Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Dotaz na zamestnance E-ONu, je tu nekdo?

Cipísek (Člen)
08.06.2009 20:58:39

Dotaz na zamestnance E-ONu, je tu nekdo?

Je tu prosim nekdo,kdo dela u E-ON? help mel bych dotaz k vyplneni "zadosti o smlouvu". Napr pozadovana sazba, jaky sou moznosti atd.. A jesi lze nejak osefovat zapojeni erektromeru :) pry maji na to 30 dni :( jedna se o BD a byt v nem...mam od stavebni firmy prohlaseni o prevodu na mne, revizni zpravu a ty papiry dalsi k tomu. help
Díky Cipísek

Kakac (Člen)
09.06.2009 07:57:28

Re: Dotaz na zamestnance E-ONu, je tu nekdo?

Cipísek psal:

Je tu prosim nekdo,kdo dela u E-ON? help mel bych dotaz k vyplneni "zadosti o smlouvu". Napr pozadovana sazba, jaky sou moznosti atd.. A jesi lze nejak osefovat zapojeni erektromeru :) pry maji na to 30 dni :( jedna se o BD a byt v nem...mam od stavebni firmy prohlaseni o prevodu na mne, revizni zpravu a ty papiry dalsi k tomu. help
Díky Cipísek

Takže panáčku
Byt je nový ?
Pokud ano tak se vyplňuje formulář Žádost o trvalé připojení odběrného místa
Pak se na EON pošle revizní správa.
Z revizní správy je jasný jaká sazba se dá žádat tzn.
Pokud máš el bojler můžeš žádat sazbu D25d, pokud máš přímotop nebo el.Kotel nebo el.vytápění do podlahy tak můžeš žádat sazbu D45d.ale musíš mít v topení nějakej výkon při hlavním jističi 3x25A musí být v reviz zprávě v topení aspoň 7 kW.
Pochybuju že máš tepelný čerpadlobigsmile.Jinak by šla ještě lepší sazba.
Ono je to trochu složitější jak s rezerv.příkonem kterej je jasnej z hlv.jističe kterej žádaš(např.20 nebo 25 A)tak pak sazbu (D02d nebo D45d).Pokud žádáš Dvousazbu musíš mít elektroměrový rozvaděč vybaven hl.jističem a ovl .jističem na sazbu a ten musí mít hodnotu 2A. A samozřejmě musíš mít ho vydrátovanej na stanovenou sazbu.
Kdyby něco tak se ozvi trochu ti to můžu osvětlit. teď jedu do hokny.
A jinak v HR.Králove je E.ON ? jsem myslel že tam máte ČEZ Distribuci?
A stím Elektroměrem je na to fakt 30 dní já bych to tady u nás dokázal dřív ale tam u vás asi ne.A pokud to nebudeš mít připravený jak to má být tak se EON sbalí a odjede a napíše že je to nepřipravený a zas budeš čekat.

Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
666killer (Člen)
09.06.2009 22:44:07

tak uz to mas hotove piiico Rytiřgood tak si to uzi!!gratulejšn

kedy bude kolaudacia bigsmilebeerbeerbeerwinewine ??

MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
Cipísek (Člen)
10.06.2009 14:44:19

Kakac : si tu ? psal sem ti po ICQ i mail, dyztak mi napis SMS, zavolam, rad bych se na neco jeste optal, v profilu foun nemas, diky

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS