Nejsi přihlášen
pampeliška (Člen) 08.06.2009 07:38:31 Offline |
Snížení bandit 600 gsf
Ahoj ahoj ,doufám že se tady neztrapním, ale nějak nedošáhnu na zem, tak jak jsem si představovala. Je možné s tím něco provést?? Nepadám na křižovatkách či semaforech to ne, ale musím si velice dobře rozmyslet kde zaparkuju .Pokud chci ještě vyjet.
Děkuji za každou radu cus
Jeu, jedu za sluncem.......
Re: Snížení bandit 600 gsf
...jasně že to de...montáží delších kostí přepáčka a lechkym popuštěním vidlí v brejlích...jediný co je trochu blbý, že snížíš i svjetlou vejšku, tagže se může stát, že si něgde škrtneš vo vobrubník, aš budeš sjíždět s chodníku a taky budeš mít níš stupačky, tagže s nima třeba škrtneš v zatáčce, ale záleží na tom, jag jezdíš...esi jezdíš pilu, tag bych to nechal bejt, ale esi jezdíš na pohodu, tag ho klidně sniš...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Progear 650 (Člen) 08.06.2009 14:52:54 Offline |
ross psal:nízké sedlo mám, můžeš to přijet vyzkoušet
a můžu si to přijet vyzkoušet i já???
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
http://www.aquapage.cz/Obrazky/Forum/56666.jpg
Taky se to dá snížit na vidlách.... (by GSX-R)
Zatím víc neřeknu...
pampeliška (Člen) 11.06.2009 07:44:22 Offline |
Progear 650 psal:ross psal:nízké sedlo mám, můžeš to přijet vyzkoušet
Super dekuji za nabidky ted nebudu vedet kam driv skocit a kde se nachazis? Abyc hnemusela jezdit az nekam do haje zelenyho
pampeliška (Člen) 11.06.2009 07:48:22 Offline |
Filous psal:...jasně že to de...montáží delších kostí přepáčka a lechkym popuštěním vidlí v brejlích...jediný co je trochu blbý, že snížíš i svjetlou vejšku, tagže se může stát, že si něgde škrtneš vo vobrubník, aš budeš sjíždět s chodníku a taky budeš mít níš stupačky, tagže s nima třeba škrtneš v zatáčce, ale záleží na tom, jag jezdíš...esi jezdíš pilu, tag bych to nechal bejt, ale esi jezdíš na pohodu, tag ho klidně sniš...
Diky za radu , ale nikde bych asi skrtat nechtela. ani stupackama, ani cimkoliv jinym. Co rikas na to snizeni sedla? Potrebuju neco rychleho jednoducheho a co zvladne i blondy
pampeliška (Člen) 11.06.2009 07:53:07 Offline |
Hele a kdyz si necham snizit to sedlo . tak to bude asi nizsi a mene polstrovani vid!? Neboli z toho za chvilu prcinka?
K.a.s.y.m. (Člen) 11.06.2009 07:59:03 Offline |
pampeliška psal:Hele a kdyz si necham snizit to sedlo . tak to bude asi nizsi a mene polstrovani vid!? Neboli z toho za chvilu prcinka?
ta tě bude bolet po 200 km i na tý normálně polstrovaný...Když si necháš vybrat sedlo tak si tam nech dát materiál kterej "jí" bude vyhovovat ideál by bylo gelový,ale jestli ho seženeš ti neřeknu
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
pampeliška psal:Hele a kdyz si necham snizit to sedlo . tak to bude asi nizsi a mene polstrovani vid!? Neboli z toho za chvilu prcinka?
.....prcinka bolí z něčeho jiného.....prdelka bude
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
pampeliška psal:Filous psal:...jasně že to de...montáží delších kostí přepáčka a lechkym popuštěním vidlí v brejlích...jediný co je trochu blbý, že snížíš i svjetlou vejšku, tagže se může stát, že si něgde škrtneš vo vobrubník, aš budeš sjíždět s chodníku a taky budeš mít níš stupačky, tagže s nima třeba škrtneš v zatáčce, ale záleží na tom, jag jezdíš...esi jezdíš pilu, tag bych to nechal bejt, ale esi jezdíš na pohodu, tag ho klidně sniš...
Diky za radu , ale nikde bych asi skrtat nechtela. ani stupackama, ani cimkoliv jinym. Co rikas na to snizeni sedla? Potrebuju neco rychleho jednoducheho a co zvladne i blondy
...taky řešení...a esi si trochu šikouná, tag to zvládneš...i dyš, ty si bloncka??? ...no tag to nevim ...a tó, teda tá, no tamto, tag to tě bude bólet asig stejně
pampeliška psal:Progear 650 psal:ross psal:nízké sedlo mám, můžeš to přijet vyzkoušet
Super dekuji za nabidky ted nebudu vedet kam driv skocit a kde se nachazis? Abyc hnemusela jezdit az nekam do haje zelenyho
a co se mrknout do profilu
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:pampeliška psal:Progear 650 psal:
a můžu si to přijet vyzkoušet i já???Super dekuji za nabidky ted nebudu vedet kam driv skocit a kde se nachazis? Abyc hnemusela jezdit az nekam do haje zelenyho
...nebuť vykulenej, dyk se sama přiznala, že je bloncka
K.a.s.y.m. (Člen) 11.06.2009 13:24:39 Offline |
Filous psal:ross psal:pampeliška psal:
Super dekuji za nabidky ted nebudu vedet kam driv skocit a kde se nachazis? Abyc hnemusela jezdit az nekam do haje zelenyhoa co se mrknout do profilu
...nebuť vykulenej, dyk se sama přiznala, že je bloncka
znáš to z domova jo
K.a.s.y.m. (Člen) 11.06.2009 14:18:55 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...nebuť vykulenej, dyk se sama přiznala, že je blonckaznáš to z domova jo
...nemam bloncku
já myslel,že jo sorry
pampeliška (Člen) 13.06.2009 04:44:45 Offline |
drzouniiii drzyyy tak jo ja jsme se teda pak podivala ze je ze ZNOJMA.a to uz bylo pozde uz jsem to sem napsala .Vy tydyti ja tady nejsme tak casto a neponocuju tady buuu tak nemam ty zkusenosti a jeste toí nemam vyzkoumane jak to tu funguje buu tak me dejte cassss hihih se polepsim a nebudu se blbe ptat
pampeliška (Člen) 13.06.2009 04:47:59 Offline |
K.a.s.y.m. psal:pampeliška psal:Hele a kdyz si necham snizit to sedlo . tak to bude asi nizsi a mene polstrovani vid!? Neboli z toho za chvilu prcinka?
ta tě bude bolet po 200 km i na tý normálně polstrovaný...Když si necháš vybrat sedlo tak si tam nech dát materiál kterej "jí" bude vyhovovat ideál by bylo gelový,ale jestli ho seženeš ti neřeknu
AHA DOBRA RADA BUDU HLEDAT NEJAKEJ GEL TEDY
pampeliška (Člen) 13.06.2009 04:49:28 Offline |
kojaksro psal:pampeliška psal:Hele a kdyz si necham snizit to sedlo . tak to bude asi nizsi a mene polstrovani vid!? Neboli z toho za chvilu prcinka?
.....prcinka bolí z něčeho jiného.....prdelka bude
AUIII, AUIIIIII
pampeliška (Člen) 13.06.2009 04:59:42 Offline |
HLAVNE ZE SE BAVIME CO
pampeliška (Člen) 13.06.2009 05:08:58 Offline |
HELE VY PORADCI TAK SCHVALNE. UZ NECVHCI BEJT PAMPELISKA A CHCI BEJT BLONDI JAK TO UDELAM??? KDO TO VI A ODPOVI DOSTANE 5 BODU
Kua sleduju žes tady měla pernou noc S tim nikem se obrať na Osirise,nebo Inkvizitorra,ale tedka tady nikoho nezastihneš,fšichni sou na banditsraze a touto dobou už čítám budou pěkně nacamraní
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
pampeliška (Člen) 20.06.2009 03:57:58 Offline |
ross psal:pampeliška psal:Progear 650 psal:
a můžu si to přijet vyzkoušet i já???Super dekuji za nabidky ted nebudu vedet kam driv skocit a kde se nachazis? Abyc hnemusela jezdit az nekam do haje zelenyho
PANNE ROSSS TAK SJEM SE DIVALA NA TVUJ PROFIL A ASI BYCH SI PRIJELA NEKDZ ZKUSIT TO SEDLO. NO A MOZNA AJI TU MASINU CO TAM SOUPES KOLENAMA O ZEM NA TER BYCH NEMUSELA NIC SNIZOVAT. NECHAS NEJAKEJ KONTAKT NA SEBE__??
pampeliška psal:PANNE ROSSS TAK SJEM SE DIVALA NA TVUJ PROFIL A ASI BYCH SI PRIJELA NEKDZ ZKUSIT TO SEDLO. NO A MOZNA AJI TU MASINU CO TAM SOUPES KOLENAMA O ZEM NA TER BYCH NEMUSELA NIC SNIZOVAT. NECHAS NEJAKEJ KONTAKT NA SEBE__??
Tak, když už si se koukala do jeho profilu, tak si mohla vidět telefon a email...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
pampeliška (Člen) 22.06.2009 03:54:23 Offline |
Ondráš psal:pampeliška psal:PANNE ROSSS TAK SJEM SE DIVALA NA TVUJ PROFIL A ASI BYCH SI PRIJELA NEKDZ ZKUSIT TO SEDLO. NO A MOZNA AJI TU MASINU CO TAM SOUPES KOLENAMA O ZEM NA TER BYCH NEMUSELA NIC SNIZOVAT. NECHAS NEJAKEJ KONTAKT NA SEBE__??
Tak, když už si se koukala do jeho profilu, tak si mohla vidět telefon a email...
A NEMYSLIS SI ZE JE TO TROCHU NESLUSNE VOLAT BEZ OHLASENI A BEZ SOUHLASU?? NEBO MU MAM PROSTE ZAVOLAT JO H,,MMM A JEHO PRITELKA ME PAK PRIZABIJE NE
pampeliška psal:Ondráš psal:pampeliška psal:PANNE ROSSS TAK SJEM SE DIVALA NA TVUJ PROFIL A ASI BYCH SI PRIJELA NEKDZ ZKUSIT TO SEDLO. NO A MOZNA AJI TU MASINU CO TAM SOUPES KOLENAMA O ZEM NA TER BYCH NEMUSELA NIC SNIZOVAT. NECHAS NEJAKEJ KONTAKT NA SEBE__??
A NEMYSLIS SI ZE JE TO TROCHU NESLUSNE VOLAT BEZ OHLASENI A BEZ SOUHLASU?? NEBO MU MAM PROSTE ZAVOLAT JO H,,MMM A JEHO PRITELKA ME PAK PRIZABIJE NE
blbe to rikas treba te pak bude chtit do trojky
to neres vem telefon , hod mu call a rekni ze ses pampeliska z fora a on uz si vzpomene
WD club member.
pampeliška psal:Ondráš psal:pampeliška psal:PANNE ROSSS TAK SJEM SE DIVALA NA TVUJ PROFIL A ASI BYCH SI PRIJELA NEKDZ ZKUSIT TO SEDLO. NO A MOZNA AJI TU MASINU CO TAM SOUPES KOLENAMA O ZEM NA TER BYCH NEMUSELA NIC SNIZOVAT. NECHAS NEJAKEJ KONTAKT NA SEBE__??
přes den můžeš volat
tel mám v profilu
pampeliška psal:A NEMYSLIS SI ZE JE TO TROCHU NESLUSNE VOLAT BEZ OHLASENI A BEZ SOUHLASU?? NEBO MU MAM PROSTE ZAVOLAT JO H,,MMM A JEHO PRITELKA ME PAK PRIZABIJE NE
Ježiš... Normálně mu zavolej...
Když někam voláš taky nepíšeš mail jestli jim můžeš zavolat, ne?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 22.06.2009 08:56:14 Offline |
Ondráš psal:pampeliška psal:A NEMYSLIS SI ZE JE TO TROCHU NESLUSNE VOLAT BEZ OHLASENI A BEZ SOUHLASU?? NEBO MU MAM PROSTE ZAVOLAT JO H,,MMM A JEHO PRITELKA ME PAK PRIZABIJE NE
Když někam voláš taky nepíšeš mail jestli jim můžeš zavolat, ne?
ježiš ženská...budeš zkoušet jak se sedí na motorce a ne jak se sedí na majiteli..zavolej a uvidíš.
K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:pampeliška psal:A NEMYSLIS SI ZE JE TO TROCHU NESLUSNE VOLAT BEZ OHLASENI A BEZ SOUHLASU?? NEBO MU MAM PROSTE ZAVOLAT JO H,,MMM A JEHO PRITELKA ME PAK PRIZABIJE NE
Když někam voláš taky nepíšeš mail jestli jim můžeš zavolat, ne?ježiš ženská...budeš zkoušet jak se sedí na motorce a ne jak se sedí na majiteli..zavolej a uvidíš.
Tak kdyš už tam bude
K.a.s.y.m. (Člen) 22.06.2009 09:34:42 Offline |
VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:
Když někam voláš taky nepíšeš mail jestli jim můžeš zavolat, ne?ježiš ženská...budeš zkoušet jak se sedí na motorce a ne jak se sedí na majiteli..zavolej a uvidíš.
Tak kdyš už tam bude
no už ho tam nechte,ale ta drzost
pampeliška (Člen) 25.06.2009 06:34:28 Offline |
K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:
ježiš ženská...budeš zkoušet jak se sedí na motorce a ne jak se sedí na majiteli..zavolej a uvidíš.Tak kdyš už tam bude
no už ho tam nechte,ale ta drzost
se nepose....... už mu du volat a uvidíme na čem se domluvíme až přestane pršet a vy z toho nic neuvidite a ansi neuslzšíte
pampeliška psal:K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:
Tak kdyš už tam budeno už ho tam nechte,ale ta drzost
se nepose....... už mu du volat a uvidíme na čem se domluvíme až přestane pršet a vy z toho nic neuvidite a ansi neuslzšíte
To si seš nějaká jistá,Ross nám fšechno vyžvaní u piva
pampeliška psal:K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:
Tak kdyš už tam budeno už ho tam nechte,ale ta drzost
ty budeš asi výplod něčí fantazie
nikdo mi nevolal
ross psal:pampeliška psal:K.a.s.y.m. psal:
no už ho tam nechte,ale ta drzostse nepose....... už mu du volat a uvidíme na čem se domluvíme až přestane pršet a vy z toho nic neuvidite a ansi neuslzšíte
nikdo mi nevolal
Nebo je abnormálně plachá
VikecB12 psal:ross psal:pampeliška psal:
se nepose....... už mu du volat a uvidíme na čem se domluvíme až přestane pršet a vy z toho nic neuvidite a ansi neuslzšítety budeš asi výplod něčí fantazie
nikdo mi nevolalNebo je abnormálně plachá
a nebo čeká až naprší a uschne
a to když se podívám ven, jen tak nebude
ross psal:pampeliška psal:K.a.s.y.m. psal:
no už ho tam nechte,ale ta drzostse nepose....... už mu du volat a uvidíme na čem se domluvíme až přestane pršet a vy z toho nic neuvidite a ansi neuslzšíte
nikdo mi nevolal
...se podivej nejdriv do mejla, dyt rikala ze se nejdriv vopta, esi muze brnknout
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Stránky: 1