Nejsi přihlášen
Motalarm, jak?
Zdar bikeři, prošel jsem tady skoro vše, ale nenašel co hledal. Můžete mi někdo HELP, jak zapojit motoalarm Maxicar 338 s imobilizérem a dálkovým startem. Na elektro jsem totální a potřeboval bych co, kde, jak, k čemu a proč. Díky za cokoli.
Bandit 1200N 1999
Všude dobře, proč být doma?
K.a.s.y.m. (Člen) 19.05.2009 07:55:35 Offline |
Re: Motalarm, jak?
Killer psal:Zdar bikeři, prošel jsem tady skoro vše, ale nenašel co hledal. Můžete mi někdo HELP, jak zapojit motoalarm Maxicar 338 s imobilizérem a dálkovým startem. Na elektro jsem totální a potřeboval bych co, kde, jak, k čemu a proč. Díky za cokoli.
Bandit 1200N 1999
pokud jsi na elektriku totální tak se na to to uděláš spíš víc škody jak užitku
Jinak Šílenej(Mr.BSE) tu něco jednou radil tak možná bude vědět víc.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Re: Motalarm, jak?
Killer psal:Zdar bikeři, prošel jsem tady skoro vše, ale nenašel co hledal. Můžete mi někdo HELP, jak zapojit motoalarm Maxicar 338 s imobilizérem a dálkovým startem. Na elektro jsem totální a potřeboval bych co, kde, jak, k čemu a proč. Díky za cokoli.
Bandit 1200N 1999
Sice nevím jak ten tvůj, ale my když zapojovali alarm, tak imobilizér jsme dávali na oranžový drát od kolébkového vypínače zapalování (oranžová se pak ale myslim mění na černo-zelenou, nebo jakou, takže bacha na to - my tahali drát). Blikny jsme připojily na blikny (proříznout bužírku, omotat, cín + trochu stahovačky), konektor na napájení byl u toho, to stačilo jen zaklapnout do origo. Z něj už pak bylo ke všemu dalšímu (imobilizér a samotná jednotka). Dálkovej start tam nemam a ani jsem ho nechtěl, páč studený to stejně nechytne (vzhledem k mechanickému sytiči) a teplý to nepotřebuje zahřívat (teda ne vždy).
Největší problém by byl, že mě nějak blbne čidlo na neutrál (a furt jsem se nedokopal k tomu to nějak alespoň vyčistit), takže věřim, že při první pokusu o machrování by se motorka válela v prachu.
Tož tak. Jo a ma Scorpion SR-i900. Sice mi to čas od času zařve, páč jak to má to RFID, tak nevim kterým se to vypíná, ale jinak
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1