Nejsi přihlášen
Řadicí páka
Zdar hoši,nevíte někdo jak opravit řadící páku ? robě na SV650 se přestala vracet řadička,tak že pokud nepotáhne nahoru nebo nezatlačí naopak dolů , nejde přeřadit! kurva fix už toho mám po krk,furt se cosi na něčem jebe!!!! je tam nějaká pružina ,či co? nebudu muset nechat půlit motor,že ne
když to jede,je to OK
Re: Řadicí páka
...žádná pružina...zatvrdlo jí to na čepu na stupačce...sundej tu řadičku ze stupačky, to "kluzný" místo vyčisti, mázni vazelínou a zas to sloš a musí to chodit jag po másle,...mezi stupačkou a řadičkou je taková tenká ocelová podloška, aby se to nezadíralo do toho hliníku...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...žádná pružina...zatvrdlo jí to na čepu na stupačce...sundej tu řadičku ze stupačky, to "kluzný" místo vyčisti, mázni vazelínou a zas to sloš a musí to chodit jag po másle,...mezi stupačkou a řadičkou je taková tenká ocelová podloška, aby se to nezadíralo do toho hliníku...
ne ne ne Filouši,tentokrát jsi se spletl,rozebral jsem to z té pravé strany,sundal spojkový koš a ejhle ,pružina je na mou duši zlomená!!
když to jede,je to OK
K.a.s.y.m. (Člen) 24.05.2009 11:00:48 Offline |
korunová záležitost ,ale dost práce.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
zdenek 1 psal:Filous psal:...žádná pružina...zatvrdlo jí to na čepu na stupačce...sundej tu řadičku ze stupačky, to "kluzný" místo vyčisti, mázni vazelínou a zas to sloš a musí to chodit jag po másle,...mezi stupačkou a řadičkou je taková tenká ocelová podloška, aby se to nezadíralo do toho hliníku...
ne ne ne Filouši,tentokrát jsi se spletl,rozebral jsem to z té pravé strany,sundal spojkový koš a ejhle ,pružina je na mou duši zlomená!!
...čoveče, tag to sorry, to bych netipoval ...no hlavně, žes to vopravil
..paní má šikovného panáčka..
..Fildo,pro rozšíření obzorů..
..bazmek numerko 25
http://www.partsdepot.cz/index.php?fveh … tion=97283
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:..paní má šikovného panáčka..
..Fildo,pro rozšíření obzorů..
..bazmek numerko 25
http://www.partsdepot.cz/index.php?fveh … tion=97283
...copag já vim, co je to za pružinu, ale eště sem ji nigdá neviděl prasklou, tagže bych to na ní netipoval
Stránky: 1