Nejsi přihlášen
Čurkot Láďa (Nový člen) 14.05.2009 16:04:52 Offline |
Bulharsko
Čus banditi. Nechce se někdo přidat na cestu do Bulharska přes Srbsko s vyjížďkou do Turecka? Jedeme od 4.7. do 19.7.2009 nebo dle financí. Cestu jsme už jeli loni bez Turecka a SUPERRR! Jsme 3 Já,můj baťúžek a banďoušek. Věkově My 44 a banďouš 6. Tak se někdo přidejte ať nejsme sami. Láďa
Čurkot Láďa (Nový člen) 14.05.2009 16:34:14 Offline |
Re: Bulharsko
Panáčku ja byl z Rychvolda a co sem šťastně rozvedenej tak už několik let z Ostravy! Zdravím Bohumín
Čurkot Láďa (Nový člen) 14.05.2009 17:56:57 Offline |
Štychy jsou v kupě jen nějake nervy tam nefachčí. Hovado nemá narok,dal se do boje tak musí bojovat! Z neděle na pondělí nas vybrali: cross věci,přilba uvex,kalhoty fly,boty berik,chranič hrudi košile,chránič kolen kloubový,vapka kärcher,kompresor erbo . . . Tak kdybys neco viděl slyšel dej vědět.
K.a.s.y.m. (Člen) 15.05.2009 07:55:04 Offline |
do bulharska??? jsi se ,ne?Přijd s nima dělat chvíli k nám do firmy a oni tě takovýhle blbosti přejdou...tam ani za zlatý prase.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Čurkot Láďa (Nový člen) 15.05.2009 13:33:59 Offline |
Hele kam bys jel za 2 zlatý prasata? Ke komínu,klepaču nebo ku popelnici? Méně pracuj a někam si zajeď a zjistíš,že všude je chleba o 2kůrkach!
K.a.s.y.m. (Člen) 15.05.2009 13:35:16 Offline |
Čurkot Láďa psal:Hele kam bys jel za 2 zlatý prasata? Ke komínu,klepaču nebo ku popelnici? Méně pracuj a někam si zajeď a zjistíš,že všude je chleba o 2kůrkach!
asi jo ale tenhle národ je mi tak nějak dost nepřijemnej a na jejich způsob žití natož pracování jsem si rok a půl nezvyk..takže nemám potřebu jezdít k ním domu.
Čurkot Láďa (Nový člen) 15.05.2009 17:23:53 Offline |
Plně souhlasim,Chorvatsko máme projeté a v roce 2006 to bylo naposledy! Už nejsme pro ně zajimaví. Loni v Srbsku to bylo mnohem přivětivější a Bulhaři také v poho. Byli jsme Sozopol a Primorsko.Letos chceme jaště vidět Nesebar a udělat si výlet do Turecka. Enduro nám nevadí až budu velký také si koupím.
K.a.s.y.m. psal:Čurkot Láďa psal:Hele kam bys jel za 2 zlatý prasata? Ke komínu,klepaču nebo ku popelnici? Méně pracuj a někam si zajeď a zjistíš,že všude je chleba o 2kůrkach!
asi jo ale tenhle národ je mi tak nějak dost nepřijemnej a na jejich způsob žití natož pracování jsem si rok a půl nezvyk..takže nemám potřebu jezdít k ním domu.
no dělat u vás poláci tak uš nemáš kde dělat nebo co dělat
svět je cirkusovej stan
K.a.s.y.m. (Člen) 16.05.2009 20:47:57 Offline |
mi psal:K.a.s.y.m. psal:Čurkot Láďa psal:Hele kam bys jel za 2 zlatý prasata? Ke komínu,klepaču nebo ku popelnici? Méně pracuj a někam si zajeď a zjistíš,že všude je chleba o 2kůrkach!
no dělat u vás poláci tak uš nemáš kde dělat nebo co dělat
pro poláky ted stavíme dvě nádrže v Gdansku....taky banda pěknejch vychcánků
Stránky: 1