Nejsi přihlášen
Jakože nový člen...
Zdar bando, po dlouhém poslouchání za dveřmi a koukání klíčovou dírkou, jsem se rozhodl zaregistrovat
Měl jsem snahu vyplnit profil, ale vyhořelo to na motyce, páč žádnou ještě nemám
Zamiloval jsem se do 650s K8, ale do K9 ještě víc
Jenomže jsem nikdy moto neměl a tak bych potřeboval Můžu si lajznout hned novou nebo je to blbost a radši jít do "zkušenějšího" loupežníka??
Re: Jakože nový člen...
...jestli to myslíš ve smyslu poruchovosti, tak neboj, máš záruku ...a navíc, rozbít se může všechno, i to vyzkoušený
...pokud jsi myslel sám sebe jako ten rizikovej faktor, tak si věř
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
inkvizitorr (Administrator) 06.05.2009 09:36:52 Offline |
coudy psal:Zdar bando, po dlouhém poslouchání za dveřmi a koukání klíčovou dírkou....
správnej přístup mezi místní ouchyly to přímo nejde
doba je temná...
inkvizitorr psal:coudy psal:Zdar bando, po dlouhém poslouchání za dveřmi a koukání klíčovou dírkou....
...se moc nesměj inkvizu, tvůj jadranreport byl jeden z prvních textů co jsem tady četl...taková drsná romantika, ale
inkvizitorr psal:coudy psal:Zdar bando, po dlouhém poslouchání za dveřmi a koukání klíčovou dírkou....
Jak nejdeLoni jsem sem vtrhnul a poprdeli(a jak se mi tu líbí)Sice než sem poprvé něco napsal, dalo to dobu,ale to tim,že sem to musel všechno pročíst a pak se přestat tlemit
Jinak pro Coudyho: Vítej, a ... když sou prachy a nějaký zkušenosti, nejni problém
a když nejsou zkušenosti, tak to chce rozum...když neni rozum, tak to je v Ale kdo ho dneska má,že?
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Petula psal:coudy psal:...se moc nesměj inkvizu, tvůj jadranreport byl jeden z prvních textů co jsem tady četl...taková drsná romantika, ale
to vypadá, že sem asi rychle zapadneš
...ale jinak jsem slušně vychovaný kluk, fakt
K.a.s.y.m. (Člen) 06.05.2009 10:53:04 Offline |
coudy psal:Petula psal:coudy psal:...se moc nesměj inkvizu, tvůj jadranreport byl jeden z prvních textů co jsem tady četl...taková drsná romantika, ale
to vypadá, že sem asi rychle zapadneš
to jsme byli všichni
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
fidoB6 psal:inkvizitorr psal:coudy psal:Zdar bando, po dlouhém poslouchání za dveřmi a koukání klíčovou dírkou....
Jak nejdeLoni jsem sem vtrhnul a poprdeli(a jak se mi tu líbí)Sice než sem poprvé něco napsal, dalo to dobu,ale to tim,že sem to musel všechno pročíst a pak se přestat tlemit
Jinak pro Coudyho: Vítej, a ... když sou prachy a nějaký zkušenosti, nejni problém
a když nejsou zkušenosti, tak to chce rozum...když neni rozum, tak to je v Ale kdo ho dneska má,že?
...a když nejni ani jedno, tak se ani problém nedostaví
nadruhou stranu, je to děsně lákavé cítit jak ty veverky pod tebou klepou
fidoB6 psal:Coudy. jinak při tom vyplňování profilu,tam je "mám jinou jebku" nebo tak,ne? Taks to moch vyřešit tak
moch...ikdyž už nemám ani jízdní kolo
kdyby tam tak bylo něco ve smyslu: čekatel-absolvent (zatím chodí pěšky resp. věčně dobíhá vlak)
K.a.s.y.m. psal:coudy psal:Petula psal:to vypadá, že sem asi rychle zapadneš
to jsme byli všichni
no ale když budu mluvit jak mně ústa narostl, tak se nemůže přeci nic stát, ništ vár??
coudy psal:no ale když budu mluvit jak mně ústa narostl, tak se nemůže přeci nic stát, ništ vár??
to nemůže, když se tu před nedávnem objevil taky nový člen, který to vzal z gruntu a povyprávěl nám tu životní příběh, taky se s tím ne a jak krásně zapadl
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
Petula psal:coudy psal:no ale když budu mluvit jak mně ústa narostl, tak se nemůže přeci nic stát, ništ vár??
to nemůže, když se tu před nedávnem objevil taky nový člen, který to vzal z gruntu a povyprávěl nám tu životní příběh, taky se s tím ne a jak krásně zapadl
čili...jeho příběh byl tak krutý, že byl ze všech nejkrutější, jooo??
coudy psal:K.a.s.y.m. psal:coudy psal:
...ale jinak jsem slušně vychovaný kluk, faktto jsme byli všichni
no ale když budu mluvit jak mně ústa narostl, tak se nemůže přeci nic stát, ništ vár??
jááá, das frštéhe iš
Bandit 4EVER!!!
Ton@l psal:never ze by si to nezvalel, spis doufej ze to zvalis nejak inteligentne
Jasně, naprostej souhlas
Nepřemýšlej teď, teď kup, mysli až budeš jezdit.A to budeš muset sakra myslet.
Vítej, i když já mam ho.no koho vítat, teprve se budu v Mostu seznamovat
SV 1000S
Stránky: 1