Nejsi přihlášen
Orava zraz NAKED KILLERS
zdravime.tak ako som slubil planovany zraz je uz isty. bude to 20.7.2007 na Tilia kemp gacel Dolny Kubin http://www.tiliakemp.sk/ . capak dobre kapely prejazd na oravsku priehradu strazene parkovisko v areali..vsio je zaistene!!!dufam ze sa ozvete aspon ti, co ste sa slubili!!!!!!!!
Ak sa nieco zmeni dame vediet!!!
Ratame s Vami BANDIT
KILLEROVCI
MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
inkvizitorr (Administrator) 15.02.2007 19:23:40 Offline |
Re: Orava zraz NAKED KILLERS
doufám, že to nebude nějaká strašná masofka jináč tak ako tak asi priděm bo som smedný ako ťava
doba je temná...
bandit sa prihlasilo asi 30 ucastnikov(naposledy) a zhruba este asi tolko zo SR a to je vsio.ratame s cca +/- 60 ludi aj s vami...masofka to urcite nebude ale z toho predpokladame 80% bandit..bude to moc v pohode dojdite!!!!
666killer psal:bandit sa prihlasilo asi 30 ucastnikov(naposledy) a zhruba este asi tolko zo SR a to je vsio.ratame s cca +/- 60 ludi aj s vami...masofka to urcite nebude ale z toho predpokladame 80% bandit..bude to moc v pohode dojdite!!!!
No tak to potom teda josi píšu do deníčku
Jebat motorky :-)
inkvizitorr (Administrator) 15.02.2007 20:55:48 Offline |
čiže chlan písaj do notesa, že prvý jebkár idě haármanec, trálálálá haááármanec, tralala
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 15.02.2007 21:14:56 Offline |
na harmanec je to z kempu asi 60km, takže kdyby mě někdo hledal, víte kde budu
doba je temná...
inkvizitorr psal:čiže chlan písaj do notesa, že prvý jebkár idě haármanec, trálálálá haááármanec, tralala
himl hergot nemělo by to bejt "trtkár" ? :)))
esli budu jenom trochu moct, rád přijedu
ale di, Ty brepto ...
bude to po 6hodinovce cec v brně, tak uvidíme jak to bude s prachama... jinak sem pro
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
zdravim.tak nastali zmeny ale len v datume.upresnime to neskor.pravdepodobne sa posunie na koniec 8.mesiaca (augusta)..v kempe sa vyskytla ina objednavka a chceme aby sa nam do toho nik iny neplietol.o presnom datume informujeme tak do mesiaca ked si to v kempe usporiadaju..
kapely budu odtialto - domace - heavymetal, hardrock..
pivo - Staropramen, smadny mnich - flaskovy..
utopence korbaciky zaistene...!!!!!
opica tiez bude
dojdite kua bandit
lukas psal:ze bych jel taky????mam tetku za namestovem-to by ji trefilo kdyby ji na zahrade pristalo hafo motorkaru
nepisal si nahodou aj pred tym na stare stranky!!sa mi cosi mari.a kde presne mas tu tetku??
tento rok kuzminovo ani neficalo a ten datum sa uz neposunie najneskor 31.8v priebehu tyzdna to bude jasne pohoda vzdy sa niekto vyskytne co ma zajem delat machra ale to uz je O.Knejaka ma nerozhodi
mikin psal:se hned nečerti ja to tak nemyslel
to nebolo na teba ale na jednu recepcnu ktora ma trocha nasrala nechapava dolezita trubka ale ako som uz pisal, s majitelom kempu je to o inom tak v poh.je za
Stránky: 1