Nejsi přihlášen
Hannibal for King
Docela dobrej maser...
http://www.youtube.com/watch?v=pfsTKfUT … r_embedded
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Re: Hannibal for King
Kámoš z bramborárny má s těhlema takovou zkušenost, že po pár hodinách práce s pytlema na zádech byli na mrtvici, zatím co normální kluci, kteří zdaleka nevypadali jako tahle vopice makali v pohodě dál. Takže nevím no, rozhodně po tomhle netoužim
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Vrch tela ma sic dobrej ale nohy ma jak k tomu telu paratka . A muzu te rict ze ten kdo cvici za pak v normalni praci nic neutahne tak hadej cim to je krom toho teda ze nekdo sype :), pac to jak cvicis tahas vsechno jinac v jinejch uhlech a nejsi zvyklej tahat pytle, ten kdo je na to zvyklej tahat nejaky predmety timto smerem tak da klido nabouchlyho kluka, kterej to cvici v idealnich spravnejch smerech se zavazim.
Billy psal:Vrch tela ma sic dobrej ale nohy ma jak k tomu telu paratka . A muzu te rict ze ten kdo cvici za pak v normalni praci nic neutahne tak hadej cim to je krom toho teda ze nekdo sype :), pac to jak cvicis tahas vsechno jinac v jinejch uhlech a nejsi zvyklej tahat pytle, ten kdo je na to zvyklej tahat nejaky predmety timto smerem tak da klido nabouchlyho kluka, kterej to cvici v idealnich spravnejch smerech se zavazim.
ale no tak,co to jsou za teorie. cvičím a nepřišlo mi,že bych měl menší silu než ti co necvičí,nebo že bych se potýkal se zvedáním věcí víc než druzí,spíš naopak,tím že člověk cvičí, má zpevněnou celkově postavu, záda, prsa, ramena, ruce, tudíž zákonitě je více odolnej fyzickej zátěži, pokud teda není celé jeho cvičení založeno na nějakých bobulích (sorry Bobule)
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Jednou jsme potřebovali vyložit 3 kamiony a druhý den 2 kamiony, tak jsme si domluvili chlapy z posilovny. Druhý den se neukázal ani jeden, prý jsme se posrali v kině s takovou robotou, že je bolí ruce, nohy i záda:idontknow:. Takže asi tak. A jinak jsem do posilky chodil asi 5let skoro každý den, takže nic proti posilkám:good:.
WD club member...
Ty ale ja cvicim taky asi 4 roky Koldane, ale tezkou robotu co treba delaj chlapy X let bych nezvladl s nasazenim jako oni, proste na nektery tahy a pohyby to v posilovne vetsinou nenacvicis kdyz o tom nevis jakej presne pohyb by jsi mel cvicit, jsou to urcity specificky pohyby. A mas recht ze ty kurvy slachovity maj hold silu pekelnou a nemusi zrovna vubec cvicit. Hold mam nejakej objem na sobe ale ze bych zrovna mel silu to se rict teda neda a bobulema to nemam nahnany, hold to ma kazdej jinak. ja teda na silu seru, zalezi jak to vypada
SLUGI psal:... ta byla včera,dnes je klasickej Suzuki den
Co já bych tam dělal?
Moje moto pochází z Říše
(doufám teda, že to je jako loni, že se sveze jen ten, co ma moto od ofiko dýlera u nas)
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Billy psal:Ty ale ja cvicim taky asi 4 roky Koldane, ale tezkou robotu co treba delaj chlapy X let bych nezvladl s nasazenim jako oni, proste na nektery tahy a pohyby to v posilovne vetsinou nenacvicis kdyz o tom nevis jakej presne pohyb by jsi mel cvicit, jsou to urcity specificky pohyby. A mas recht ze ty kurvy slachovity maj hold silu pekelnou a nemusi zrovna vubec cvicit. Hold mam nejakej objem na sobe ale ze bych zrovna mel silu to se rict teda neda a bobulema to nemam nahnany, hold to ma kazdej jinak. ja teda na silu seru, zalezi jak to vypada
na koho odtud to sedí??
Bandit 4EVER!!!
mr.BSE psal:SLUGI psal:... ta byla včera,dnes je klasickej Suzuki den
Co já bych tam dělal?
Moje moto pochází z Říše
(doufám teda, že to je jako loni, že se sveze jen ten, co ma moto od ofiko dýlera u nas)
Konečně nějaká duše,která to taky bojkotuje
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
mr.BSE psal:SLUGI psal:... ta byla včera,dnes je klasickej Suzuki den
Co já bych tam dělal?
Moje moto pochází z Říše
... třeba bys pokecal s lidma z Banditů, nebo se svezl na moto vod dealera
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Banditatom (Člen) 09.05.2009 18:42:43 Offline |
k tomu magorovi v zimě chodím do posilovny a v letě makám jak ocas můžu vám říct že posilka je na prd. člověku sice zformuje postavu, ale při fyzické námaze(arbeit) to končí adios moskaleros tak tak nějak
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1