Nejsi přihlášen
snížení B12 :)
hledám a nenacházím....
jak snížit B12?? dal jsem už minulou sezonu centrál z gsxr, kterej mi to znatelně nakop....to by mi nevadilo,vypadá to dobře, na zem došáhnu, ale při jízdě mi to přijde takový nějaký moc vysoký ...
přemýšlel jsem nechat udělat delší kosti, ale nevim, jakou dýlku to snese oproti originálu....
ještě jsem tu vyčet cosi o spuštění vidlí, ale tam si zas nejsem jistej tím zkrácením rozvoru....myslím že to asi o moc spuštěný být nemůže (a když, tak o kolik je to reálný bez axtra zásahu to jízdních vlastností??)....
je tu tedy nějaká možnost krom toho se na to vysrat???
Re: snížení B12 :)
Meloun psal:Však o to jde,ne??Pořádnej strýcfajtr
Nech to nakoplý a sežeň si sedlo ze starý B6 96..je hezky vykrojený a nižší,než to,co tam pak začali dávat
nevim, jestli by sedlo vyřešilo ten blbej pocit z jízdy ve vejšce...abych pak spíš neměl ruce nad hlavou....
ale jinak jako vogohustejstrýt to je, to jako jo (smajlíkseširokejmaramenamaadlouhýmpérem)
hans psal:Meloun psal:Však o to jde,ne??Pořádnej strýcfajtr
Nech to nakoplý a sežeň si sedlo ze starý B6 96..je hezky vykrojený a nižší,než to,co tam pak začali dávatnevim, jestli by sedlo vyřešilo ten blbej pocit z jízdy ve vejšce...abych pak spíš neměl ruce nad hlavou....
ale jinak jako vogohustejstrýt to je, to jako jo (smajlíkseširokejmaramenamaadlouhýmpérem)
Fakt to ten posez zepší o hodně..
A z fotky mi to nějak přehnaně nakoplý nepřijde..
PURE NAKED BIKE!
není to zas tolik nakoplý, hádám tak 3-4 cm.....ale kdyby to bylo krapet níž, nevadilo by to
woe,tak to buď hoď do originálu a prcej to, nebo užívej vysokýho posezu bez remcání nebo rozřezej rám a převař ho do chtěný pozice nebo nevim co dál
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
fidoB6 psal:woe,tak to buď hoď do originálu a prcej to, nebo užívej vysokýho posezu bez remcání nebo rozřezej rám a převař ho do chtěný pozice nebo nevim co dál
dobrej nápad, tak já ti to tam k tobě hodim na ty úpravy rámu....
Meloun psal:Hans:
Jsem z tebe zklamán..
Vkládal jsem do tebe naděje-jako do nové rozumné krve eNkovýho oldschool klubu, ale teď vidím, že jsi jako ty ostatní slečinky..
hluboce se omlouvám......
zamyslím se nad sebou......
stačí zatím že jsem odrbanej a připochcanej????
K.a.s.y.m. (Člen) 19.05.2009 21:19:31 Offline |
Meloun psal:Hans:
Jsem z tebe zklamán..
Vkládal jsem do tebe naděje-jako do nové rozumné krve eNkovýho oldschool klubu, ale teď vidím, že jsi jako ty ostatní slečinky..
tak to by jsi měl radost na posaz z tohohle.. v neděli jsem na tom dal 200 km a ač to má rovný větve tak posaz je furt s váhou hodně na ruce jako s původníma větvema
http://kasym.rajce.idnes.cz/Suzuki_GSXR … 2/#062.JPG
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1