Nejsi přihlášen
jak odstranit zapečeninu od boty ze svodu
odbornící poraďte jak mám odstranit to černisko z trubky k vejfuku. ani o tom nevím a za jízdy jsem se dotkl spodkem boty o trubku za stupačkou a je tam černá čmouha.
dneska sem to skoušel nitroředidlem a drží to tam jako sviňa. čím to sundta
díky za rady
GSX 1400 K7
K.a.s.y.m. (Člen) 18.05.2009 14:51:31 Offline |
Re: jak odstranit zapečeninu od boty ze svodu
Mour psal:...benzín...silichrom
amen
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
kneehammer (Člen) 18.05.2009 14:56:28 Offline |
Tohle sem kdysi davno vygooglil:
Takže metoda použití různých rozpouštědel nepomohla.Metoda seškrábnutí fleku cínem nepomohlo (šlo to ,ale hodně pomalu a to opravdu hodně...asi z důvodu moc hrubého škvarku).Nakonec jsem zvolil metodu motorku nastartovat a zahřát svody na provozní teplotu, následně jsem vzal dřevěnný špalek a pomaličku jsem to seškrabával.to už docela šlo.Když mi zůstal taky jakoby velký mastný flek, tak jsem počkal ať svody ochladnou, nanesl jsem vrstvu silichromu a ejhle je problem pryč.Silichromem jsem zbytek vyčistil a nezůstala ani známka poškrábání či fleku.A nakonec doleštil Tempem.
Podrazka dolu sla
..:: B12 inside ::..
pepa psal:jo zatím dík
jen dopním, že je to není chrom ale asi nerez, nasadil jsem leo vince a ta trubka bude asi z nerezu
no skusím to ohřát a uvidím
Máš takový ty krásně matný trubky? tak na silichrom rychle zapomeň, zkoušel jsem to poté co se na tom svezl Karlos100 a nechal tam půl podpatku
za studena to domrdáš ještě víc, vohřej to čistýma hadrama pomalu sundavej, bacha ne silonovým finále jenom benzín na hadru (to už za studena)
Strýcfajtr !!!
pepa psal:Loser psal:nac se s tim tak srat ... neni lepsi koupit novy svody?
no mám ho asi měsíc tak to vyreklamuji né, dyť je to v záruce
no vidis ... priste mi rovnou zavolej a nemusis se s tim tady tak rozepisovat
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
XJelen psal:pepa psal:jo zatím dík
jen dopním, že je to není chrom ale asi nerez, nasadil jsem leo vince a ta trubka bude asi z nerezu
no skusím to ohřát a uvidímMáš takový ty krásně matný trubky? tak na silichrom rychle zapomeň, zkoušel jsem to poté co se na tom svezl Karlos100 a nechal tam půl podpatku
za studena to domrdáš ještě víc, vohřej to čistýma hadrama pomalu sundavej, bacha ne silonovým finále jenom benzín na hadru (to už za studena)
Páč tam máš ten lauf divně zahnutej
rašplej by to nešlo
...a bude hůř!
Loser psal:pepa psal:Loser psal:nac se s tim tak srat ... neni lepsi koupit novy svody?
no mám ho asi měsíc tak to vyreklamuji né, dyť je to v záruce
no vidis ... priste mi rovnou zavolej a nemusis se s tim tady tak rozepisovat
GSX 1400 K7
Stránky: 1