Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen


Index » Cestování » Motosprint Týn nad Vltavou

lemmy.k (Člen)
02.06.2009 22:55:37
Offline

Motosprint Týn nad Vltavou

Tak prej je ve stejnym termínu 6.5. 1. jako ve Vodňanech, sprint v Týně nad Vltavou. Na webu to nejni, ale řikal mi to kluk z tejna, že tam sou všude plakáty. Nevim kdo to takhle blbě naplánoval,dvě stejný akce,pár kiláků od sebe. Utrpí tim obě akce a to je škoda, oba sprinty měly vždycky úroveň. Vodnanský to maj na webu už dlouho, tak co tejňáci blbnou? Nemam to ověřený, ale asi to tak bude. Ví o tom někdo víc, nebo se k tomu může vyjádřit někdo z tejňáků?

lemmy.k (Člen)
02.06.2009 23:02:45
Offline

Re: Motosprint Týn nad Vltavou

lemmy.k psal:

Tak prej je ve stejnym termínu 6.5.1 jako ve Vodňanech, sprint v Týně nad Vltavou. Na webu to nejni, ale řikal mi to kluk z tejna, že tam sou všude plakáty. Nevim kdo to takhle blbě naplánoval,dvě stejný akce,pár kiláků od sebe. Utrpí tim obě akce a to je škoda, oba sprinty měly vždycky úroveň. Vodnanský to maj na webu už dlouho, tak co tejňáci blbnou? Nemam to ověřený, ale asi to tak bude. Ví o tom někdo víc, nebo se k tomu může vyjádřit někdo z tejňáků?

To datum je 6.6.

Pajk (Člen)
02.06.2009 23:28:51
Offline

Re: Motosprint Týn nad Vltavou

Tuším minulej, nebo před to měli taky ve stejným termínu jako Vodňany. Nevim nerozumim těm organizátorum v Týně pokud to teprv plánujou a ví kdy se se jede kousek vedle a daj stenej termín, teda pokud je to tak. Letos se jedou tady na jihu jenom Vodňany, co vím.

Board footer



W3C XHTML 1.0 W3C CSS

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson
design & modifications of punBB: Syky
testing: Inkvizitorr