Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 17.02.2007 16:20:21 Offline |
Re: Čistka na FTP ???
jednou to přijít muselo, někdo to ať už omylem nebo schválně smazal. mám tu zálohu z prosince, dám jí tam, záloha z pátku od poskytovatele hostingu je k dispozici ovšem za poplatek 200kč. ač nerad, zřejmě budu muset přistoupit k nějakému omezení přístupu na ftp aby k tomuhle do budoucna nedocházelo a neodsrali to ti, co za to nemůžou... stahuju i manuál k připojení na ftp...
doba je temná...
inkvizitorr psal:jednou to přijít muselo, někdo to ať už omylem nebo schválně smazal. mám tu zálohu z prosince, dám jí tam, záloha z pátku od poskytovatele hostingu je k dispozici ovšem za poplatek 200kč. ač nerad, zřejmě budu muset přistoupit k nějakému omezení přístupu na ftp aby k tomuhle do budoucna nedocházelo a neodsrali to ti, co za to nemůžou... stahuju i manuál k připojení na ftp...
A jedině tak jeto spravne a tak to musi byta jinak fčerejšek skončil dneškem virtuálně
Jebat motorky :-)
inkvizitorr psal:jednou to přijít muselo, někdo to ať už omylem nebo schválně smazal. mám tu zálohu z prosince, dám jí tam, záloha z pátku od poskytovatele hostingu je k dispozici ovšem za poplatek 200kč. ač nerad, zřejmě budu muset přistoupit k nějakému omezení přístupu na ftp aby k tomuhle do budoucna nedocházelo a neodsrali to ti, co za to nemůžou... stahuju i manuál k připojení na ftp...
A co zakázat smazání? Stahování a nakopírování nechat. To nejde nastavit přes pravidla?
... a když na to přijde tak i skáču, skáču dobře, skáču rád
inkvizitorr (Administrator) 17.02.2007 16:54:06 Offline |
Drak psal:A co zakázat smazání? Stahování a nakopírování nechat. To nejde nastavit přes pravidla?
hmm čéče jestli to de nevim, ale zjistim
doba je temná...
inkvizitorr psal:Drak psal:A co zakázat smazání? Stahování a nakopírování nechat. To nejde nastavit přes pravidla?
přesně tak....zjistit, nastavit....
případné mazání pak ale bude na tobě....
inkvizitorr psal:Drak psal:A co zakázat smazání? Stahování a nakopírování nechat. To nejde nastavit přes pravidla?
No Syky říkal, že to jde pod Woknama. S tím zkušenost nemám (na UNIXech to jde v pohodě), ale mělo by to jít taky. Nebylo by lepší, kdyby se s obrázkama udělala nějaká složka, která by byla veřejně nepřístupná a obrázky by se tam dávalaly pomocí formuláře při vkládání příspěvku?
Sníží se tím čolkovitost a bude to i co do složitosti jednodušší...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1