Nejsi přihlášen
C.E.C.
Cifix podejte někdo hlášení z druhýho závodu čumím do výsledků, Inkviz to včera po telefonu taky moc nekomentoval...
Co stalo se v 48-49 rundě? Tam je nějakej velkej propad, jako kdyby se někdo klouznul ... a komu bouchly saze v poslední směně? tam ty časy už byly sakramentský
Strýcfajtr !!!
inkvizitorr (Administrator) 22.05.2009 08:24:00 Offline |
Re: C.E.C.
499 má pro letošek složení: osi gsx1400, humlak gsxr1000, já rsv 1000 a na následující dvě šestihodinovky (most a slovakiaring) kožuch kawa 600. všechno dopadlo v cajku, kein unfall, sice sme dojeli na chvostu startovního pole, ale v tý konkurenci co tam letos po zavedení cec2 zustala se ani neni moc co divit...
start inkviz, první střídání osiris, druhý humlák (ty dvě pomalý kola jsou za safety carem), pak zas inkviz (v druhým střídání třikrát v kačeru ), osi a poslední už fakt pěkný střídání o5 humlák
jezdila se tahle varianta trati vokruh takovej moc umělej, placatej, furt jenom brzda nebo full gas
víc info na www.lausitzring.de
doba je temná...
...my jsme byli všichni ok ...naštěstí
...v těch kolech se jezdilo za safety carem, upad někde někdo
...poslední střídání jel humlák
...jinak není co, prostě tam jezděj kurevsky rychlí borci
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Progear 650 (Člen) 22.05.2009 09:52:36 Offline |
Osi: však když bys nemusel pokaždé na cílovce stavět na zastávce, hned by to jistě bylo lepší....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 22.05.2009 09:59:23 Offline |
Progear 650 psal:Osi: však když bys nemusel pokaždé na cílovce stavět na zastávce, hned by to jistě bylo lepší....
jezdí podle řáu "jízdího řádu"
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Progear 650 psal:Osi: však když bys nemusel pokaždé na cílovce stavět na zastávce, hned by to jistě bylo lepší....
...wole ...vidíš ale tu pravidelnost ? japonskej šinkanzen by se moh ode mne učit
...jinak ta cílovka, i protilehlá strana je masakr, lítaj okolo mě pošuci strašněě rychle ...já už to porychlit o moc nemoh, na rovině to víc nejede a v zatáčkách (i po úpravách abych mohl s obryní do co největších náklonů) už mi vlevo překážel bočák a vpravo svod vejfuku ...samo že pilovat na brzdy a optimální stopou by se dalo
Pěkný report díky za info
- humlák poslední směnu
- Inkviz na startu a běhá Osi musel bejt odvážnej, stát proti rozjetýmu vlaku
- Osimu jste na to měli dát nějakou pořádnou lopatu na to světlo, ať nedělá v tý kategorii SBK ostudu auu
Strýcfajtr !!!
inkvizitorr (Administrator) 22.05.2009 11:40:00 Offline |
jo, jede se to proti směru hodinovejch ručiček, ta první levá za cílovkou padá dolů a neni do ní vidět, paráda
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 22.05.2009 11:54:45 Offline |
evo II jede jenom CEC2, CEC jedem v kategorii SBK tudíž můžu ject s kolotočem tak ať se holky projedou vobě
doba je temná...
Progear 650 (Člen) 24.05.2009 15:31:44 Offline |
osiris psal:Progear 650 psal:Osi: však když bys nemusel pokaždé na cílovce stavět na zastávce, hned by to jistě bylo lepší....
...wole ...vidíš ale tu pravidelnost ? japonskej šinkanzen by se moh ode mne učit
...jinak ta cílovka, i protilehlá strana je masakr, lítaj okolo mě pošuci strašněě rychle ...já už to porychlit o moc nemoh, na rovině to víc nejede a v zatáčkách (i po úpravách abych mohl s obryní do co největších náklonů) už mi vlevo překážel bočák a vpravo svod vejfuku ...samo že pilovat na brzdy a optimální stopou by se dalo
chválím Tě...
bočák jsem ještě nedal... no a mezisvod taky nee, to už bych spíš dal loket, ramínko a helmičku....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
citace: "jak jste si určitě všimli, po okruhu se pohyboval i Miloš "Číha" Čihák, tentokrál ale ne na motorce ale s mikrofonem a kamerou. šotek z tohoto počinu by měl být k vidění tuto neděli před přímým přenosem závodů MotoGP v Mugelu."
osiris psal:citace: "jak jste si určitě všimli, po okruhu se pohyboval i Miloš "Číha" Čihák, tentokrál ale ne na motorce ale s mikrofonem a kamerou. šotek z tohoto počinu by měl být k vidění tuto neděli před přímým přenosem závodů MotoGP v Mugelu."
škoda že se tam nepohyboval honza čihák
Banditatom (Člen) 21.06.2009 21:28:46 Offline |
luxusní fotečka
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1