Nejsi přihlášen
|
Banditatom (Člen) 08.05.2009 18:38:39 Offline |
suzuki dodací lhůty!!!
zdar má někdo zkušenost s dodávkami ND s H3moto paskov??? pač tři týdny je krásně a já už tři týdny![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
čekám na 5 poj... šroubků![]()
![]()
a už mě to fakt těžce sere
pokažde když zavolám tak mi ta ku.. řekne, ale pane voni němci maj svátky
!!!! tak mi to někdo vysvětlete jestli je to normální? ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá![]()
přesněji díl 8-9 http://partsdepot.cz/index.php?fveh=211 … tion=93583
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
|
majcherisko (Člen) 09.05.2009 01:07:29 Offline |
Re: suzuki dodací lhůty!!!
vcera jsem tam vyzvedaval kamosovi zrcatko.od objednani do dodani 3 dny ![]()
Hanz psal:V H3 moto mi přijde, že mají ke všemu laksní přístup
.
oni tam nemaji jenom laksni pristup ale taky tam maji kurwa ceny a jak vidim jak tam prijedu a diva se na mne co po nem chcu a jak si dovoluju s takovou starou motorkou prijet ![]()
proste to tam nemam rad , posledne sem tam byl na bandasce podivat se na nove modely suzuki a on mne uplne ignoroval ..... ale jak prijedu do yamahy v ove tak se mi hend nekdo venuje apod .... nebo do moto toni v paskove a jak sem neco shanel tak mne sam poslal do kawasaki v paskove (moto toni
) proste to H3 je na pytel tam radsi nebrat nic ![]()
![]()
WD club member.
qwerty psal:Hanz psal:V H3 moto mi přijde, že mají ke všemu laksní přístup
.
oni tam nemaji jenom laksni pristup ale taky tam maji kurwa ceny a jak vidim jak tam prijedu a diva se na mne co po nem chcu a jak si dovoluju s takovou starou motorkou prijet
proste to tam nemam rad , posledne sem tam byl na bandasce podivat se na nove modely suzuki a on mne uplne ignoroval ..... ale jak prijedu do yamahy v ove tak se mi hend nekdo venuje apod .... nebo do moto toni v paskove a jak sem neco shanel tak mne sam poslal do kawasaki v paskove (moto toni
) proste to H3 je na pytel tam radsi nebrat nic
Máš recht, taky se tam cítím jako bych je otravoval
(a to mám novou motku), v yamaze je to úplný opak![]()
WD club member...
|
K.a.s.y.m. (Člen) 09.05.2009 11:53:38 Offline |
Banditatom psal:zdar má někdo zkušenost s dodávkami ND s H3moto paskov??? pač tři týdny je krásně a já už tři týdny
čekám na 5 poj... šroubků
!!!! tak mi to někdo vysvětlete jestli je to normální? ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
přesněji díl 8-9 http://partsdepot.cz/index.php?fveh=211 … tion=93583
zruš objednávku a kup to jinde
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
|
Banditatom (Člen) 09.05.2009 12:16:14 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:zdar má někdo zkušenost s dodávkami ND s H3moto paskov??? pač tři týdny je krásně a já už tři týdny
čekám na 5 poj... šroubků
!!!! tak mi to někdo vysvětlete jestli je to normální? ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
přesněji díl 8-9 http://partsdepot.cz/index.php?fveh=211 … tion=93583zruš objednávku a kup to jinde
to bych nejraději udělal ale ten zm.. mi už nebere telefon
na to abych tam jezdil nemám bohužel čas a kdybych už tam teda cestu měl tak to je poslední okamžik toho borce pač bych ho asi nejspíš rozškubal ![]()
je to poslední věc kterou od těch ku... beru.
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1