Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Žere volej

Vidle (Člen)
21.05.2009 07:49:55

Žere volej

Včera příjdu do garage , votočím klíčem ...nezhasíná kontrolka voleje. Doleju , zhasla .....nastartuju a z vejfuku modrej dým , jak z traktora ....  Tož su v háji ...   A povím vám ...z ničeho nic ...  Žádné předchozí ani minimální náznaky ...idontknow   Tak  myslím , že to bude těsnění pod hlavou ...

VikecB12 (Člen)
21.05.2009 08:33:29

Re: Žere volej

A kam ti zmizel fšechen ten volej,vždyť na to aby to nemazalo by ho tam asi moc nezbylo,kolik musels dolit,aby byl zase vidět v olejoznaku? Já jenom,že pokud jezdils bes oleja delší dobu a čekals na to až se rosvítí kontrolka,tak už bude taky možná po motorusurprised Nebo při poslední projížďce bylo oleja dost,votstavils motorku a při další náfštěvě ho věčina chyběla?surprised

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Vidle (Člen)
21.05.2009 10:22:38

Byla vodstavená ....od listopadu jsem na ni nejel ... vlezl do ní litr voleje ...bad

Vidle (Člen)
21.05.2009 10:25:59

kecám ...Jela cca před měsícem a nic na ní nebylo ...vše v poho ...  Jsem zblblej , mám víc motyk , tak v tom mám chaos ...

Kelly01 (Člen)
21.05.2009 10:26:30

Měla umřít hladysurprised

God Save The Queen!
fidoB6 (Člen)
21.05.2009 10:33:10

Vidle: když jich máš víc, hoď jí ze skály a poprdelibigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Vidle (Člen)
21.05.2009 10:55:43

Mám jen jednu péérdel néé  ??  bigsmile  ...A le k Banďourovi má citovej vztah ...., takže žádný  " těpni to ze skály ..."   good

VikecB12 (Člen)
21.05.2009 11:02:09

No a jak dlouho ti pak vrčela,kdyš dolils ten volej,nechals to vohřát,nebo neskusil projet? Jenom jestli jako to dýmení nebylo spůsobený tym votstavením,než se to fšechno propálí a proluftuje. Mě třeba mašina po zimě taky fšelijak tarokuje,pokuřuje a vydává různý zvuky,ale jak se to projede a pořádně vohřeje je to ok.

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Vidle (Člen)
21.05.2009 11:08:28

Když jsem nechal zahřát  a pak to vzal trochu za plyn ( na stojanu) , tak jsem v garage neviděl ....po zahřátí to nevypadalo špatně , ale ve vzduchu byl cítit spálenej olej , ale jak jsem za to zatáhl , tak .....dymovnice ....

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS