Nejsi přihlášen
Re: Dotaz na barvu ? Osi sím sím
...plně chápu mourův příspěvek, ale nebudu na tebe zlej
...to není zas tak jednoduchý, zkusím to ale zobecnit na maximální možnou míru , čili musíš tam dát něco tmavšího než máš ten kaštan, snad jen že černou ti to půjde do špinava a až to přeženeš a budeš chtít zpátky zesvětlovat, tak že bílou to oslepne, zkrátka je vhodnější to dohánět podobným, jen v tmavším provedení
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...plně chápu mourův příspěvek, ale nebudu na tebe zlej
...to není zas tak jednoduchý, zkusím to ale zobecnit na maximální možnou míru , čili musíš tam dát něco tmavšího než máš ten kaštan, snad jen že černou ti to půjde do špinava a až to přeženeš a budeš chtít zpátky zesvětlovat, tak že bílou to oslepne, zkrátka je vhodnější to dohánět podobným, jen v tmavším provedení
Přesně jak jsem řikal!!
PURE NAKED BIKE!
Tož chlapci díky ,ale nepotěšili jste mě, to počítám že ještě budu muset sehnat 10litrů tmavé hnědky než bude požadovaný výsledekjinak dík za rady,jenom tu modrou sem nějak nepochopil
AŤ ŽIJE SPARTA, BANÍKOVCI SOU MRDKY!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 05.06.2009 12:31:24 Offline |
PAJA psal:Tož chlapci díky ,ale nepotěšili jste mě, to počítám že ještě budu muset sehnat 10litrů tmavé hnědky než bude požadovaný výsledekjinak dík za rady,jenom tu modrou sem nějak nepochopil
no to neni nutně podmínka..čím tmavší odstín hnědý tím menší množství potřeba,ale zase né ouplně tmavý
říkám to dobře Osi??
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:PAJA psal:Tož chlapci díky ,ale nepotěšili jste mě, to počítám že ještě budu muset sehnat 10litrů tmavé hnědky než bude požadovaný výsledekjinak dík za rady,jenom tu modrou sem nějak nepochopil
no to neni nutně podmínka..čím tmavší odstín hnědý tím menší množství potřeba,ale zase né ouplně tmavý
říkám to dobře Osi??
...různý barvy díky složení různejch odstínů maj různou kryvost, tím intenzitu ...kolik ? ti tím pádem nejde dopředu říct když ty parametry neznáš
...čím tmavší a intenzivnější tím míň ji budeš potřebovat, může bejt klidně tmavá jak ďas, skoro černá, ale do hněda nebo červena
...jestli to máš na plot, což u syntetiky předpokládám , tak tam jebni černou a neřeš to
K.a.s.y.m. (Člen) 15.11.2009 21:42:41 Offline |
měl bych na tebe prosbičku Osi....... prosím prosím
JS1A8111100105373 měla by bejt modrá..tak ne že to bude odstín hnědý
děkuji
K.a.s.y.m. psal:měl bych na tebe prosbičku Osi....... prosím prosím
děkuji
...model a r.v. prosím, neflákej to
K.a.s.y.m. (Člen) 17.11.2009 17:40:35 Offline |
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:měl bych na tebe prosbičku Osi....... prosím prosím
děkuji...model a r.v. prosím, neflákej to
Suzuki GSF 600 S Bandit r.v. 2000
...je to nějaký zvláštní, hádá se mi to mezi rokem 00 a 01, jestli je ta metla tmavší, tak 1LF, jestli je naopak světlá, tak YC2 ...pokud to takhle nestačí, tak mě musíš přinutit zabádat ještě zítra
...vzpomínám si, že YC2 měl na šestce esku palous (na nikoho s 1LF si teď nevzpomínám)
K.a.s.y.m. (Člen) 17.11.2009 18:24:53 Offline |
co tak porovnávám s fotkou co mám v profilu tak je to asi ta co je na tom obrázku co jsi vložil.
No když budeš mít náladu zapátrej aspon vim čeho se mám chytit až půjdu pro barvu
Dííík
Neberte to jako provokaci
Bandit 600 r.v. 2003
JS1A8112100126002
Barva? dle techničaku tu je 33J ale popravde nevim co to znamena Poučite mě važně někdo?
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
osiris psal:...je to nějaký zvláštní, hádá se mi to mezi rokem 00 a 01, jestli je ta metla tmavší, tak 1LF, jestli je naopak světlá, tak YC2 ...pokud to takhle nestačí, tak mě musíš přinutit zabádat ještě zítra
...vzpomínám si, že YC2 měl na šestce esku palous (na nikoho s 1LF si teď nevzpomínám)
http://www.suzukibandit.cz/openforum/im … hoto49.jpg
Osi asik budu za blba
Ale frodo tadyk piše že v TP má číslo barvy ale já ať hledám jak hledám tak nevidím nic
Taky by mě zajímala barva , můžeš prosím napsat kod
Bandit 600 S r.v.2000 VIN JS1A8111100104179 prosím
V TP je jen modrá metal a připadne mi taková víc tmavší ,ale nevím, dělám do elektronů co běhaj v mědi
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Frodo89 psal:Neberte to jako provokaci
Bandit 600 r.v. 2003
JS1A8112100126002
Barva? dle techničaku tu je 33J ale popravde nevim co to znamena Poučite mě važně někdo?
...to znamená že máš černou metalízu 33J - to je kódový označení týhle konkrétní barvy (odstínu)
Kakac psal:osiris psal:...je to nějaký zvláštní, hádá se mi to mezi rokem 00 a 01, jestli je ta metla tmavší, tak 1LF, jestli je naopak světlá, tak YC2 ...pokud to takhle nestačí, tak mě musíš přinutit zabádat ještě zítra
http://www.suzukibandit.cz/openforum/im … hoto49.jpgOsi asik budu za blba
Ale frodo tadyk piše že v TP má číslo barvy ale já ať hledám jak hledám tak nevidím nic
Taky by mě zajímala barva , můžeš prosím napsat kod
Bandit 600 S r.v.2000 VIN JS1A8111100104179 prosím
V TP je jen modrá metal a připadne mi taková víc tmavší ,ale nevím, dělám do elektronů co běhaj v mědi
...někdo to v techničáku má, někdo ne, není na to pravidlo
...jinak seš ten samej případ co kasym
K.a.s.y.m. (Člen) 17.11.2009 19:53:46 Offline |
zeptám se...ta barva je přímo kodovaná v tom VINu nebo máš od výrobce tabulku kde máš VIN a podlě něj dohledáš jakej v tý době používali odstín?
K.a.s.y.m. (Člen) 17.11.2009 20:02:14 Offline |
osiris psal:...jen ve vinu to není, je to složitej a spletitej proces mudrování
tak to je jiná
osiris psal:...jen ve vinu to není, je to složitej a spletitej proces mudrování
Takže jak jsem vyčul tak tě musíme s Kasymem trošku prudit
abys ten spletitej proces mudrování dotáhl do konce a dal nám konkrétní trojznak
takhle je to furt 50-50 buď YC2 nebo 1LF
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
K.a.s.y.m. (Člen) 17.11.2009 20:33:18 Offline |
Kakac psal:osiris psal:...jen ve vinu to není, je to složitej a spletitej proces mudrování
Takže jak jsem vyčul tak tě musíme s Kasymem trošku prudit
abys ten spletitej proces mudrování dotáhl do konce a dal nám konkrétní trojznak
takhle je to furt 50-50 buď YC2 nebo 1LF
no ber to takhle...až pojedeš pro barvu tak si prostě vezmeš sebou blatník..sedneš na sluníčku se vzorníkem a budeš porovnávat která z těhle dvou je prostě podobnější...ale už je aspoň čeho se chytit.
K.a.s.y.m. (Člen) 18.11.2009 11:59:40 Offline |
osiris psal:...1LF oba
děkuji ti dobrá vílo
Stránky: 1