Nejsi přihlášen
Re: Ova - kdo jede ???
Nedoporučili by jste mi nějaké místečko kam zajet?Chcu jet z kámoškou max těch 60km celkem.Na delší trasu nebude tedko čas.Nas nějaké příjemné místeško...třeba k vodě.Prej tu jsou u ostravy nějaké zatopené doly,(lomy)nebo něco podobného.Nevíte o něčem?Díky....
Zatopený lom je ve Svobodných Heřmanicích za Opavou, z Ova asi 55 km tam. Je tam moc hezky
http://www.mapy.cz/?query=route(fast,toll):Ostrava%3ESvobodn%C3%A9%20He%C5%99manice&portHeight=503&portWidth=678&mapType=base&zoom=14#
No tak jsme se nakonec včera byli projet , v práci jsme skončili v šest a hurá do sedel , ozval bych se ale neměl jsem absolutně čas se sem dostat , jezdili jsme zhruba do devíti , bylo gut
I když doplivneš daleko , je to přece jenom slina .
Rendy psal:No tak jsme se nakonec včera byli projet , v práci jsme skončili v šest a hurá do sedel , ozval bych se ale neměl jsem absolutně čas se sem dostat , jezdili jsme zhruba do devíti , bylo gut
Sem vcera stal vedle tebe na krizovatce v aute :) Kurdec TT mam od pondelka v servisu, ale uz je hotove a v patek si pro nej jedu tak uz budu konecne mobilni..
NEVÍM... gdosi a čebrenem banditu jezdi furt kolem mojí práce... je to b6, leštěné límce atak
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Rendy: tak to každopádně příští týden se už má snad i zlepšit počasí
http://www.e-pocasi.cz/index.php?basket … =predpoved
B12 nebyla k dostaní a tak přišla zrada a H9:)
včera nějakých 350km a šťastný jak malý jarda:).....tak kdo jde dneska???;)
cvrček: že jsi byl včera u hanky tak kolem 3tí??? sem se tam jen chvilku zdržel a na kafe sme se stavili až sme jeli z5 bo těch lidí tam bylo až moc:)
demlis psal:cvrček: že jsi byl včera u hanky tak kolem 3tí??? sem se tam jen chvilku zdržel a na kafe sme se stavili až sme jeli z5 bo těch lidí tam bylo až moc:)
Počkat včera....U hanky ....Nevím u keré hanky myslíš,ale u žádné jsem nebyl:(....už delší dobu
Asi se za nejakou budu muset stavit
Jakou hanku mi doporucuješ
Spidermila (Člen) 26.03.2007 23:40:51 Offline |
To bude ta Hanka na benzince v Bílovci... Ale ta dá každému, kdo zaplatí Ale je tam fajn.
Zas se tam někdy musím stavit, jak navštívím Ostravu... Snad už tento víkend...
Spidermila (Člen) 27.03.2007 00:12:07 Offline |
To nevím. Benzin bych tam nebral. Ale čaj má dobrý
A má čepovaného Birela, pokud si dobře pamatuju...
Motobar Hanka vzadu za benzínkou před vjezdem do Bílovce vlevo (od Ostravy), nad benzínkou je nahoře vyvěšena modrá mašina , jinak tam čepuje Birell, kofolu, chutně vaří - jak polévky, tak ostatní - není to drahé a vždy tam najdeš bikery no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Jo je to tam jak píšete, ale cvrčkův bandit to tehdy nebyli už sme to probrali před školou:) Jinak teď tam je zahájení sezony v sobotu....škoda že budu muset pracovat:-/
To cvrček: Jinak nebyl jsi náhodou ve škole v Ut??? jen že se tam rozdávali pokuty udajně za stání před školou bo nějací borci tam udajně jak parkujeme mota zaparkovali auto by mě zajímalo jak se tam dostali skrz ty betonové záterasy
Spidermila (Člen) 29.03.2007 09:32:23 Offline |
O víkendu budu v Ostravě!
Nechystáte nějakou malou vyjížďku? Že bych se přidal. Sice nebudu mít moc času, ale rád bych vás severomoraváky zas viděl.
Spidermila (Člen) 29.03.2007 09:39:09 Offline |
Upřesnění - času bude celkem dost. Celá sobota až do 16 hod.
Tak jedeeeeem!!!
V sobotu absolvuji "povinný" rodinný výlet s malou na Velikonoční jarmark na Slezskoostravském hradě , musím, abych měl pak v neděli volno na mašinu - jsem pod papučí , už to tak bude no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
demlis psal:Jo je to tam jak píšete, ale cvrčkův bandit to tehdy nebyli už sme to probrali před školou:) Jinak teď tam je zahájení sezony v sobotu....škoda že budu muset pracovat:-/
To cvrček: Jinak nebyl jsi náhodou ve škole v Ut??? jen že se tam rozdávali pokuty udajně za stání před školou bo nějací borci tam udajně jak parkujeme mota zaparkovali auto by mě zajímalo jak se tam dostali skrz ty betonové záterasy
Ty zatarasi jsou rozdělané aby se tam dalo jezdit...
Spidermila (Člen) 29.03.2007 18:05:18 Offline |
Pšán psal:V sobotu odpoledne,bo ráno mám cyklus,se pojedu kouknout k Hance do Bílovca..má tam něco být.
v kolik pojedeš?
Spidermila (Člen) 29.03.2007 21:12:25 Offline |
To už je trochu pozdě Škoda.
Ve čtyři už totiž musíme být v zoo.
Co do té doby? Kdo se chce projet s Ostravakem/Brňákem?
Pro sváteční jezdce,
1.4. v neděli je akce pro motorkáře v Opavě,
tamní pan farář (jezdící na R1) ve 14:00 požehná motorkářům do sezóny v kostele (nevím přesně ve kterém, zřejmě v tom co je u Horního náměstí u divadla, to by nemělo být problém zjistit namístě)
a pak přesun na "sádrák" kde bude akce pokračovat nějakým programem a gulášem.
Budu tam
12.Bandit je dobrá minulost
12.Bert psal:Pro sváteční jezdce,
tamní pan farář (jezdící na R1) ve 14:00 požehná motorkářům do sezóny v kostele (nevím přesně ve kterém, zřejmě v tom co je u Horního náměstí u divadla, to by nemělo být problém zjistit namístě)
Budu tam
Ahoj....já bych tam jel rád,nebýt v práci.Tak mi alespon když tak někdo napište,jaké to tam bylo.Když tak mi napište alespon jak se ten farář jmenuje a kde mývá bohoslužby.Bych se tam někdy zajel podívat.
Spidermila (Člen) 02.04.2007 07:48:53 Offline |
V neděli jsem se cestou do Brna stavil u Hanky v Bílovci. Zrovna se tam k odjezdu chystal nějaký Bandit, tak jsem slušně pozdravil "Bandit !" a on nic.
Ne všichni mají slušné vychování
Spidermila - mám podobnou zkušenost , v neděli u Trampa na Buchlově kolem 13.00 hod. jsem slušně pozdravil modrého Banďoura obligátním Bandit a on prý, že takového nezná a proč prý nadávám .
Svět se v prdel obrací no né?No ano!
12.Bert psal:Pro sváteční jezdce,
Budu tam
...koukal sem na to ve správách na Novje...pan farář je správnej týpek
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Akce to byla povedená.
Bylo krásně, sjelo se tak na 700 moto, od veteránů až po tříkolky, takže na prostranství u klášterního kostela sv.Ducha naproti hl. pošty a přilehlých uličkách se najednou vyrojilo na tisíc lidí, s tím pan farář nepočítal, kostel byl přeplněn, zdaleka ne všichni se tam dostali. Po krátké mši pan farář dlouho a poctivě kropil stroje a pak sám už v civilu přijel na stříbrné R1 do rekreačního areálu na okraji Opavy, kde setkání pokračovalo.
12.Bandit je dobrá minulost
Ahoj lidi...tak kdo by jel z Ov a okolí někam se projet?Tento týden?Hm?Nějak dlouho už tady do tohoto odkazu nikdo nepsal,tak bychom měli kua už vyjet ne?Prázdniny na krku.....Jo pokud by jste chtěli jet až později,tak to už mám tábor...na Hadince...asi na 14dní budu fuč.Chtěl jsem sice brát banditku sebou,ale nevím jestli mi to výjde.Tak zatím...pište...icq mám v profilu...no a tedkon i tel.
Stránky: 1