Nejsi přihlášen
Eremi má novej nick?
Prodám Suzuki Bandit 1200S, r.v. 01, modrá metalíza, najeto 55 tis. km, laďák Termignoni, pancéřové brzdové hadice ABM, přední tlumiče Wilbers, kufr Givi, teploměr oleje, tlumič řízení, zvýšené plexi.
cena: 85000 Kč
inzerát ze dne 18.05.2009 | sisqo@seznam.cz | +420777064410
God Save The Queen!
Re: Eremi má novej nick?
Filous psal:...áááá jééé, se sves na vokruhu tag bude asi ňákej posun ke kapotám, ne??? ...do toho inzerátu měl napsat eště "zasraný a nigdy nemytý, mouchy za posledních pjet sezón f ceně"
Mr.Propper promluvil.
Amen. . .
K.a.s.y.m. (Člen) 19.05.2009 10:31:58 Offline |
Eremi psal:vole spíš mi poraď za kolik je to prodejný a kam ten inzerát mám ještě hodit
motoinzercí a motorkářema nic nezkazíš
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Eremi psal:Filous psal:Eremi psal:vole spíš mi poraď za kolik je to prodejný a kam ten inzerát mám ještě hodit
...dyš mi zaplatíš benzín, tag já si tu ludru teda vodvezu
za kolik je to prodejný netušíš?
...zanedbaná 01čka co žere volej a eště f Sku??? ...pjetavosumdesát???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Eremi psal:Filous psal:
...dyš mi zaplatíš benzín, tag já si tu ludru teda vodvezuza kolik je to prodejný netušíš?
...zanedbaná 01čka co žere volej a eště f Sku??? ...pjetavosumdesát???
tady fak o svini nezavadíš já ti dám zanedbaná, pravidelnej a kvalitní servis, navíc je tam nová baterka ještě a hromada doplňků
S úsměvem jde všechno líp :o)
K.a.s.y.m. (Člen) 19.05.2009 12:33:11 Offline |
SLUGI psal:... slovenskejch
za 85 Éček ho beru a nemusí ho ani mejt
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Eremi psal:Filous psal:Eremi psal:
za kolik je to prodejný netušíš?...zanedbaná 01čka co žere volej a eště f Sku??? ...pjetavosumdesát???
tady fak o svini nezavadíš já ti dám zanedbaná, pravidelnej a kvalitní servis, navíc je tam nová baterka ještě a hromada doplňků
...doplňků??? ...to myslíš ty mouchy???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
VikecB12 psal:Taky sem se několikrát přesvěčil že to že je motorka vověšená doplňkama za dost peněz při prodeji nehraje roli,unás na to lidi dlabou,chcou mít 30tis km na budíku,víc je nezajímá
Mám na budíku 20800km a doplňků je na tom, že stály víc jak motorka. Nechce to někdo?
VikecB12 psal:Taky sem se několikrát přesvěčil že to že je motorka vověšená doplňkama za dost peněz při prodeji nehraje roli,unás na to lidi dlabou,chcou mít 30tis km na budíku,víc je nezajímá
... a pak všechny ty doplňky co byly na mašině o 10 litrů dražší nakoupí za dvakrát tolik a stejně si je tam daj,že jo
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:VikecB12 psal:Taky sem se několikrát přesvěčil že to že je motorka vověšená doplňkama za dost peněz při prodeji nehraje roli,unás na to lidi dlabou,chcou mít 30tis km na budíku,víc je nezajímá
... a pak všechny ty doplňky co byly na mašině o 10 litrů dražší nakoupí za dvakrát tolik a stejně si je tam daj,že jo
Tak tak
Kua tak mě to připadá,že tady zachvílu zůstane s banditem fakt akorát Furat a Filous. A mě možná nějakej zůstane pod střechou
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
ABik psal:VikecB12 psal:Taky sem se několikrát přesvěčil že to že je motorka vověšená doplňkama za dost peněz při prodeji nehraje roli,unás na to lidi dlabou,chcou mít 30tis km na budíku,víc je nezajímá
Mám na budíku 20800km a doplňků je na tom, že stály víc jak motorka. Nechce to někdo?
Kdyby jste věděli vo někom kdo by chtěl K6 B6S za 100 tak ji pustím nebo s příplatkem za GSXR
Fik-B6S psal:ABik psal:VikecB12 psal:Taky sem se několikrát přesvěčil že to že je motorka vověšená doplňkama za dost peněz při prodeji nehraje roli,unás na to lidi dlabou,chcou mít 30tis km na budíku,víc je nezajímá
Kdyby jste věděli vo někom kdo by chtěl K6 B6S za 100 tak ji pustím nebo s příplatkem za GSXR
Kdyby to byla 12ka tak se můžeme bavit..
ale já mám tu svojí hajtru rád a nějakej pátek ještě vydrží, jinak barva good
Bandit 4EVER!!!
VikecB12 psal:..Kua tak mě to připadá,že tady zachvílu zůstane s banditem fakt akorát Furat a Filous. A mě možná nějakej zůstane pod střechou
budu potřebovat poradit s jednou Kawou
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Filous psal:Eremi psal:sami jste péra, potřebuju to rychle prodat... spíš místo těch keců mi řekněte za kolik to dát, aby to šlo rychle z domu
...a nepsal sem ti to snat???
nějak sem si nevšim
S úsměvem jde všechno líp :o)
Eremi psal:Filous psal:Eremi psal:sami jste péra, potřebuju to rychle prodat... spíš místo těch keců mi řekněte za kolik to dát, aby to šlo rychle z domu
...a nepsal sem ti to snat???
nějak sem si nevšim
tady:
Filous (Člen)
Včera 12:05:28
Stránky: 1