Nejsi přihlášen
Re: Tak už patříme mezi jebky
Šárka psal:Tak to je ona ......říkáme jí Včelka ..... má sice plasty a není černá ale .... i tak je .
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … veelka.jpg
Taková malá hayabusa
MRDAT!!!
Tak hlavne ze jsi v jedny stope , sice ses trosku oddelila od proudu s tou polojebkou ale jinak dobry no
hip hip
a je to doma
teď už jen, aby Bodlina měla čas a mohly si konečně splnit naše plány
ale nebooooj.... brzo... všechno bude brzo
já vim je to zmrzlina ale nedalo se to odmítnout. Ale mám slíbeno že až se náký penízky ušetří tak tahle zůstane Michalovi a já si koupim ČEUNOU PUDELKU 2 navíc ...ano motorky a holky se nepučujou.....prodala sem jí do Divišova takže si jí kdykoli budu moct pučit takže na sraz přijedem zřejmě na dvou.
Obtížné neznamená nepřekonatelné
qwerty psal:Fresh Man psal:to je ale malý ne ? 650?
a tos měla před tim bandita ne? a ted todle?no ja v tom taky prave nevidim posun nikde, bandit je hezci jak todle toto
čekám že nám to osvětlý, gde soudruška udělala chybu...
Bandit pičo
tož totok taky nejni moje kafete, těch oblouků je tam trošku moc a já su spíš na ty hrany ale každýmu sa zaplaťsatan líbí něco iného, jináč dyž SV tag to co měl Inkviz, to byla ňamka,ale čowěk mu to nemoh říct,zas by mu porostly fůsy
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:tož totok taky nejni moje kafete, těch oblouků je tam trošku moc a já su spíš na ty hrany ale každýmu sa zaplaťsatan líbí něco iného, jináč dyž SV tag to co měl Inkviz, to byla ňamka,ale čowěk mu to nemoh říct,zas by mu porostly fůsy
ale ta barva :
Bandit pičo
Šárka psal:na sraze Vám to vysvětlim a uvidíte že mi řeknete že sem udělala dobře. aspon budeme mít téma u popijení rumíku zelený pifka a podobnejch štáviček
já tam s nejvěčí pravděpodobností nebudu... ale tomudle kroku nerozumim
Bandit pičo
K.a.s.y.m. (Člen) 13.05.2009 10:16:08 Offline |
VikecB12 psal:Selským rozumem nemůže nikdo dospět k výměně B6ky za Sv6.5 a nikdo mě to nevyvrátí. Jó,za SV1000 by se to dalo v jistejch chvílích vomluvit...
šárka je tajemná jak hrad v karpatech tak to vysvětlim já....tu její né uplně opravenou prodala za 70 000 to je cena která se neodmítá.
SV koupili více méně na naučení pro jejího chlapa a jako přechodný období než koupí svojí novou s největší pravděpodobností GSR.
Možná mě za to bude kamenovat,ale tohle její něčeho nakousnutí,ale nedopovězení nemám rád.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:Selským rozumem nemůže nikdo dospět k výměně B6ky za Sv6.5 a nikdo mě to nevyvrátí. Jó,za SV1000 by se to dalo v jistejch chvílích vomluvit...
šárka je tajemná jak hrad v karpatech tak to vysvětlim já....tu její né uplně opravenou prodala za 70 000 to je cena která se neodmítá.
SV koupili více méně na naučení pro jejího chlapa a jako přechodný období než koupí svojí novou s největší pravděpodobností GSR.
Možná mě za to bude kamenovat,ale tohle její něčeho nakousnutí,ale nedopovězení nemám rád.
já ani nevěděl že to negde rozvěsila...
Bandit pičo
teda Tome ty si drbna
ano je to tak pudelka mela hodnotu menší a Michalovi se líbila tahle teda mě taky a tak sme pro ní jeli no a ta mu zůstane s tim že já až trochu ušetříme tak si koupim novou no a je to vážně venku. plus jako bonus si pudelu můžu kdykoli pučit.
Obtížné neznamená nepřekonatelné
K.a.s.y.m. (Člen) 13.05.2009 12:09:20 Offline |
Šárka psal:teda Tome ty si drbna
ano je to tak pudelka mela hodnotu menší a Michalovi se líbila tahle teda mě taky a tak sme pro ní jeli no a ta mu zůstane s tim že já až trochu ušetříme tak si koupim novou no a je to vážně venku. plus jako bonus si pudelu můžu kdykoli pučit.
drbna nejsem,ale ty vždycky něco nakousneš a nedopovíš.A právě takhle pak vznikaj blbý drby..kdyby jsi to vysvětlila rovnou tak tahle diskuze byla tak o polovinu menší.
K.a.s.y.m. psal:Šárka psal:teda Tome ty si drbna
ano je to tak pudelka mela hodnotu menší a Michalovi se líbila tahle teda mě taky a tak sme pro ní jeli no a ta mu zůstane s tim že já až trochu ušetříme tak si koupim novou no a je to vážně venku. plus jako bonus si pudelu můžu kdykoli pučit.drbna nejsem,ale ty vždycky něco nakousneš a nedopovíš.A právě takhle pak vznikaj blbý drby..kdyby jsi to vysvětlila rovnou tak tahle diskuze byla tak o polovinu menší.
Jako že by se nám to SVčko začalo víc líbit? Neblázni
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 13.05.2009 12:39:33 Offline |
VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:Šárka psal:teda Tome ty si drbna
ano je to tak pudelka mela hodnotu menší a Michalovi se líbila tahle teda mě taky a tak sme pro ní jeli no a ta mu zůstane s tim že já až trochu ušetříme tak si koupim novou no a je to vážně venku. plus jako bonus si pudelu můžu kdykoli pučit.drbna nejsem,ale ty vždycky něco nakousneš a nedopovíš.A právě takhle pak vznikaj blbý drby..kdyby jsi to vysvětlila rovnou tak tahle diskuze byla tak o polovinu menší.
Jako že by se nám to SVčko začalo víc líbit? Neblázni
ale prd..jen by bylo mín řečí vokolo toho proč to prodala ne proč koupila to co koupila.
Lidí co tu na těhle SV jezdej je tu taky pár.
K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:
drbna nejsem,ale ty vždycky něco nakousneš a nedopovíš.A právě takhle pak vznikaj blbý drby..kdyby jsi to vysvětlila rovnou tak tahle diskuze byla tak o polovinu menší.Jako že by se nám to SVčko začalo víc líbit? Neblázni
ale prd..jen by bylo mín řečí vokolo toho proč to prodala ne proč koupila to co koupila.
Lidí co tu na těhle SV jezdej je tu taky pár.
jj ale hranatý je lepšejší a o litru se mi zdá už hodně dlouho... takový ty vlhký sny
Život je boj-mašina je nej!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 13.05.2009 13:26:45 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:
Jako že by se nám to SVčko začalo víc líbit? Neblázniale prd..jen by bylo mín řečí vokolo toho proč to prodala ne proč koupila to co koupila.
Lidí co tu na těhle SV jezdej je tu taky pár.jj ale hranatý je lepšejší a o litru se mi zdá už hodně dlouho... takový ty vlhký sny
koukam ze prodate voba dva, kuki si koupi sv 1000 a ty si koupis co kasyme ? :D mas taky vlhky sny wole ?
K.a.s.y.m. (Člen) 13.05.2009 13:41:34 Offline |
Billy psal:koukam ze prodate voba dva, kuki si koupi sv 1000 a ty si koupis co kasyme ? :D mas taky vlhky sny wole ?
nechte se překvapit,ale dřív jak na podzim to nebude
srad 750 98 ?
K.a.s.y.m. (Člen) 13.05.2009 14:14:50 Offline |
Billy psal:srad 750 98 ?
štyr vál a eště tahle starej
K.a.s.y.m. (Člen) 13.05.2009 14:16:56 Offline |
Kukii psal:chce mi vyfouknout litrový SVo ale v Nku, což mě moc netrápí, chci znova Sko, ale chvilku si na něj ještě budu muset počkat..
jedno pěkný černý bylo včera v Mostě
jo vlastne tys neco breptal o dvóhrnku co spis RSV ?
tech ale uz zdravejch motorove nebude , to radsi SVcko a nebo bych spis RSV
Billy psal:tech ale uz zdravejch motorove nebude , to radsi SVcko a nebo bych spis RSV
njn stejně časem budou doma asi dvě litrový SVa.. jedno nahatý a druhý oblečený a zřejmě obě černý uvidíme
K.a.s.y.m. (Člen) 13.05.2009 15:31:37 Offline |
Billy psal:jo vlastne tys neco breptal o dvóhrnku co spis RSV ?
to spíš Tuono
K.a.s.y.m. (Člen) 13.05.2009 15:44:27 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Billy psal:jo vlastne tys neco breptal o dvóhrnku co spis RSV ?
to spíš Tuono
a pučíš mi to?
asi jo
Kukii psal:Billy psal:tech ale uz zdravejch motorove nebude , to radsi SVcko a nebo bych spis RSV
njn stejně časem budou doma asi dvě litrový SVa.. jedno nahatý a druhý oblečený a zřejmě obě černý uvidíme
To je rozumMam S a víc a víc se mi začíná líbit N. Jinak ta kulatá 650 je krasavice, mě se líbí víc tež nová.Takový malý hezký, kulatý - malý TeLe
SV 1000S
Bouchal psal:Kukii psal:Billy psal:tech ale uz zdravejch motorove nebude , to radsi SVcko a nebo bych spis RSV
To je rozumMam S a víc a víc se mi začíná líbit N. Jinak ta kulatá 650 je krasavice, mě se líbí víc tež nová.Takový malý hezký, kulatý - malý TeLe
jen zabučet
Bouchal psal:Kukii psal:Billy psal:tech ale uz zdravejch motorove nebude , to radsi SVcko a nebo bych spis RSV
..N-ko..staré kulaté SV-o..
..konečně někdo s vkusem..
..ještě v černé zapomněls napsat..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:Bouchal psal:Kukii psal:
njn stejně časem budou doma asi dvě litrový SVa.. jedno nahatý a druhý oblečený a zřejmě obě černý uvidímeTo je rozumMam S a víc a víc se mi začíná líbit N. Jinak ta kulatá 650 je krasavice, mě se líbí víc tež nová.Takový malý hezký, kulatý - malý TeLe
Černá je nejvíc
SV 1000S
Pšán psal:Bouchal psal:Kukii psal:
njn stejně časem budou doma asi dvě litrový SVa.. jedno nahatý a druhý oblečený a zřejmě obě černý uvidímeTo je rozumMam S a víc a víc se mi začíná líbit N. Jinak ta kulatá 650 je krasavice, mě se líbí víc tež nová.Takový malý hezký, kulatý - malý TeLe
prej už máš hotovej květináč
LosBanditos (Člen) 14.05.2009 18:58:57 Offline |
Šárka psal:Tak to je ona ......říkáme jí Včelka ..... má sice plasty a není černá ale .... i tak je .
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … veelka.jpg
kua šary a opatrně !!!!!
LosBanditos adios !
Stránky: 1