Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 21.05.2009 20:36:39 Offline |
Re: B6 1999 po zahřátí cvaká... ventily???
coyotex psal:čau banďáci, můj Banďour lítá jak vítr, jen mě trochu znervózňuje cvakání po zahřátí motoru, doufám, že to jsou jen ventilové vůle, ale radši se chci informovat u profíků:)
a nebo taky špatenej rozvodák kolik máš najeto?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Pokud přimo nebuši a slyšiš jen tak takove cvakani. Tak to je normalni musiš si uvědomit že to je vzduchem chlazeny tedy to neni tichy jako vodnik. Občasse ti z toho nějaky ten tiši zvuk ozve je to prostě tak...
Dotaz a rozvdak?? neměl by přežit vic jak 50tisic km ? ? ?
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
K.a.s.y.m. (Člen) 22.05.2009 07:29:10 Offline |
Frodo89 psal:Pokud přimo nebuši a slyšiš jen tak takove cvakani. Tak to je normalni musiš si uvědomit že to je vzduchem chlazeny tedy to neni tichy jako vodnik. Občasse ti z toho nějaky ten tiši zvuk ozve je to prostě tak...
Dotaz a rozvdak?? neměl by přežit vic jak 50tisic km ? ? ?
to co řikáš s těma km je sice hezký,ale s kilometrama na tachometru víme jako to je.
P.S.nechal jsi repasovat napínák nebo je novej???bejvaj dost často tak vyčochtaný,že se někdy stane ,že se šprajcne a přestane napínat.
seřid a nebo nech seřídit ventily a pak špekuluj dál.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Frodo89 psal:Pokud přimo nebuši a slyšiš jen tak takove cvakani. Tak to je normalni musiš si uvědomit že to je vzduchem chlazeny tedy to neni tichy jako vodnik. Občasse ti z toho nějaky ten tiši zvuk ozve je to prostě tak...
Dotaz a rozvdak?? neměl by přežit vic jak 50tisic km ? ? ?to co řikáš s těma km je sice hezký,ale s kilometrama na tachometru víme jako to je.
P.S.nechal jsi repasovat napínák nebo je novej???bejvaj dost často tak vyčochtaný,že se někdy stane ,že se šprajcne a přestane napínat.
seřid a nebo nech seřídit ventily a pak špekuluj dál.
Vim že se to stači ale ja třebas vim že na 2003 mam najeto važně jen 21500km. Koupil jsem ji ze se serviskou s 17500km v loni v lete a ted to budu mit rok v depozitu.
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Ahoj lidi, mám podobný problém. Jakmile se motor zahřejě začně to cvakat jako kdybych dal dřívko od nanuku do drátů...je to rok 2000 a nalítáno má 23tis. Jsem v tomle směru začátečník takže potřebuji každou radu... ještě zkusím vyměit rozetu přední i zadní.Zuby jsou ostrý, že se o ně dá říznout, ale řetez je nový... včera jsem ho čistil a nalezl jsem na něm i spojku což podle manuálu nemá vůbec být.
Zdenek psal:To Frodo,,,mám vodníka a po nastartování to je takovej rachot, ale už vím proč, koně, koně chcou ven. Zdenek.
jenže je rozdíl ve cvakání 80 a 180 koní
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Nakk psal:Ahoj lidi, mám podobný problém. Jakmile se motor zahřejě začně to cvakat jako kdybych dal dřívko od nanuku do drátů...je to rok 2000 a nalítáno má 23tis. Jsem v tomle směru začátečník takže potřebuji každou radu... ještě zkusím vyměit rozetu přední i zadní.Zuby jsou ostrý, že se o ně dá říznout, ale řetez je nový... včera jsem ho čistil a nalezl jsem na něm i spojku což podle manuálu nemá vůbec být.
...esi ti to dělá za jízdy a máš vomletý kolečko a rozetu, tag je to řetězofkou...a esi máš na řetězu spojku s pojistkou, tag to fakt nejni ideální
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Nakk psal:Ahoj lidi, mám podobný problém. Jakmile se motor zahřejě začně to cvakat jako kdybych dal dřívko od nanuku do drátů...je to rok 2000 a nalítáno má 23tis. Jsem v tomle směru začátečník takže potřebuji každou radu... ještě zkusím vyměit rozetu přední i zadní.Zuby jsou ostrý, že se o ně dá říznout, ale řetez je nový... včera jsem ho čistil a nalezl jsem na něm i spojku což podle manuálu nemá vůbec být.
...esi ti to dělá za jízdy a máš vomletý kolečko a rozetu, tag je to řetězofkou...a esi máš na řetězu spojku s pojistkou, tag to fakt nejni ideální
Ano mám tam spojku. Rozeta je omletá(vostrý zuby), ale kolečko vepředu nevím to bych musel rozebrat a juknout se, ale můj předpoklad je že je taky v háji.
Příští měsíc to nechám vyměnit a uvidí se, pokud to nepřestane půjdu krůček po krůčko co by to mohlo dělat(ventily, rozvody...)
Nakk psal:Filous psal:Nakk psal:Ahoj lidi, mám podobný problém. Jakmile se motor zahřejě začně to cvakat jako kdybych dal dřívko od nanuku do drátů...je to rok 2000 a nalítáno má 23tis. Jsem v tomle směru začátečník takže potřebuji každou radu... ještě zkusím vyměit rozetu přední i zadní.Zuby jsou ostrý, že se o ně dá říznout, ale řetez je nový... včera jsem ho čistil a nalezl jsem na něm i spojku což podle manuálu nemá vůbec být.
Ano mám tam spojku. Rozeta je omletá(vostrý zuby), ale kolečko vepředu nevím to bych musel rozebrat a juknout se, ale můj předpoklad je že je taky v háji.
Příští měsíc to nechám vyměnit a uvidí se, pokud to nepřestane půjdu krůček po krůčko co by to mohlo dělat(ventily, rozvody...)
...hlavně bys měl nejdříf dijagnostikovat, esi to de z motoru nebo vodjinud ...proto sem se tě ptal, esi to dělá enem za jízdy nebo to cvaká na volnobjech nebo ve vyšších votáčkách na neutrál...kapišto??? ...a esi neznáš servisní historiji tý mašiny, tag výměna voleje, filtrů a kontrola ventilovejch vůlí a případně i kontrola napínáku rozvoďáku by mělo bejt to první a základní, co bys měl udělat neš s tym vůbec začneš jezdit, páč dyš píšeš v jakym stavu máš rozetu a co tam máš za řetěs, tag přetchozí majitel byl dobytek neskutečnej...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1