Nejsi přihlášen
Valecky v retezu!
Tak jsem dnes vycistil retez,a zistil jsem ,ze valecky maji do stran vuli.Kdyz jsem ho prispanoval tak rachotil jak prase.Jinak co se vule tyka, neni nerovnomerne vytahanej.Tak kdo vi at poradi,mam zitra jet do Rakous,a nered bych aby jsem mel problemy.
Männer sind primitiv,aber glücklich!
Re: Valecky v retezu!
Hmm, a jsou i spodni valecky?Proste valecky co zapadaji do rozety,jsem si to vydedukoval tak,ze rachoti proto,ze maji jiz vuli,a kdyz dopadaji na rozetu,tak rachoti diky te vuli.Axialni i radialni ,nebo jak.Retez ma tak asi15000km.Regina.Tak jsem uvazoval,ze bych s tim dojel do Lince ke kamosovi,a dopoledne bych to jeste vymenil,nebo to risknout?
OK nebudu línej a du do pracovny............ mám řetěz origo o kterej se perfekteně staram. Je tam 16tis. a je naprosto OK. Vůle jsou na těch válečkách neznatelný. Tzn. ať se ozvou fundovanější. Každopádně když je řetěz pryč dělá to po vyřazení nepravidelný zvuk šššššš...šššš..ššššš..šššš Už to tu někdo popisoval.
Sranda byla když jsme loni jeli z korsiky, tak kámoš na Varaderu měl řetěz KO už před cestou. Cestou zpátky jsme dotahovali každých cca 400km. Je neuvěřitelný o kolik se pak dokáže vytáhnout, byl jak kšanda.
S dotahovanim neni problem, retez ja pravidelne vytahan,zadne rozdily,akorat tu nekdo psal,ze ty valecky maji vevnitr vazelinu nebo co,a v mojem urcite jiz nebude. Obcas byla videt po jizde na mokru rez,ale to byva ,si myslim.Jinak dik za cestu do pracovnyNecham to asi tak,uvidime.Jinak ty valecky maji axialni vuli tak 1mm.
Stránky: 1