Nejsi přihlášen
...hříbě jde do ms v 2011 ...podepsáno
...jak jsem o něm asi před rokem předpovídal, zdejší klučina už to má potvrzený, vytáhla si ho továrna, táta si plácnul s aprilkou ![]()
...když si tady zatrénoval v jakýmkoliv českým mistráku, tak vždycky přived "dospělý chlápky" k nechápavejm pohledům za jízdy na jeho zadní kolo a ke snaze předjet ho, marně ![]()
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Re: ...hříbě jde do ms v 2011 ...podepsáno
...tak se mu zas poved kousek
...i s traťovým rekordem o kterým nepíšou ![]()
ps: start z prvního fleku se mu nepoved protože jel poprvé na aprilce se suchou spojkou a vystartoval tak úplně poslední ...ale dojel s náskokem první ![]()
http://www.moto-racing.cz/clanky/vychaz … -v-italii/
citace: Vycházející hvězda Míry Popova zářila v Itálii
Třetí ročník "Coppa Umbra Velocità", který se uskutečnil tento víkend na okruhu v italském Magione, byl příležitosti pro závodní debut ve třídě 125 GP Miroslava Popova, teprve čtrnáctiletého jezdce z České republiky, který svou velkou premiéru prožil jako součást italského Ellegi Teamu.
Tým lidí okolo Míry Popova se v roce 2007 rozhodl pro cestu silných zahraničních šampionátů pro mladé, začínající jezdce, i proto není vidět tohoto závodníka v českém mistrovství. Po domácích začátcích s motocykly kategorie Minibike odjel Míra Popov na doporučení Lucy Pasiniho (otec závodníka GP250) do Španělska, kde se v závěru roku 2007 poprvé představil s motocyklem 80cc při testech na okruhu Cartagena. Manažery týmu jeho výkon velmi zaujal, a i proto mu nabídli smlouvu pro rok 2008. Mladý jezdec tak absolvoval rok 2008 v barvách španělského týmu Invent Racing, kde mimo jiné začínali svou závodní kariéru jezdci Grand Prix jako například Dani Pedrosa, či Jorge Lorenzo. A sezona to byla opravdu velmi úspěšná, když na jejím konci se mohl radovat z celkové 3. pozice španělského šampionátu osmdesátek. Logicky následoval postup o třídu výše a samozřejmě opět v zemi motocyklovým závodům zaslíbené – ve Španělsku.
Rok 2009 zahájil Míra Popov ve stejném týmu, ale s motocyklem Metrakit Pre 125GP. S ním opět patřil k nejlepším jezdcům šampionátům Katalánska, Andalusie a Středozemí, což neuniklo pozornosti manažerů další vyspělé motocyklové země – Itálie. Podpis smlouvy s výše jmenovaným Ellegi Teamem ho přivedl k dalšímu posunu jeho kariérou
Velmi mladý Míra nyní v sedle ostré Aprilia RS 125GP byl dominantní již v tréninkových jízdách na okruhu Magione, po kterých získal pole position pro závod mladých nadějí Coppa Umbra Velocità, tedy v experimentální třídě, kde vedle sebe jezdí dvoutaktní motocykly 125cc a čtyřtaktní stroje 250cc (nasazeny byly stroje Moriwaky-250 a Kawasaki 250-4T.
Svůj opravdový jezdecký um ovšem Popov předvedl až v samotném závodě. Do něj totiž z pole position špatně odstartoval. Po projetí úvodní zatáčkou se jeho stroj nacházel dokonce na úplně posledním místě. Čtrnáctiletý jezdec, který důkladně neznal okruh, prostředí, ani motocykl, se však nevzdal a postupně se dokázal prosazovat přes své soupeře. Svou schopnosti a rozhodností doslova převálcoval celé startovní pole a v závodě nakonec zvítězil o 13 sekund před druhým Elio Cuntim, jezdícím s Hondou RS125 týmu MC Pasolini.
Výkon českého závodníka nemohl uniknout představitelům italské národní motocyklové federace, která mu prakticky okamžitě udělila divokou kartu pro start v závodě národního šampionátu Itálie třídy 125GP, který se bude konat 23. srpna 2009 na okruhu v Misanu.
|
zzzmrzlinar (Člen) 28.06.2011 10:18:37 Offline |
jo, tohle už jsem viděl, spíš jsem doufal, že už je to ještě novější novinka někdo mu dal smlouvu na příští rok.
Každopádně ten kluk musí gázovat neskutečně. ![]()
zzzmrzlinar psal:jo, tohle už jsem viděl, spíš jsem doufal, že už je to ještě novější novinka někdo mu dal smlouvu na příští rok.
Každopádně ten kluk musí gázovat neskutečně.
...teď píšu ale o divoký kartě ty novinko ![]()
![]()
viz.
osiris psal:http://sport.idnes.cz/mladeho-motocyklistu-popova-ceka-premiera-v-ms-do-mugella-se-tesi-pyq-/motorsport.asp?c=A110628_084506_motorsport_rou
http://sport.idnes.cz/mladeho-motocykli … rsport_rou
...jinak v tý junior aprilce gp je od tý doby furt
|
zzzmrzlinar (Člen) 28.06.2011 10:40:43 Offline |
OSI - šak já vidím co píšeš, poudám, že když jsem viděl ten nadpis, tak jsem myslel že ve zprávě bude např: """""""""TEAM FRANTY ITALSKÝHO KTEREJ MÁ NA PŘÍŠTÍ ROK NACHYSTANÝ TY NEJLEPČÍ STROJE DO MOTO 3 PODEPSAL DVOULETOU SMLOUVU S ČESKÝM LETCEM POPOVEM"""""""""""""" asi tak,
...podepsáno má furt tam kde je (což myslím, že juniorka tovární aprilie není málo) a ta novinka zní: DOSTAL PRVNÍ DIVOKOU KARTU DO MS, JEDNÁ SE O DALŠÍ KARTĚ I PRO BRNO A S VÝHLEDEM NA ÚČAST V CELÝM PŘÍŠTÍM ROČNÍKU
...stačí?
|
zzzmrzlinar (Člen) 28.06.2011 11:14:43 Offline |
OSI - díky náčelníku, teď už je to jasný ouplně a všem ![]()
je to velkej frajer a doufám, že mu vyjde to Brno
...ďábel ![]()
![]()
...má horší RSWčko proti továrním RSAčkám, "vránu" 6 roků starou, jinej podvozek (samo horší), jiný zapalování (samo horší), jinej motor (samo horší)...
...páteční první trénink v san marinu, opět na divokou kartu 18, páteční druhej trénink 11, sobotní 7 a kvalda 6 (pro představu: kornfeil, plnohodnotnej účastník a ke všemu už třetí závod na RSAčku vždy cca 10 míst za popovem)
...jasný, počítá se výsledek v závodě, ne mimo něj, ale tohle zavání dobře ![]()
|
zzzmrzlinar (Člen) 03.09.2011 23:45:02 Offline |
já na to čuměl jak vrána na termix, jak může dát s takýmdle strojem šestýho fleka v kvaldě to asi nechápou i jinčí odborníci než jsme my.
na prvním úseku byl úplně nejrychlejší, na druhým a třetím kde rozhodoval motor měl na rovinkách vždycky vo 10-15 kilometrů menší rychlost a stejně šestej flek, neuvěřitelný.
SNAD TO CURVA ZEYTRA VYJDE
Tak dnes si Míra řekl hodně nahlas o dobrou smlouvu a motorku. ![]()
Klobouk dolů a jen tak dál.
Poslední koloa souboj o první flek neuvěřitelnej, Zarco si to prosral sám, není mu to vítězství holt souzeno.
Čaroděj Dobroděj 8-)
|
zzzmrzlinar (Člen) 20.01.2012 11:33:41 Offline |
kurňa teď v rádiu říkali, že ze startu v Moto3 by mhlo sejít, bo nesehnali peníze a reálně hrozí, že vo flek co má, přijde.
Nevííte něco???
|
zzzmrzlinar (Člen) 23.01.2012 16:37:50 Offline |
curvafixdopytsche, snad si to eště papaláši rozmyslej, tohle by byla obrovská. obrovská škoda
|
zzzmrzlinar (Člen) 07.02.2012 19:36:28 Offline |
tak to asi moc nedopadlo, k zítřejším testům u je psáno, že zřejmě nepojede
http://www.motorkari.cz/motosport/silni … 20672.html
|
zzzmrzlinar (Člen) 07.02.2012 19:39:11 Offline |
kurde to snad fakt není možný, mi neříkej, že nikdo nevezme pilota, kterej dokže zajet 6tej čas v kvalifikaci MS na předpotopní motorce
|
inkvizitorr (Administrator) 07.02.2012 20:01:20 Offline |
zzzmrzlinar psal:kurde to snad fakt není možný, mi neříkej, že nikdo nevezme pilota, kterej dokže zajet 6tej čas v kvalifikaci MS na předpotopní motorce
kdyby to byl ital nebo španěl, bylo by to holt jinak, šáde![]()
doba je temná...
Libor nx psal:osiris psal:...přesně, není to bohužel ital ani španěl
...ale jinak, neházejme to ještě do žita, třeba jen nestihne první testydo
to tech italů a španělů tam je málo
těch není nikdy dost... ![]()
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Libor nx psal:osiris psal:...přesně, není to bohužel ital ani španěl
...není, právě díky tmu, že jsou z itálie nebo španělska, kde se motosportu fandí
...je to jen úvaha, charouz bere většinu z paketu peněz vyčleněnejch na sponzoring motoristickýho sportu, co když by měl obavu o to, že vstupem míry do ms a případnejch možnejch výsledků by se karta obrátila a většina peněz by šla tím pádem za motorkama...???
osiris psal:Libor nx psal:osiris psal:...přesně, není to bohužel ital ani španěl
...není, právě díky tmu, že jsou z itálie nebo španělska, kde se motosportu fandí
...je to jen úvaha, charouz bere většinu z paketu peněz vyčleněnejch na sponzoring motoristickýho sportu, co když by měl obavu o to, že vstupem míry do ms a případnejch možnejch výsledků by se karta obrátila a většina peněz by šla tím pádem za motorkama...???
Osi ,na těhle úvahách je nejlepší,že když někoho něco podobnýho napadne,
docela určitě to napadlo i zúčastněný,tudíž to tak klidně může být... Dneska
je taková rvačka o sponzory,že bych se nedivil,kdyby charouzovci potopili mladej talent,aby si sami zajistili výhodnější možnosti financování.. je to ovšem pobliózní..
Snad to mladej zmákne a prachy sežene,moc bych mu to přál..
...a bude hůř!
tak mladej bohužel nepojede,škoda
http://www.motorkari.cz/motosport/silni … 20790.html
|
zzzmrzlinar (Člen) 23.02.2012 21:17:23 Offline |
![]()
Libor nx psal:tak mladej bohužel nepojede,škoda
Trochu jsem to čekal - slavná nenažraná Česká pojišťovna podobným způsobem zařízla i Lukáše Peška...
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
tachec psal:Libor nx psal:tak mladej bohužel nepojede,škoda
Trochu jsem to čekal - slavná nenažraná Česká pojišťovna podobným způsobem zařízla i Lukáše Peška...
no jo,tady u nás motorkárům pšenka nekvete ![]()
![]()
No jo, to by musel bejt nagelovaná slečinka každej tejden chodící na manikůru ale hrát FOTBAL. Jinak tady v Teplicích se sere naprosto vše jen a jen do fotbalu, přitom ty namyšlení blbečci hrajou čím dál větší hovno. Co na tom, že zápasníci (ŘŘ+volnej styl) jsou každoročně jedni z nejlepších, včetně několika mistrů ČR, že jim už 15let (co jsem přestal chodit) padá na hlavu zdivo a omítka v tělocvičně co mají spolu se vzpěračí... A stejně tak to bude s Mírou Popovem, holt jsou za tim vyšší zájmy a ideály. Mrdky prašivý...![]()
V pondělí má přijít píčus z ČP, ohledně výhodnějšího (prý) přepojištění všech našich aut. Poženuho svinskym krokem!![]()
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
http://sport.idnes.cz/josef-kral-nepoje … ormule_mah
...aspoň trochu z těch sponzorskejch peněz mohli míroj nechat
|
zzzmrzlinar (Člen) 26.04.2012 20:05:00 Offline |
osiris psal:http://sport.idnes.cz/josef-kral-nepojede-gp-v-bahrajnu-d42-/formule.aspx?c=A120418_162811_formule_mah
...aspoň trochu z těch sponzorskejch peněz mohli míroj nechat
to je fakt, a ne ho takhlenc hodit přes palubu
tady asi půjde do do malýho MS Halbichovic mlaďas
http://www.motorkari.cz/motosport/silni … 21258.html
mladej halbich šikovnej je a táta by něco dohromady mohl dát. Ještě než si Venca dojebal ten loket mluvil u nás o nějakejch pokusech v IDM a koukali ještě vejš. Tak snad se z toho něco vyklube.
Strýcfajtr !!!
...rád jsem na něj koukal a moc se mi líbil už na volnejch, v jeho patnácti v mostě, kdy starej říkal že do závodu ho pustí až něco pojede a honil ho a honil ho a..... ![]()
|
zzzmrzlinar (Člen) 20.08.2012 23:23:29 Offline |
tak to je kurva dobré, Mahindra sice nejni žádnej Tuzex, ale někde se začít musí a mistr pilot zalítá i na vratech
|
zzzmrzlinar (Člen) 24.08.2012 11:37:33 Offline |
ta Mahindra bude asi fakt ludra, obě jsou na posledních dvou místech.
Danny webb kerej nejni špatnej nemá v MS ani bod a ten druhej pilot vymetá vyloženě poslední místa.
Jediný co na tom vidím jako dobrý že při úplně první jízdě na štyrtaktu vo sekundu vobložil stálýho jezdce
http://www.motorkari.cz/motosport/silni … 22425.html
|
zzzmrzlinar (Člen) 24.08.2012 13:22:45 Offline |
osiris psal:...brno je od schwantzovky dost nahoru no
mrej ta Mahindrokunda nejede jenom kašle ![]()
|
zzzmrzlinar (Člen) 24.08.2012 14:29:24 Offline |
mno ale stáhnul fešák skoro tři sekundy, ten jeho týmovej kolega radši havaroval a zranil se, aby nedostal na prdel v přímým přenosu
což je škoda, vyniklo by to o hodně víc-
|
zzzmrzlinar (Člen) 25.08.2012 16:24:19 Offline |
dře, už je dvě místa a žaspérem Iwemou, když vezmu jak zářil loni na prehistorický apríliji tak tady na tom se fakt trápí, ale určitě to ještě dá.
důležitý je, že se kvalifikoval do závodu
...na tý aprilce ale jezdil, teď neseděl 7 měsíců za řidítkama (teprve až tenhle měsíc jel s moretim italskej mistrák, kde si je zas dával, mimo moretiho
...po takový době takovou ludru línou
proti tý jeho aprilce to má asi katastrofální podvozek a navíc slabej motor
Kuba B12 psal:dopiči v televizi nic to jako dávaj až GPčka?
Na Sport1 (DSF) mají v programu i na teletextu,že to bude live celý... Hovno,velebnosti
TV Fanda zpřístupněj až v pátek navečír,kdy už maj sat,technici veget. A stejně mi nejde. Akorát jsem si rozjebal nastavení satelitu...
Sorry,todle asi patří do Mrdací místnosti,ne?
God Gave me Everything I want
..nedojel..nájezd na cílovku ,ťukanec do předního kola od soupeře před ním
a šel..
..skončil na motorce na dráze a pak týpka co ho složil festovně vyfakoval..
..ale jako jel super..![]()
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Filous psal:...f poslednim kole GP slušnej fight
...a Cal konečně bedna
...no a Abája na tu lepošní hrůzu taky
...jag vůbec dopadnul ten Míra???
...tak tos neviděl malý čmeláky
...to byl boj ...a ke všemu s čechama na druhým a třetím místě ![]()
...míra v prvním kole šel o asi třiadvacet míst dopředu a mydlil se o druhej flek, než oschla uplně asi v půlce závodu trať, pak na to už mašina neměla ...pusť si někde záznam, budeš čumět ![]()
osiris psal:Filous psal:...f poslednim kole GP slušnej fight
...a Cal konečně bedna
...no a Abája na tu lepošní hrůzu taky
...jag vůbec dopadnul ten Míra???...tak tos neviděl malý čmeláky
...to byl boj ...a ke všemu s čechama na druhým a třetím místě
...míra v prvním kole šel o asi třiadvacet míst dopředu a mydlil se o druhej flek, než oschla uplně asi v půlce závodu trať, pak na to už mašina neměla ...pusť si někde záznam, budeš čumět
...kuva
...du to hledat, ale esi já to něgde najdu![]()
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
...tak se u mě kuba trošku shodil, myslím že ho jen moc sere, že ho nějakej "vohnout" z italskýho mistráku na indický mrdce několikrát po sobě sprášil a on se horko těžko dostával zpátky před něj
...nebo mu snad uniklo že se jedou závody? ![]()
http://sport.idnes.cz/cesi-po-velke-cen … rsport_mah
Nejlepší byl stejně mladší potěr v RedBull Rookies Cupu v sobotním závodě. Škoda, že Karel Hanika v neděli spadnul hned v prvním kole na Céčku, protože by zase určitě bojoval o bednu. Ale stejně - aspoň to nevzdal, nasednul na to a jezdil naplno dál ![]()
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
|
zzzmrzlinar (Člen) 29.09.2012 12:17:32 Offline |
doprdele, Míra je furt poslední s katastrofální ztrátou, nevíte někdo co se děje, to už nejni normální aby byl v prdeli takle moc.
http://www.motorkari.cz/motosport/silni … 22762.html
...jak umí jezdit už víme, takže bez dobrýho "materiálu" to nahoru nepude, webb je taky u chvostu (ale ne s tak ukrutnou ztrátou), do kvaldy to snad trošku vyladěj ...doufejme ![]()
|
zzzmrzlinar (Člen) 29.09.2012 16:26:13 Offline |
to je jasný, že ta Mahindra je šajska, ale todle vypadá že mu tam chudákovi namontovali motor ze simsona, nebo tlumiče z Fichtla
a v kvalifikaci sicej kousek stáhnul, ale furt je to ukrutně napytschu
...ale už víme proč ![]()
...lituju je voba
http://resources.motogp.com/files/resul … 1_850b5e92
|
zzzmrzlinar (Člen) 29.09.2012 17:52:27 Offline |
aha, tak je to fakt ten motor jejich posratej, ale ten Webův je asi trochu rovnější mezi rovnými.
S tím Zimzon motorem by na tom byl asi líp než s tím kari sráčem
|
zzzmrzlinar (Člen) 13.10.2012 23:31:46 Offline |
http://www.bikeracing.cz/moto-magazin/r … ta-a12891/
no v italským mistráku je řeže hlava nehlava
|
zzzmrzlinar (Člen) 10.11.2012 16:37:45 Offline |
všechno špatně
http://www.motorkari.cz/motosport/silni … 23148.html![]()
na to, že startoval dneska z posledního místa, tak se s tou ludrou pral statečně
jednu chvíli byl i kolem 17 místa před Kornfeilem, kterej na druhou stranu předváděl opačnej sešup, když během dvou kol padl z první desítky až někam za dvacet, aby mu to pak seplo a jel jak vítr. Díky několika upadlíkům z čela to nakonec bylo na sedmý místo. Hříbě nakonec cíl neviděl, ale příčinu jsem bohužel v tom portugalskym komentáři přeslechl.
Strýcfajtr !!!
...nejsem u tv, takže jsem po poledni kouknul jen na analysis na anglickejch motogp, míra byl na 16. a pak se stalo co? upad? chcíplo to? nepíšou to tam
osiris psal:...nejsem u tv, takže jsem po poledni kouknul jen na analysis na anglickejch motogp, míra byl na 16. a pak se stalo co? upad? chcíplo to? nepíšou to tam
Taky to neukázali,jenom říkal že je mimo trať,ale neřekli důvod![]()
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
|
zzzmrzlinar (Člen) 13.11.2012 12:59:00 Offline |
řek bych, že by měl dostat bludišťáka za to, že tu ludru nepodpálil a ty mechoši to jsou taky ňáký Indoši co předtím vopravovali tak nějakou dřevěnou káru
http://www.motogp.com/en/videos/season/2012/VAL
...
|
zzzmrzlinar (Člen) 13.11.2012 16:04:45 Offline |
však jsem tam taky dal blbej vodkaz, mělo tam bejt tohle
http://www.motorkari.cz/motosport/silni … 23185.html
|
zzzmrzlinar (Člen) 10.12.2012 21:04:22 Offline |
http://www.motorkari.cz/motosport/silni … 23420.html
tak časy na úrovni rekordu okruhu, dost dobrý,
bohužel ve hře je prý zatím jenom CEV a to ještě jen když se podaří sehnat hromadu peněz
...
Bohužel si myslím,že ikdyby si prst v prdeli zlomil,bude mu to piču platný a ať taloši,nebo španěli budou cpat love do svejch,kerejch mají sami dost
A kdyby se našel mecenáš z čech,tak by to fungovalo zase chvilku,jako ve fšech případech,kdy to vždycky končí na tom,že mecenáše zavřou za podvody,nebo se stáhne a nemá love. Legální megasponzoři unás snad ani nejsou
A jaká je šance,že se pro něho v dnešní době někdo tak nadchne,že ho veme bez peněz
Třeba se stane zázrak![]()
![]()
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
|
zzzmrzlinar (Člen) 11.12.2012 09:29:09 Offline |
noj jo, mi ale kurva neříkejte, že nikdo nechce borce co tam v prosinci frkne skoro rekord okruhu, na motorce kerou nezná.
to nechce nikdo vyhrávat když už má závodní team?
|
zzzmrzlinar (Člen) 13.12.2012 10:55:18 Offline |
tak FGR ho nesce ani jako testovacího jezdce, hlupci! i kdyb vono to asi zas bude vo tom, že chtěj aby ml jezdec vlastní prachy i na testování
http://www.motorkari.cz/motosport/silni … 23438.html
jináč tady zajímavej rozhovor
http://www.motorkari.cz/motosport/silni … 23427.html
...oni by asi chtěli, ale zároveň chtěj možná větší badget než jakej se podařilo vyjednat u zahraničních stájí, čili tudy asi cesta nepovede
...mimochodem, nevím jestli to víš, ale kdyby ne, tak jen zajímavost, chmelda je mírův asi o rok starší bratránek ![]()
|
zzzmrzlinar (Člen) 13.12.2012 12:50:48 Offline |
osiris psal:...oni by asi chtěli, ale zároveň chtěj možná větší badget než jakej se podařilo vyjednat u zahraničních stájí, čili tudy asi cesta nepovede
...mimochodem, nevím jestli to víš, ale kdyby ne, tak jen zajímavost, chmelda je mírův asi o rok starší bratránek
ty woe tak to jsem fakt nevěděl, asi maj v rodině nějakej rychlej gen, ne?
Furt čekám, že se něco povede, přece ho nemůžou nechat stát, borce co umí předvést start že přeskočí 15 borců z mistrovství světa, umí na mokru vodit Mahindru na medailovejch pozicích a psycicky přežije když jeho bajk ztrácí na rovinkách asi 50kmh. ![]()
Stránky: 1 2