Nejsi přihlášen
11.5.2009 Most
Lidi na akci jsme se už kdysi přihlasil na tuto akci a chtěl jsem se zeptat zda to Ponděli bude stejne organizovane jako 12 Utery
Ja se tam jedu jen juknout nybrž nemam uplnou moto hadry vybavu, a bandit je indisponovan. Už schanim len řiditka. tedy by jsme to spojil s navštevou Bikers Crown kde se mi libyly jedny od Eve za 2000,--Kč
Děkuji za info snad budu vpušteny na trošku recesnim stroji. Nechci stim blbnout po autodromu jen se kouknout jak jezdite a pak huje do Oseka s naši bandou na Pivko
Děkuji za bližši info.....
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Re: 11.5.2009 Most
četl jsme tady
tady se mluvi i o 11.5.2009 Ponděli
http://www.suzukibandit.cz/akce_detail.php?id=70
a zde puze o 12.5.2009 Utery
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=7060
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Smoula.koumak (Člen) 10.05.2009 23:27:16 Offline |
jezdit se bude v úterý, v podělí tam už někteří přijedou přespat...
Bandit v lese :-))
osiris psal:...11.5. navečer je možnej příjezd do boxů s tím, že akce se koná 12.5. celej den
Děkuji za info takže 12.5 okolo 14-16hodiny by měl přiject ale planuji přijezd na me prvni motorce Pokud se to motorkou da nazvat zbitek infa pro zvedavce na motorkari.cz muj nick je stejny
XJelen psal:barynek psal:WenzelB6 psal:rozprava bude v 8.30 a v 12.30
a když bude chcát jako teďka v CV (už od 6 od rána v kuse) tak se mužem akorát tak kopat do
nezmatkuj navečír je po dešti
šak jo předsedo, jsem v klidu, už jak tam jedete? už dneska nebo zítra rano? kdyžtak viz. http://suzukibandit.cz/openforum/viewtopic.php?id=8610
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:XJelen psal:barynek psal:
a když bude chcát jako teďka v CV (už od 6 od rána v kuse) tak se mužem akorát tak kopat donezmatkuj navečír je po dešti
šak jo předsedo, jsem v klidu, už jak tam jedete? už dneska nebo zítra rano? kdyžtak viz. http://suzukibandit.cz/openforum/viewtopic.php?id=8610
Ještě se dohadujem estli to nahážeme na vozejk a do auta... ale naši šestkaři preferujou ranní Frigo po ose v sedm ze Sokolova to nás tam budete odsekávat majzlíkama.
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:barynek psal:XJelen psal:
nezmatkuj navečír je po deštišak jo předsedo, jsem v klidu, už jak tam jedete? už dneska nebo zítra rano? kdyžtak viz. http://suzukibandit.cz/openforum/viewtopic.php?id=8610
Ještě se dohadujem estli to nahážeme na vozejk a do auta... ale naši šestkaři preferujou ranní Frigo po ose v sedm ze Sokolova to nás tam budete odsekávat majzlíkama.
neboj, průjezd kolem prunéřovský elektrárny vás rozehřeje, ta benzina víš kde je, kdyžtak?
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:XJelen psal:barynek psal:šak jo předsedo, jsem v klidu, už jak tam jedete? už dneska nebo zítra rano? kdyžtak viz. http://suzukibandit.cz/openforum/viewtopic.php?id=8610
neboj, průjezd kolem prunéřovský elektrárny vás rozehřeje, ta benzina víš kde je, kdyžtak?
Shell v Khomutau ?? Akorát proč ve směru na Klösterle???
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:barynek psal:XJelen psal:
Ještě se dohadujem estli to nahážeme na vozejk a do auta... ale naši šestkaři preferujou ranní Frigo po ose v sedm ze Sokolova to nás tam budete odsekávat majzlíkama.neboj, průjezd kolem prunéřovský elektrárny vás rozehřeje, ta benzina víš kde je, kdyžtak?
Shell v Khomutau ?? Akorát proč ve směru na Klösterle???
Barynek se tu zas tolik nevyzná, má toho chudák teďka navíc hodně, samá práce neví kde mu hlava stojí tak to poplet, směr Most, dnešní Shell, bejvalej Shell. Prostě rozumíme si
Ne asi
2 XJelen: neposlouchej Luige, je to z toho duvodu, že to mám blíž za prvý a chci dofouknout gumy a nabrat benál, tak proto tam. Když by to bylo ve směru z Klösterle, tak bych musel až k zimáku, tam se votočit a zase a to už ty gumy nezjistim.
2 luig:
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:2 XJelen: neposlouchej Luige, je to z toho duvodu, že to mám blíž za prvý a chci dofouknout gumy a nabrat benál, tak proto tam. Když by to bylo ve směru z Klösterle, tak bych musel až k zimáku, tam se votočit a zase a to už ty gumy nezjistim.
Asi jsem si někde přišláp vedení... na autodrom se jede Chomutovem směrem od Klášterce jako na Most. Takže my dojedem až k sjezdu na Kameňák, kde se otočíme, abysme tě potkali na Shell v opačným směru na Klášterec, kde potom všichni pojedem až ke Globusu, kde to na kruháči otočíme zpět do správnýho na Most a vypadnem z Chomutova.
To je na mě moc složitý... potkáme se na autodromu, jeden úsek dávám dvakrát a vícekrát jenom pokud jsou tam prima vingle... třeba Warmensteinach směr Bayreuth i třikrát po sobě, ale tady krom toho kruháče a nájezdu u Kameňáku nic
Strýcfajtr !!!
barynek psal:neposlouchej Luige, je to z toho duvodu, že to mám blíž za prvý a chci dofouknout gumy a nabrat benál, tak proto tam. Když by to bylo ve směru z Klösterle, tak bych musel až k zimáku, tam se votočit a zase a to už ty gumy nezjistim.
Zase kecáš Pokud vim tak gumy dofukuješ tam u vás na tom AHK digidofukováku a navíc i kdybys vzal benál na horní Shellce (směr KV) tak pak v klidu sjedeš na dolní Shellku (směr Most) - normálně přes ten novej most a za nim doprava a jseš rovnou u dolní Shellky, tos ani nevěděl viď Navíc o tom ještě nevíš ale ráno se pro mě stavuješ
Ne asi
XJelen psal:barynek psal:2 XJelen: neposlouchej Luige, je to z toho duvodu, že to mám blíž za prvý a chci dofouknout gumy a nabrat benál, tak proto tam. Když by to bylo ve směru z Klösterle, tak bych musel až k zimáku, tam se votočit a zase a to už ty gumy nezjistim.
Asi jsem si někde přišláp vedení... na autodrom se jede Chomutovem směrem od Klášterce jako na Most. Takže my dojedem až k sjezdu na Kameňák, kde se otočíme, abysme tě potkali na Shell v opačným směru na Klášterec, kde potom všichni pojedem až ke Globusu, kde to na kruháči otočíme zpět do správnýho na Most a vypadnem z Chomutova.
To je na mě moc složitý... potkáme se na autodromu, jeden úsek dávám dvakrát a vícekrát jenom pokud jsou tam prima vingle... třeba Warmensteinach směr Bayreuth i třikrát po sobě, ale tady krom toho kruháče a nájezdu u Kameňáku nic
Neni to tak uplně přesně ale prostě budem čekat na SHELLCE SMĚR MOST, budete valit furt rovně a první Shellka v Chomutově to jistí
Ne asi
luig psal:XJelen psal:barynek psal:2 XJelen: neposlouchej Luige, je to z toho duvodu, že to mám blíž za prvý a chci dofouknout gumy a nabrat benál, tak proto tam. Když by to bylo ve směru z Klösterle, tak bych musel až k zimáku, tam se votočit a zase a to už ty gumy nezjistim.
To je na mě moc složitý... potkáme se na autodromu, jeden úsek dávám dvakrát a vícekrát jenom pokud jsou tam prima vingle... třeba Warmensteinach směr Bayreuth i třikrát po sobě, ale tady krom toho kruháče a nájezdu u Kameňáku nicNeni to tak uplně přesně ale prostě budem čekat na SHELLCE SMĚR MOST, budete valit furt rovně a první Shellka v Chomutově to jistí
Ty vole tak ale postav mašinu čumákem proti a dej tam dálkový, při tom ranním mrazáku budu v Chomutově už v komatu a to si nejsem jistej estli budu vnímat
Strýcfajtr !!!
inkvizitorr (Administrator) 11.05.2009 18:07:37 Offline |
dráha voschlá, sudy naraženy
doba je temná...
inkvizitorr psal:dráha voschlá, sudy naraženy
http://www.wetteronline.de/radar.htm
počítám, že vás to tam ještě trochu lízne, ale do rána snad bude pokoj
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:inkvizitorr psal:dráha voschlá, sudy naraženy
http://www.wetteronline.de/radar.htm
počítám, že vás to tam ještě trochu lízne, ale do rána snad bude pokoj
No tak jestli to jde jako vždy ze západu k východu a přiženou se ty sehr stark fialový odstíny tak to bude ještě prdel
Ne asi
2 XJelen: ty woe nemrzne vám už teďka já ti to ukážu zítra, bo jsem dneska vyčerpanej studiem Ale komat in Komotau se povedlo
2 luig: te seru, zase tě vyzvedávat jinak ten super AHK dofuckovač je nějak v páč už minule jsem musel jet na Shellku na Březendu. A stím popisem jsi to nějak posral, páč z tej horní Shellky, která byla původně total (u toho jakože kruháče) se na Shellku ve směru na MO dostaneš jen pokud jedeš do centra na kruhák bud u Globusu nebo zimáku, jinak ne.
A nesejčkuj vo těch fijalovejch sračkách, nebo dostaneš přes držku
Bandit 4EVER!!!
luig psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 7_mapa.jpg
ještě něco?
já všude vjíždim popředu a o zadních možnostech teda jako jsem netušil i když ...
dobře no kurva, tak sorry
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:luig psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 7_mapa.jpg
ještě něco?já všude vjíždim popředu a o zadních možnostech teda jako jsem netušil i když ...
dobře no kurva, tak sorry
Machruješ a hajzl máš na chodbě
Ne asi
luig psal:barynek psal:luig psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 7_mapa.jpg
ještě něco?já všude vjíždim popředu a o zadních možnostech teda jako jsem netušil i když ...
dobře no kurva, tak sorryMachruješ a hajzl máš na chodbě
dyk ty taky
Bandit 4EVER!!!
Když jsme u toho tak me napada snad budu vpušteny do arealůu na mim přibližovaku Jawa 50 / 23 Mustang Je to relativne spolehlyvi stroj..... tak si to troufnui nebot Bandita si projedu až mi bude 21
Tak jsem pravě přijel z autodromu bral jsme to ještě přes bikerscrown.
Koupil jsme si nove tričko to nove se mi dosti libi....
Jinač viděl jsme tam hromadu lidi ale nevim ke komu si obličeje mam zařazovat. Poletoval jsme tam s čenou zipovkou Loap a helmou v ruce.
Naviděnou snad přišti rok už s Banditem.... uvidim jak rychle ho dam dohromady ale vramci meho studia to moc rychle nepujde
luig psal:Myslim že vim kdo jseš
Jinak super akce, super ogranizace, super počasí, díky za všechno
Mam dojem že vim i ja kdo jsi ty nejsi to ty co mu řešily prostor pod sedlem??? u Bandita
Stránky: 1