Nejsi přihlášen
výce oktanovej benzín?
Zdravím vás a předem díky za rady,když jsem ukončil na podzim autoškolu tak jsem se ptal jaký benzín je nejlepší pro moto.Bylo my řečeno že čím více oktanů,tím lépe.Mám bandita 600 a chci tam lejt ten nejlepší benzín,stačí že se na něm já učím tak proč mu nedopřát na oplátku.Zaslechl jsem ale že například carrera 100 může poškodit ventily.Máte s tím někdo zkušenost?Se 100 ten motor opravdu znatelně a plyně zabírá.Dík za rady:
Re: výce oktanovej benzín?
...to né že bys tím ten motor hned popravil, ale ten rozdíl nebudeš nijak markantně pociťovat ...víc ho pocejtíš finančně než jízdně ...je postavenej na 95ku a s tou si dlouhodobě nejlíp navzájem vyhoví
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
rooney psal:Tak je my jasný že vzhledem k počtu oktanů bude motor mít sice pravidelnější spalování,ale ty teploty samozřejmě vystoupají.Tak dám na radu a začnu těch 15 litříků ředit standartní 95.
Tu carreru klidně vyjezdi bez ředění... Vzal jsem jí jednou do Sosnové a škoda peněz.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ja zkoušel schell V-Power 100 racing a rozdíl byl jedině v tom, že u kasy jsem platil víc korunek.
rooney psal:Zdravím vás a předem díky za rady,když jsem ukončil na podzim autoškolu tak jsem se ptal jaký benzín je nejlepší pro moto.Bylo my řečeno že čím více oktanů,tím lépe.Mám bandita 600 a chci tam lejt ten nejlepší benzín,stačí že se na něm já učím tak proč mu nedopřát na oplátku.Zaslechl jsem ale že například carrera 100 může poškodit ventily.Máte s tím někdo zkušenost?Se 100 ten motor opravdu znatelně a plyně zabírá.Dík za rady:
No ja tam zacal lit Vervu od benziny a musim rict, ze mi to jede lepe. Je mozne, ze je to jen placebo, ale maximalku jsem dal 224 km/h. Zkusim natankovat 95 a uvidim na stejnem useku, jestli se to takhle znova rozkula. Mam ladeny vyfuk nutno podotknout. Jo a kdyz podrazuju a zavru plyn, tak mi to daleko vice probublava nez s 95kou....
KU..A 224 KM/H ????? jA dal zatím max 204 km/h víc to prostě nejede.
...když vam dam kanistr benzínu s nálepkou 102 oktanů, tag vám to pojede jako ďas...to že vopsach bude natankovanej u socijální pumpy hnet vedle Hyperkrámu nejni podstatný...prostě koncepce motoru na Bandasce je taková, že schroupe cokolif a ve výsledku to dycky pojede stejně, ať dostane cokolif aspoň s 95ti voktanama nebo třeba Faupáwr vot Šelu...
...jediný, co by mělo ňákej efekt je vopravdu závodní benzín, kerej ale stojí 230,- Kč za litr a to si myslim, že nigdo z nás nedá...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 13.05.2009 12:15:06 Offline |
Filous psal:...když vam dam kanistr benzínu s nálepkou 102 oktanů, tag vám to pojede jako ďas...to že vopsach bude natankovanej u socijální pumpy hnet vedle Hyperkrámu nejni podstatný...prostě koncepce motoru na Bandasce je taková, že schroupe cokolif a ve výsledku to dycky pojede stejně, ať dostane cokolif aspoň s 95ti voktanama nebo třeba Faupáwr vot Šelu...
...jediný, co by mělo ňákej efekt je vopravdu závodní benzín, kerej ale stojí 230,- Kč za litr a to si myslim, že nigdo z nás nedá...
vzhledem k tomu ,že výrobce doporučuje min 91 oktanů a s kompresí jakou ten motor má by ti i ten rejsovej byl vcelku k bo tomu musíš přizpůsobit i pár dalších věci
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...když vam dam kanistr benzínu s nálepkou 102 oktanů, tag vám to pojede jako ďas...to že vopsach bude natankovanej u socijální pumpy hnet vedle Hyperkrámu nejni podstatný...prostě koncepce motoru na Bandasce je taková, že schroupe cokolif a ve výsledku to dycky pojede stejně, ať dostane cokolif aspoň s 95ti voktanama nebo třeba Faupáwr vot Šelu...
...jediný, co by mělo ňákej efekt je vopravdu závodní benzín, kerej ale stojí 230,- Kč za litr a to si myslim, že nigdo z nás nedá...vzhledem k tomu ,že výrobce doporučuje min 91 oktanů a s kompresí jakou ten motor má by ti i ten rejsovej byl vcelku k bo tomu musíš přizpůsobit i pár dalších věci
...to máš recht, bo dyš děláme motor u kerýho se uvažuje vo tomdle palivu, tag se tam pár změn vodehrává, nicméně i u standartního sérijovýho motoru je to znát...a je to ověřený i na brzdě...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 13.05.2009 12:48:13 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...když vam dam kanistr benzínu s nálepkou 102 oktanů, tag vám to pojede jako ďas...to že vopsach bude natankovanej u socijální pumpy hnet vedle Hyperkrámu nejni podstatný...prostě koncepce motoru na Bandasce je taková, že schroupe cokolif a ve výsledku to dycky pojede stejně, ať dostane cokolif aspoň s 95ti voktanama nebo třeba Faupáwr vot Šelu...
...jediný, co by mělo ňákej efekt je vopravdu závodní benzín, kerej ale stojí 230,- Kč za litr a to si myslim, že nigdo z nás nedá...vzhledem k tomu ,že výrobce doporučuje min 91 oktanů a s kompresí jakou ten motor má by ti i ten rejsovej byl vcelku k bo tomu musíš přizpůsobit i pár dalších věci
...to máš recht, bo dyš děláme motor u kerýho se uvažuje vo tomdle palivu, tag se tam pár změn vodehrává, nicméně i u standartního sérijovýho motoru je to znát...a je to ověřený i na brzdě...
což to jo tak je to plný všelijakejch aditiv který zlepšujou hoření atd.ale jeho 100% vyžití se tak nějak nekoná
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1