Nejsi přihlášen
Řadicí páka
Zdar hoši,nevíte někdo jak opravit řadící páku ? robě na SV650 se přestala vracet řadička,tak že pokud nepotáhne nahoru nebo nezatlačí naopak dolů , nejde přeřadit! kurva fix už toho mám po krk,furt se cosi na něčem jebe!!!! je tam nějaká pružina ,či co? nebudu muset nechat půlit motor,že ne ![]()
![]()
![]()
![]()
když to jede,je to OK
Re: Řadicí páka
...žádná pružina...zatvrdlo jí to na čepu na stupačce...sundej tu řadičku ze stupačky, to "kluzný" místo vyčisti, mázni vazelínou a zas to sloš a musí to chodit jag po másle,...mezi stupačkou a řadičkou je taková tenká ocelová podloška, aby se to nezadíralo do toho hliníku...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...žádná pružina...zatvrdlo jí to na čepu na stupačce...sundej tu řadičku ze stupačky, to "kluzný" místo vyčisti, mázni vazelínou a zas to sloš a musí to chodit jag po másle,...mezi stupačkou a řadičkou je taková tenká ocelová podloška, aby se to nezadíralo do toho hliníku...
ne ne ne Filouši,tentokrát jsi se spletl,rozebral jsem to z té pravé strany,sundal spojkový koš a ejhle ,pružina je na mou duši zlomená!!![]()
když to jede,je to OK
|
K.a.s.y.m. (Člen) 24.05.2009 11:00:48 Offline |
korunová záležitost ,ale dost práce.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
zdenek 1 psal:Filous psal:...žádná pružina...zatvrdlo jí to na čepu na stupačce...sundej tu řadičku ze stupačky, to "kluzný" místo vyčisti, mázni vazelínou a zas to sloš a musí to chodit jag po másle,...mezi stupačkou a řadičkou je taková tenká ocelová podloška, aby se to nezadíralo do toho hliníku...
ne ne ne Filouši,tentokrát jsi se spletl,rozebral jsem to z té pravé strany,sundal spojkový koš a ejhle ,pružina je na mou duši zlomená!!
...čoveče, tag to sorry, to bych netipoval
...no hlavně, žes to vopravil![]()
..paní má šikovného panáčka..![]()
..Fildo,pro rozšíření obzorů..
..bazmek numerko 25
http://www.partsdepot.cz/index.php?fveh … tion=97283
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:..paní má šikovného panáčka..
..Fildo,pro rozšíření obzorů..
..bazmek numerko 25
http://www.partsdepot.cz/index.php?fveh … tion=97283
...copag já vim, co je to za pružinu, ale eště sem ji nigdá neviděl prasklou, tagže bych to na ní netipoval![]()
Stránky: 1