Nejsi přihlášen
Kapota Fz6 Fazer
Zdravím všici, chtěl bych poprosit o radu. Bratr položil Fz6 a rozlámal naštěstí jenom tu přední kapotu. Já ji hledal na netu v náhrašce, pač ta by podle různejch článků měla bejt o polovičku levnější než origoš, ale bohužel sem na nic konkrétního nenarazil. Nevíte někdo nějakej konkrétní shop kde bych ji našel? Díkes
žiješ jenom jednou, záleží na tobě jak dlouho!!!
Re: Kapota Fz6 Fazer
Kterou FZ6 myslíš?
Jestli tu co má dva vejfuky pod prdelej a jestli myslíš tu přední polokapotu tak to si děláš prdel že bys ji chtěl koupit někde levnějc než v Yamaze? Vona totiž stojí necelou 6ku a to jako volakovaná v barvě... Takže v tomhle případě dát někomu za jetou prachy a pak ji nechat lakovat je provar jak prase. A že stojí takhle málo vim,páč ji tady jeden vokurek vloni kupoval,ta cena je uplně směšná u tohodle bajku,spíš až neuvěřitelná.
....nevím co za rok, ale jukni sem na depot, třeba určitý díl tam najdeš
http://www.partsdepot.cz/index.php?fveh … tion=52155
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
to Koval:
Já nechci kupovat nic levnějc, já sem věrnej nahatýmu banditovi se spešl zadníma stupačkama a tam takovej problém nastat nemůže Jen tady tlumočím co bratr někde přečetl, nebo nevím kde to vzal Já bych to taky asi neřešil, objednal bych to v yamaze a je po problému. Dám mu to od tebe přečíst a třeba dostane rozum
žiješ jenom jednou, záleží na tobě jak dlouho!!!
pa to tahaj ty dily z USA. tak nez to semka dopluje po mori :) a nebo skladem za vetsi palku. Tak si vyber
Stránky: 1