Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 03.06.2009 11:23:46 Offline |
gola mannesmann
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 03.06.2009 12:02:57 Offline |
Re: gola mannesmann
řekněme zastane kompletní vybavení klíčů potřebných a Bandasku a jiné
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:řekněme zastane kompletní vybavení klíčů potřebných a Bandasku a jiné
...určitě...dokonce sou tam i torxy s dírkou, takže i Tajnej s Vorlem by to použili na ty jejich zázraky z Bavorska ...a líbí se mi, že tam sou i dlouhý vořechy...no a ta cena je dle mýho velice příznivá...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 03.06.2009 12:07:51 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:řekněme zastane kompletní vybavení klíčů potřebných a Bandasku a jiné
...určitě...dokonce sou tam i torxy s dírkou, takže i Tajnej s Vorlem by to použili na ty jejich zázraky z Bavorska ...a líbí se mi, že tam sou i dlouhý vořechy...no a ta cena je dle mýho velice příznivá...
torxy s dírkou jsou potřeba i na suzách..většinou tam kde výrobce nechce aby se někdo hrabal
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:řekněme zastane kompletní vybavení klíčů potřebných a Bandasku a jiné
torxy s dírkou jsou potřeba i na suzách..většinou tam kde výrobce nechce aby se někdo hrabal
...třeba spínačka na někerejch modelech???
K.a.s.y.m. (Člen) 03.06.2009 12:42:41 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...určitě...dokonce sou tam i torxy s dírkou, takže i Tajnej s Vorlem by to použili na ty jejich zázraky z Bavorska ...a líbí se mi, že tam sou i dlouhý vořechy...no a ta cena je dle mýho velice příznivá...torxy s dírkou jsou potřeba i na suzách..většinou tam kde výrobce nechce aby se někdo hrabal
...třeba spínačka na někerejch modelech???
spinačka..zámek sedla...TRE člen na stříkačkách a určitě by se našli i další věci
inkvizitorr (Administrator) 03.06.2009 12:47:32 Offline |
Filous psal:...dyk víš ...muj voblíbenej kufřik ...a pro potencijonální zájemce musim říct, že s tym šroubujem a je to fakt werkcojg na slušný úrovni
vim, akorát se v něm hrabu na stole
doba je temná...
inkvizitorr psal:Filous psal:...dyk víš ...muj voblíbenej kufřik ...a pro potencijonální zájemce musim říct, že s tym šroubujem a je to fakt werkcojg na slušný úrovni
...páč to vytaháš a poté votkládáš na stůl nebo do jiný sekce
inkvizitorr psal:Filous psal:...dyk víš ...muj voblíbenej kufřik ...a pro potencijonální zájemce musim říct, že s tym šroubujem a je to fakt werkcojg na slušný úrovni
..nebo jakože uš máš vlastní???
K.a.s.y.m. (Člen) 03.06.2009 13:02:30 Offline |
Filous psal:inkvizitorr psal:Filous psal:...dyk víš ...muj voblíbenej kufřik ...a pro potencijonální zájemce musim říct, že s tym šroubujem a je to fakt werkcojg na slušný úrovni
...páč to vytaháš a poté votkládáš na stůl nebo do jiný sekce
inkvizitorr (Administrator) 03.06.2009 13:05:37 Offline |
Filous psal:..nebo jakože uš máš vlastní???
jo, ráno ho přivez pépéelkař
doba je temná...
Filous psal:..nebo jakože uš máš vlastní???
určo koupil vlastní, aby mohl machrovat ale bude se v tom tak maximálně šťourat na stole, bo manuální práci za něj dělaj jiní, ale to Fildo dobře znáš neee?
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
inkvizitorr (Administrator) 03.06.2009 13:21:39 Offline |
Petula psal:určo koupil vlastní, aby mohl machrovat ale bude se v tom tak maximálně šťourat na stole, bo manuální práci za něj dělaj jiní, ale to Fildo dobře znáš neee?
a co je na tom jako divnýho náhodou s flexou mi to de líp než filousoj
doba je temná...
Petula psal:Filous psal:..nebo jakože uš máš vlastní???
určo koupil vlastní, aby mohl machrovat ale bude se v tom tak maximálně šťourat na stole, bo manuální práci za něj dělaj jiní, ale to Fildo dobře znáš neee?
...von to stejně do tejdne postrácí a zas bude mít piču
inkvizitorr (Administrator) 03.06.2009 14:58:10 Offline |
týwoe, s váma dvěma sem skončil du si hrát s ráčnou
doba je temná...
Já měl včera v ruce http://www.aukro.cz/item649707113_bgs_g … 2_3_8.html
a bylo to super
God Save The Queen!
vorel psal:nejni tam imbus 22, takže pro mě na pyču
btw nezahálí vám někomu, bych kousek potřeboval
...co dyby sis uflák kousek dvaadvacítky šestihranu za šest kačen strejdo ;)
ps: samo že ten pak nasadíš do dvaadvacítky vořechu abys s tím moh vrtět
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:vorel psal:nejni tam imbus 22, takže pro mě na pyču
btw nezahálí vám někomu, bych kousek potřeboval...co dyby sis uflák kousek dvaadvacítky šestihranu za šest kačen strejdo ;)
to by ale bylo bastlení to se u kosmických strojů nesmí
Strýcfajtr !!!
osiris psal:vorel psal:nejni tam imbus 22, takže pro mě na pyču
btw nezahálí vám někomu, bych kousek potřeboval...co dyby sis uflák kousek dvaadvacítky šestihranu za šest kačen strejdo ;)
radíš dobře, ale už mi nikdy neřikej vořechu, jasný
řikám si hurikán
XJelen psal:osiris psal:vorel psal:nejni tam imbus 22, takže pro mě na pyču
ps: samo že ten pak nasadíš do dvaadvacítky vořechu abys s tím moh vrtětto by ale bylo bastlení to se u kosmických strojů nesmí
...jaký bastlení tywe ...tvrdý je to víc než čínskej imbus a navíc do toho může navrtat ještě díru a pak pracovat tyčkou jako s trubkáčem
...a při porovnání cen ani jinak nedá
vorel psal:osiris psal:vorel psal:nejni tam imbus 22, takže pro mě na pyču
ps: samo že ten pak nasadíš do dvaadvacítky vořechu abys s tím moh vrtětradíš dobře, ale už mi nikdy neřikej vořechu, jasný
...a kurva, nenapad mě dvojsmysl
...ale bez čárky před vořechem je jasný kam sem mířil
osiris psal:XJelen psal:osiris psal:
...co dyby sis uflák kousek dvaadvacítky šestihranu za šest kačen strejdo ;)
ps: samo že ten pak nasadíš do dvaadvacítky vořechu abys s tím moh vrtětto by ale bylo bastlení to se u kosmických strojů nesmí
...jaký bastlení tywe ...tvrdý je to víc než čínskej imbus a navíc do toho může navrtat ještě díru a pak pracovat tyčkou jako s trubkáčem
...a při porovnání cen ani jinak nedá
...eště mu vysvjetli, vořechoj, jag se vrtá dírka
Filous psal:osiris psal:XJelen psal:
to by ale bylo bastlení to se u kosmických strojů nesmí...jaký bastlení tywe ...tvrdý je to víc než čínskej imbus a navíc do toho může navrtat ještě díru a pak pracovat tyčkou jako s trubkáčem
...a při porovnání cen ani jinak nedá...eště mu vysvjetli, vořechoj, jag se vrtá dírka
to asik ví, bo si i všim, že hoši z ĎouraTechu neumí zapuštět šrouby na stojánku.
jak dlouho ještě?
ve finále nechci někomu kazit radost,ale stejně to všechno vyráběj v číně,ať je to mannesmann,nebo bgs. Jedinný co se liší je kontrola kvality,jinak když to nebude mít popisku a bude to ležet vedle sebe,tak to ani nepoznáte
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
moje z číny nejsou
http://www.aukro.cz/item646123790_klucz … ml#gallery
řikám si hurikán
vorel psal:moje z číny nejsou
http://www.aukro.cz/item646123790_klucz … ml#gallery
no to je fakt,nemusely cestovat tak daleko
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1