Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Valecky v retezu!

jura (Člen)
18.05.2009 21:07:04

Valecky v retezu!

Tak jsem dnes vycistil retez,a zistil jsem ,ze valecky maji do stran vuli.Kdyz jsem ho prispanoval tak rachotil jak prase.Jinak co se vule tyka, neni nerovnomerne vytahanej.Tak kdo vi at poradi,mam zitra jet do Rakous,a nered bych aby jsem mel problemy.idontknow

Männer sind primitiv,aber glücklich!
osiris (Člen)
18.05.2009 21:29:32

Re: Valecky v retezu!

...nevím jestli tě juro dobře chápu, ale vrchní válečky (ne čepy) vůli do stran mají

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Miras (Člen)
18.05.2009 21:35:09

ty horní fakt vůli asi maj. Kolik ten řetěz má, co to je zač a jak si velký prase? bigsmile

jura (Člen)
18.05.2009 21:52:30

Hmm, a jsou i spodni valecky?Proste valecky co zapadaji do rozety,jsem si to vydedukoval tak,ze rachoti proto,ze maji jiz vuli,a kdyz dopadaji na rozetu,tak rachoti diky te vuli.Axialni i radialni ,nebo jak.Retez ma tak asi15000km.Regina.Tak jsem uvazoval,ze bych s tim dojel do Lince ke kamosovi,a dopoledne bych to jeste vymenil,nebo to risknout?idontknow

Miras (Člen)
18.05.2009 22:08:22

OK nebudu línej a du do pracovny............   mám řetěz origo o kterej se perfekteně staram. Je tam 16tis. a je naprosto OK. Vůle jsou na těch válečkách neznatelný. Tzn. ať se ozvou fundovanější. Každopádně když je řetěz pryč dělá to po vyřazení nepravidelný zvuk šššššš...šššš..ššššš..šššš  bigsmile Už to tu někdo popisoval.

Sranda byla když jsme loni jeli z korsiky, tak kámoš na Varaderu měl řetěz KO už před cestou. Cestou zpátky jsme dotahovali každých cca 400km. Je neuvěřitelný o kolik se pak dokáže vytáhnout, byl jak kšanda.

jura (Člen)
18.05.2009 22:20:55

S dotahovanim neni problem, retez ja pravidelne vytahan,zadne rozdily,akorat tu nekdo psal,ze ty valecky maji vevnitr vazelinu nebo co,a v mojem urcite jiz nebude.bigsmile Obcas byla videt po jizde na mokru rez,ale to byva ,si myslim.Jinak dik za cestu do pracovnygoodNecham to asi tak,uvidime.Jinak ty valecky maji axialni vuli tak 1mm.

Miras (Člen)
18.05.2009 22:40:43

Tam vazelína není. Tam je tak mazivo které používáš. Orig náplň drží gumičky u osy mezi články.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS