem byl v servisu, guma zevnitř neporušená a kein stress (jo já vim, říkali jste mi to, ale tak pro sichr..)sice říkal že je hodně měkká, ale jebat na to, dojedu jí a vrátim se ke svým roadám. I přesto díky
Ojáááá, Tatralandia
Jinak s gumou gratuluju, vidíš já ti říkal neplaš
po bitvě je každá
generál, tak ty taky, co?
no hlavně že cajk.![]()
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1