Nejsi přihlášen
Re: Pijete, nebo...
Suším hubu...
ä ještě dlouho budu...
Meloun psal:Kafe
V tejdnu většinou nepiju..neni s kým....a sám to raději pokoušet nebudu,páč bych tomu moh prej podlehnout
tak se svou drahou polovičkou, ne? kafe jedině ráno před arbeitem a po... abych vydržel aspoň do devíti
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Meloun psal:Kafe
V tejdnu většinou nepiju..neni s kým....a sám to raději pokoušet nebudu,páč bych tomu moh prej podlehnouttak se svou drahou polovičkou, ne? kafe jedině ráno před arbeitem a po... abych vydržel aspoň do devíti
S tou nebydlim..zatim(naštěstí..)..to bych byl napranej furt..do nálady..
PURE NAKED BIKE!
mr.BSE psal:Už, už sem rozdělával Pardála, ale napsal kamoš že dáme gay session na benzince, takže bohužel... až zítra
Takže bereš růžovoučký tryčenko vo dvě čísla menší než bys měl mít a deš se promenádovat po benzínce s alfou jo? A to sem tě měl za rozumnýho
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
mr.BSE psal:ross psal:mr.BSE psal:Už, už sem rozdělával Pardála, ale napsal kamoš že dáme gay session na benzince, takže bohužel... až zítra
v kuklách
Jasně, budeš pak chtít nějaký cigára?
tak mi teda kartáč vem...
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
VikecB12 psal:mr.BSE psal:Už, už sem rozdělával Pardála, ale napsal kamoš že dáme gay session na benzince, takže bohužel... až zítra
Takže bereš růžovoučký tryčenko vo dvě čísla menší než bys měl mít a deš se promenádovat po benzínce s alfou jo? A to sem tě měl za rozumnýho
Ty užs mě tak viděl, co
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Progear 650 (Člen) 27.05.2009 21:56:57 Offline |
já neee... držím přísnou dietu....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
nicola.foxx (Člen) 27.05.2009 23:31:21 Offline |
TŮŮ ONDRÁŠ :
Si hopsi do Letňan na PIVNÍ SLAVNOSTI a bude ti dobře. Byl jsem tam v pondělí a začínal jsem Portrem z Pardubek (černá 19) a pak už se to vezlo. Až na ty ceny je to tam příjemný.
ps. To je celkem dobrej tip i pro KOJAKSRO
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Tak ja si udelal veceri, dal si k ni 3 san migely, sel spat. Ve tri probouzecka, kukacka na Barcu, k tomu dalsi dva kousky, vo peti zase na kute, v 7 vstavacka a supacka do rachoty. A vy parchanti jeste vsici chrapete
takze kdyz to shrnu, tak bych rekl, ze jsem mel takovej prostatickej chlastaci vecer
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
nicola.foxx psal:TŮŮ ONDRÁŠ :
Si hopsi do Letňan na PIVNÍ SLAVNOSTI a bude ti dobře. Byl jsem tam v pondělí a začínal jsem Portrem z Pardubek (černá 19) a pak už se to vezlo. Až na ty ceny je to tam příjemný.
Taky jsem tam chtěla ale ty ceny mě dost odradily teda...
Jaký si to uděláš, takový to máš...
nicola.foxx psal:TŮŮ ONDRÁŠ :
No právě ty ceny...
Jsem likvidoval ještě zásoby aby se nezkazily... Bylo toho trochu víc, ale včechno jsem zvládl.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
nicola.foxx (Člen) 28.05.2009 14:41:51 Offline |
tů Ondráš a Peta
Nedelejte socky a bezte tam hodit par skopku. Fakt je to tam dobry.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Stránky: 1